vvesna 01.04.07, 22:50 Udało Wam się zrobić jakiś prymaaprilisowy żart? A może ktoś Was wkręcił w jakiś ciekawy sposób? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piotrkosinski Re: Prima aprilis 01.04.07, 22:52 vvesna napisała: > Udało Wam się zrobić jakiś prymaaprilisowy żart? > A może ktoś Was wkręcił w jakiś ciekawy sposób? Mnie się udało wkręcić niegrzeczną czarną :) Odpowiedz Link
piotrkosinski Re: Prima aprilis 01.04.07, 22:55 vvesna napisała: > A jak? Opowiadaj:) Wczoraj byliśmy na ognisku i robiłem zdjęcia. Dziś rano zadzwoniłem do niej i powiedziałem, że na wszystkich zdjęciach na których ona jest widać jakąś postać stojącą za nią. Czarna się przestraszyła :) Odpowiedz Link
vvesna Re: Prima aprilis 02.04.07, 08:57 piotrkosinski napisał: > vvesna napisała: > > > A jak? Opowiadaj:) > > Wczoraj byliśmy na ognisku i robiłem zdjęcia. Dziś rano zadzwoniłem do niej i > powiedziałem, że na wszystkich zdjęciach na których ona jest widać jakąś postać > > stojącą za nią. Czarna się przestraszyła :) > > :))) Odpowiedz Link
warszawianka_jedna Re: Prima aprilis 02.04.07, 09:02 zupełnie zapomniałam a szkoda ;-( Odpowiedz Link
glinia Re: Prima aprilis 02.04.07, 09:39 > Mój mąż się nabrał, że muszę spłacić cały kredyt w ciągu 30 dni, aż się nogi pod nim ugięły hehe:) Odpowiedz Link