marika_w Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 13.02.20, 15:04 Ja polecam Ajlenę, www.ezoliniawrozby.com/wrozki/jasnowidz-ajlena bardzo utalentowana jasnowidząca, która widzi nawet dalekie perspektywy. Dodatkowo wpiera się tarotem, dla mnie jest nieoceniona. Od kilku lat z nią rozmawiam i jest wyjątkowo skuteczna i skierowana na pomoc taki zagubionym duszom jak ja :-) Odpowiedz Link
frelkowski12 Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 21.02.20, 22:20 Zadzwonilem do tarocistki Anny Świerczewskiej żeby umówić sie na wrozbe przez telefon juz podczas zapisywania mnie na rozmowe telefoniczna po podaniu jej swojej daty powiedziala mi wiele rzeczy ze jak to usłyszałem to bylem zdumiony skad ona to wie. Mialem wiele dylematow w kwestiach swoich spraw zawodowych i wyjazdu z kraju. Ta wrozba z nia przez telefon utwierdzila mnie w podjeciu decyzji z czego jestem zadowolony. tel.513172842 Odpowiedz Link
gromczyni12 Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 22.02.20, 20:28 Polecam: www.wrozkahanna.pl. Pozdrawiam Odpowiedz Link
frelkowski12 Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 09.03.20, 17:04 Korzystam z porad telefonicznych Anny Świerczewskiej jest to wiarygodna i uczciwa osoba na swojej stronie internetowej ma podane wszystkie dane kontaktowe ktore nie zmienily sie od lat bo juz kilkanascie lat co jakis czas korzystam z jej wróżb. Dużo mi sie sprawdza lubię tarota i do niej dzwonie. 513-172-842 www.astarot.pl Odpowiedz Link
artur342 Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 12.03.20, 11:22 Polecam zdecydowanie z warszawy Anne Świerczewska. Stawia karty tarota jej analiza moich relacji partnerskich i zawodowych sprawdza sie zawsze zdumiewajaco. Jak mam potrzebe to korzystam z jej uslug przez telefon. A po rozmowie z nia mam czas do refleksji i zastanowienia w podjeciu decyzji które potem okazuje sie ze wyszły mi na dobre. Telefon 513172842 www.astarot.pl Odpowiedz Link
mokka151 Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 12.03.20, 14:52 Czy mógłbyś się ze mną skontaktować. malutka15@gazeta.pl Odpowiedz Link
natalia.laskowska88 Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 18.03.20, 12:28 ja polecam wrozbitamateo.pl facet zupełnie inaczej podchodzi do wróżb widać ze ma dar, gdyż moje wróżby u niego sie spełniają gdzie jak dotąd żadna wróżka nie przepowiedziała mi dobrze.4 Odpowiedz Link
laraw Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 02.04.20, 15:45 Ja karty robię U pani Arletty arletta19640@gmail.com ta panie nie wrozy z tarota tylko kart lenormad bardzo rzeczowa i konkretna moge rozniej polecic jasnowidza Roberta Chmielinski :) Odpowiedz Link
danuta99 Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 03.04.20, 10:10 od jakiegoś czasu w internecie dużą piszą o wróżbicie Mateo ma stronę wrozbitamateo.pl na której można łatwo i bezpiecznie zamówić wróżbę na email lub zadzwonić o każdej godzinie koleżanki z pracy są zaskoczone gdyż jego odpowiedzi są niebywale trafne, jednej wykonał rytuał miłosny i dosłownie 3 dni później były mąż wrócił do domu po zdradzie..jakie jest wasze zdanie wato zapytać faceta czy lepiej wróżki? Odpowiedz Link
bluestr Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 03.04.20, 13:08 ja robie karty lenormand u wrozkalenormand Odpowiedz Link
bluestr Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 03.04.20, 13:09 wrozkalenormand@gmail.com moim zdaniem jest dobra Odpowiedz Link
fabrycznakatarzyna Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 04.04.20, 01:05 Bardzo dobra wróżka on line to Pan Paweł Jaśniak. Od 2017 roku korzystam z jego pomocy. Zaczęło się kiedy zatraciłam siebie w depresji, a wtedy mój mąż zaczął skakać w bok, niestety. Nie miałam dowodów, ale czułam to. Tarot Wróżby od Jaśniaka podniosło mnie na duchu, dał nadzieję. Słyszałam, że Pan Jaśniak umie bardzo dobrze czarować. Znam dziewczynę, która dzięki rytuałowi miłosnemu od niego została pokochana znowu bardziej przez partnera i zaszła w ciążę. Ona potwierdza, że to Jaśniak jej pomógł! Poprosiłam go więc i ja. To wielki mag! Mąż jest ze mną i nie w głowie mu szukanie innej, uważam, że wiele otrzymałam dzięki znajomości z panem Jaśniakiem. Czy go polecam? Bardzo polecam, ale nie dlatego, że tyle mi dał, tyle dzięki magii od niego zyskałam, ale dlatego, że raz się wszystko sprawdza, a dwa to dusza człowiek, tak oddaje się całego ma się wrażenie, że skupia całą swoją energie na danej sprawie i człowieku. Kochane! Tu warto! www.tarotwrozbyjasniak.com i emial do Pana Pawła Jaśniaka: pawelrobert.jasniak@wp.pl Odpowiedz Link
ewarussian Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 05.04.20, 16:07 Prawdę napisałaś. Moim zdaniem Paweł Jaśniak jest rewelacją, ma ogromną sprawdzalność. Niby nikt nie ma 100 %, ale u mnie było wszystko potwierdzone w życiu, co mi wywróżył. Ogromnie go polecam i cieszę się, że go znalazłam. Wróżę sobie i Pani Beatki Kempisty w sprawach kasy, pracy, a miłosne i moje z partnerem sprawy przerabiałam i nadal to robię z p. Pawłem Jaśniak: TAROT WRÓŻBY JAŚNIAK Profesjonalna wróżba z kart tarota - u niego! Fajną ma energię i widzę, że facet lepiej czasem rozumie kobietę jak koleżanki. Odpowiedz Link
danuta1978abc Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 13.04.20, 23:09 To prawda! Pan Paweł Jaśniak jest genialny. Karty go słuchają. Miałam możliwość porozmawiać z nim przez telefon. bardzo miły, starszy Pan. Ma wielki dar wróżbiarski. Zresztą wiemy z jakiej zacnej rodziny pochodzi. Każdej kobiecie z tego forum polecam Pawła Jaśniaka !!!! Odpowiedz Link
cholewinska1981 Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 17.04.20, 19:09 To prawdziwy tarocista i rytualista. Bardzo skuteczny i miły starszy pan. Miły człowiek. Polecać! Odpