Dodaj do ulubionych

szukam dobrej wróżki z Mysłowic, Sosnowca....

12.06.13, 13:45
Czy ktoś może polecić mi dobrą wróżkę z okolic Mysłowic, Sosnowca, Będzina, Jaworzna, Dąbrowy Górniczej ? Oczywiście ma to być solidna osoba i nie taka której koszty sięgają 100.00zł itp. Żadna wróżka nie jest warta takich pieniędzy. Ma to być osoba żyjąca obecnych realiach , nie z kosmosu (mam na myśli wynagrodzenie). Proszę o konkrety.
Obserwuj wątek
    • silios Re: szukam dobrej wróżki z Mysłowic, Sosnowca.... 13.06.13, 13:11
      Zapraszam do zapoznania się z portalem www.astrokamera.pl są tam znane wróżki, ponieważ prowadzą one transmisje online przez kamerę ze swoich domów stawki te są nieduże można powróżyć juz za kilka złotych. Polecam
      • zoltek Re: szukam dobrej wróżki z Mysłowic, Sosnowca.... 24.06.20, 13:56
        ja wole skorzystać z wróżki Agnieszki jeżeli chodzi o przyszłość, fajna babeczka do tego wszystko prawie się sprawdza jej strona to: wrozkaagnieszka.pl
        zamawiacie wróżbę łatwo i bezpiecznie a odpowiada bardzo szybko zazwyczaj do 2 godzin
    • kvinnan Re: szukam dobrej wróżki z Mysłowic, Sosnowca.... 19.06.13, 08:23
      Oto konkrety:

Mysłowice, koszt 25 zł, czas około 45 min.; byłam raz ale kiedyś jeszcze wrócę: forum.gazeta.pl/forum/w,468,96517323,,Wrozka_z_Myslowic.html?v=2

Sosnowiec, koszt 50 zł (za zdjęcie dodatkowo 5 zł), czas 20 - 30 minut; bywam średnio raz do roku...od 10 lat - mnie ta Pani po prostu przypasowała.
      czasem zdarza się, że wróżba trwa jeszcze krócej bo dzwonią telefony, Pani odbiera i wróży :( mimo, że klientka siedzi i czeka: forum.gazeta.pl/forum/w,264,46524037,46524037,wrozka_w_sosnowcu_klimontowie.html

Będzin, koszt 10 zł, czas 20-30 min.; byłam 2 razy, więcej nie wrócę, choć są osoby, którym się dużo sprawdza:
      forum.gazeta.pl/forum/w,468,84295283,,wrozka_z_Bedzina.html?v=2
      Od siebie dodam: wróżba na @, koszt 1 pytania 5 zł, do końca roku 12 zł, obszerny opis i..ja polecam :) będę korzystać: forum.gazeta.pl/forum/w,468,144331106,,Francis_Violento_darmowe_wrozby_konkurs_.html?v=2
      Nie zrażaj się młodym wiekiem F.V., sprawdź jedno pytanie...sama zobaczysz ;)

Z @ jeszcze fehu, opis krótki, czasem trzeba dopytywać, kosztu nie pamiętam, ale nie z kosmosu: forum.gazeta.pl/forum/w,468,134960606,,fehu2200_allegro_OPINIE.html?v=2

Jak widzisz koszty nie są porażające, podałam tylko te osoby, które osobiście sprawdziłam.

• ameboda Do Kwinnan 27.06.13, 15:36
        Dziękuję za podanie informacji. Proszę Cię podaj mi telefon do wróżki z Mysłowic na ul. Bytomskiej. Ten , który jest podany w treści linków chyba nieaktualny. Chętnie wybrałabym się do tej Pani. Z góry dziękuję za informacje. Pozdrawiam
        • kvinnan Re: Do Kwinnan 28.06.13, 11:32
          Witaj, niestety mam ten sam nr tel co na forum. A skąd wiesz, że nieaktualny? Jeśli mieszkasz gdzieś blisko to może podejdź pod adres podany na forum. Ta Pani jest starszą osobą, może była np. u lekarza?
          Odezwij się jak już będziesz "po" :)
          • ameboda Re: Do Kwinnan 28.06.13, 13:45
            Spróbuję tam podjechać.Oczywiście napiszę jakie odniosę wrażenia.Ale może dopiero w przyszłym tygodniu. Pozdrawiam.
            • kvinnan Re: Do Kwinnan 01.07.13, 18:40
              ok :) 3mam Cię za słowo. Ja na dniach wybieram się do S-ca, do tej "mojej" Pani.
              Zauważyłam, że ma spore przesunięcie w czasie. Np. coś się wydarzy wg. niej za pół roku, a się dzieje rok, czy 1,5 roku później. Sprawy, których w ogóle nie brałam pod uwagę - coś a'la lot w kosmos się dzieją teraz, a byłam w 2010 roku, więc tego, no.
              Dupa mi się pali i muszę lecieć do niej, ale że ostatnio FV mi wróżył to będę milczała i czekała co też karty mówią.
              Od siebie też dodam, że jak jestem live u wróżek, to zawsze nagrywam, mam już spore archiwum ;) stąd wiem do kogo warto iść, a kogo sobie odpuścić.
              • ameboda Re: Do Kwinnan 23.07.13, 12:09
                Potwierdzam to co pisałaś - do Będzina nie wybiorę się...Jeśli chodzi o Mysłowice to musi upłynąć trochę czasu zanim się wypowiem.
                .. A tak na marginesie ...byłam lata temu u wróżki Pani Grażyna (mieszkała na Niwce w Sosnowcu, chyba na Orląt Lwowskich) i musze powiedzieć , że była najlepsza. Robiła to składnie i z sensem- tylko dość drogo było. Ale bardzo konkretnie. Warta polecenia. Napisz Kwinnan co sądzisz o tych wróżkach o których byłąś i czy jest jakaś warta polecenia ??? Pozdrawiam
                • kvinnan Re: Do Kwinnan 24.07.13, 11:24
                  Hej! I jak w końcu jest z tym kontaktem do Pani Beaty? Kilka osób na forum pisało, że nie da się dodzwonić czy coś - a Ty się dodzwoniłaś czy z marszu poszłaś?
                  Odnośnie mojego polecenia - uważam, że każdy musi sobie dopasować wróżkę. Mnie pasuje Pani z Klimontowa - jeszcze u niej nie byłam, bo czekam, aż sprawdzi się to co pisał F.Violento, a jak się zacznie "dziać" to wtedy pojadę do niej. Natomiast jak potrzebuję odpowiedzi na-już-teraz, to tylko F.V.
                  Jak widzisz, krążę wokół 2 osób. Szczególnie jedno zagadnienie, o którym pisałam wyżej (coś niebywałego), zostało odczytanie przez Panią z Klimontowa, a F.V. napisał mi tak samo :) mimo, że od wróżby z Klimontowa minęło dobre 2 lata, a ja nic nie sugerowałam!
                  Pisz, pisz! jak odebrałaś Panią Beatę, jakie wrażenia? I jak ona się w ogóle czuje, ostatnio jak ja widziałam to coś niedomagała.
                  Pozdrowienia!
                  • ameboda Re: Do Kwinnan 25.07.13, 15:13
                    Pani Beata była na wyjeżdzie i stąd ten wyłączony telefon.Ja oczywiście umówiłam się na spotkanie. Ale co mnie zdziwiło ...kiedy spytałam który dzień jest dobry na wróżby - odpowiedziała , że każdy.
                    Natomiast co do reszty to na ten moment trudno mi się wypowiadać. Musi upłynąć trochę czasu.....
                    Jeśli chodzi o inne kwestie to chciałabym też usłyszeć od wróżki coś na temat przeszłości, trochę teraźniejszości.Niestety żadna z wróżek u których ostatnio byłam nie powiedziała ani słowa na ten temat. Starały się dowiedzieć coś o mnie - ode mnie. Mam w związku z tym trochę mieszane uczucia. Tyle mogę na dziś powiedzieć. Również pozdrawiam.
      • monia24x Re: szukam dobrej wróżki z Mysłowic, Sosnowca.... 06.04.20, 09:24
        od jakiegoś czasu w internecie dużą piszą o wróżbicie Mateo
        ma stronę wrozbitamateo.pl na której można łatwo i bezpiecznie zamówić wróżbę na email lub zadzwonić o każdej godzinie
        koleżanki z pracy są zaskoczone gdyż jego odpowiedzi są niebywale trafne, jednej wykonał rytuał miłosny i dosłownie 3 dni później były mąż wrócił do domu po zdradzie..jakie jest wasze zdanie wato zapytać faceta czy lepiej wróżki?44
    • euzebiabio Re: szukam dobrej wróżki z Mysłowic, Sosnowca.... 01.05.14, 16:10
      ostatnio korzystalam z wróżki sary i jestem zadowolona,wróżby się w większości sprawdziły, zajmuje się także rytuałami. zostawiam wam kontakt do niej -kobietamag@interia.pl
    • aleksanderbialog Re: szukam dobrej wróżki z Mysłowic, Sosnowca.... 05.07.16, 13:16
      .
    • katarina898 Re: szukam dobrej wróżki z Mysłowic, Sosnowca.... 29.07.16, 20:25
      ostatnio miałam bardzo trudny okres w życiu, pomogła mi wróżka sara, jak dla mnie ( w moim przypadku) jest bardzo duża sprawdzalność jej wróżb,z czystym sumieniem mogę ją polecić, email do niej kobietamag@interia.pl, gorąco polecam!
    • julka1145 Re: szukam dobrej wróżki z Mysłowic, Sosnowca.... 13.08.16, 18:11
      Ja polecam ze swojej strony wrozke katarzyne, kontakt do niej podam kasiaziel666@wp.pl 721-724-151
      jest wrozka, ktora polecaja ludzie, a tak to sama sie nie oglasza, bo mowi ze ma tyle ludzi, ze ledwo co sie z czasem wyrabia, a wrozby to jej dodatkowa praca.
    • serwus_33 Re: szukam dobrej wróżki z Mysłowic, Sosnowca.... 15.08.16, 00:04
      jest jedna on-line, jak chcesz, to spróbuj wrozby u niej, bierze nieduzo, placilam 50 zl., kontakt:
      wrozka_donata@op.pl
      dla mnie ona odpowiada, pozdrawiam
    • monia24x Re: szukam dobrej wróżki z Mysłowic, Sosnowca.... 06.04.20, 09:23
      od jakiegoś czasu w internecie dużą piszą o wróżbicie Mateo
      ma stronę wrozbitamateo.pl na której można łatwo i bezpiecznie zamówić wróżbę na email lub zadzwonić o każdej godzinie
      koleżanki z pracy są zaskoczone gdyż jego odpowiedzi są niebywale trafne, jednej wykonał rytuał miłosny i dosłownie 3 dni później były mąż wrócił do domu po zdradzie..jakie jest wasze zdanie wato zapytać faceta czy lepiej wróżki?
    • zoltek Re: szukam dobrej wróżki z Mysłowic, Sosnowca.... 24.06.20, 13:57
      ,,ja wole skorzystać z wróżki Agnieszki jeżeli chodzi o przyszłość, fajna babeczka do tego wszystko prawie się sprawdza jej strona to: wrozkaagnieszka.pl
      zamawiacie wróżbę łatwo i bezpiecznie a odpowiada bardzo szybko zazwyczaj do 2 godzin
    • wrrr333 Re: szukam dobrej wróżki z Mysłowic, Sosnowca.... 28.06.20, 10:55
      Ponizej stówy to znajdziesz jakąś mailową. Dobra tarocistka nie wyceni tylu lat wiedzy i doswiadczenia na taką kwotę. Zależy jeszcze, bo niektóre maja nawet za 50zł ale 3 pytania i koniec. Ja znam dobrą tarocistkę, nie ma ograniczeń w pytaniach ani czasowych, normalnie pogada jak człowiek. Przyjmuje w domu albo na telefon. Kosztuje u niej 200zł ale jest nie do porównania do tych mailowych. Zostawię jej numer, może sie zdecydujesz na kogoś droższego ale prawdziwego. 507 264 729. Kobieta jest z Olsztyna ale dużo ludzi dzwoni do niej z całej Polski i umawiają sie na tel. Moje koleżanki poza Olsztynem też korzystały.
    • katarzynabilla1 Re: szukam dobrej wróżki z Mysłowic, Sosnowca.... 17.10.21, 19:50
      ostatnio korzystałem z usług wrózki Sary , po wielu wcześniejszych próbach, w tym przypadku sprawdzalność jest bardzo wysoka jak i terminy bardzo przystępne, gorąco polecam, email do niej : kobietamag@interia.pl
    • alicjafiisz11 Re: szukam dobrej wróżki z Mysłowic, Sosnowca.... 25.10.21, 20:52
      Polecam gorąco wróżkę Sarę,z której wróżb korzystam już kilka lat . Dotychczas prawie wszystko się sprawdziło, najwyższa sprawdzalność spośród wszystkich z których dotychczas korzystałam , email do niej - kobietamag@interia.pl ;)
    • kundzia1239a Re: szukam dobrej wróżki z Mysłowic, Sosnowca.... 23.11.21, 17:15
      Moi drodzy, ostatnio skorzystałam z usług wrózki Sary i jestem pod ogromnym wrażeniem jej umiejętności-z tego co widzę to nie ja jedyna ;) z początku myślałam,że konieczne do tego typu usług jest spotkanie osobiste, okazało się,że nie i nie widząc mnie trafiła w sedno co do wszystkich pyta ,które do niej miałam, co więcej bardzo szybko w przeciągu kilku miesięcy już prawie cała wróżba się spełniła, ponadto pełna zrozumienia, udało się bardzo szybko umówić na termin nawet w późnych godzinach nocnych jeśli sytuacja tego wymaga, gorąco polecam - email do niej - kobietamag@interia.pl
    • klementynasochacki Re: szukam dobrej wróżki z Mysłowic, Sosnowca.... 19.12.21, 14:48
      Polecam Panią Sarę, od kilku lat korzystam z jej porad i bardzo celna trafność jej wróżb, nie owija w bawełnę i trafia w istotę od razu, wróżby z bardzo wysoką sprawdzalnością nawet co do detali , których inne wróżki nie widziały, osoba warta uwagi, gorąco polecam ,email do niej -kobietamag@interia.pl
    • anastazjahgh11 Re: szukam dobrej wróżki z Mysłowic, Sosnowca.... 19.01.22, 20:47
      Ja już od dawna z wróżb online u Sary korzystam,bardzo miła babeczka, wróżby z bardzo wysoką sprawdzalnością, szczerze polecam,email do niej - kobietamag@interia.pl
    • julalula11 Re: szukam dobrej wróżki z Mysłowic, Sosnowca.... 26.01.22, 20:26
      Ja od dość dawna korzystam z usług wróżki Sary online i jestem bardzo zadowolona - szybkie terminy, merytoryczna odpowiedź bez owijania w bawełnę, email do niej - kobietamag@interia.pl
    • karolcialukas12 Re: szukam dobrej wróżki z Mysłowic, Sosnowca.... 10.02.22, 17:33
      Od dawna korzystam z wróżb u Sary i nie zawiodłam się, bardzo wysoka sprawdzalność, miła, kompetentna, dośc szybko udaje się umówić na termin, nie owija w bawełnę tylko jasno i klarownie opisuje sprawę o nic nie pytając,świetna i rewelacyjna z wielkim darem, gorąco polecam,email do niej -kobietamag@interia.pl
    • martynaklodzik12a Re: szukam dobrej wróżki z Mysłowic, Sosnowca.... 08.05.22, 20:21
      Polecam bardzo rzetelną wróżkę online Sarę,bardzo wysoka sprawdzalność,bardzo miła, pisze rzeczowo i merytorycznie,szybko odpisuje i naprawdę umie pomóc, email do niej - kobietamag@interia.pl gorąco polecam ;)
    • klaustynkavij1 Re: szukam dobrej wróżki z Mysłowic, Sosnowca.... 12.05.22, 20:30
      polecam bardzo dobrą tarocistkę Sarę, ostatnio mi wróżyła, nie zadając żadnych pytań, bardzo wiele powiedziała na mój temat ,jestem pod wrażeniem jej zdolności, kontakt szybki i łatwy, można się szybko umówić online,email do niej - kobietamag@interia.pl
    • kalotylka12 Re: szukam dobrej wróżki z Mysłowic, Sosnowca.... 31.08.22, 21:53
      podobnie jak inni od kilku lat korzystam z usług wróżki Sary - nie owija w bawełnę , jej wróżby są precyzyjne, nieraz przestrzegła mnie przed wieloma zdarzeniami,dzięki czemu udało mi się uniknąć nieprzyjemności,jej wróżby są szybkie,konkretne a przede wszystkim trafne i szczegółowe, decyzje oczywiście podejmuję samodzielnie natomiast w wielu problemach życiowych mi pomogła, email do niej -kobietamag@interia.pl , polecam ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka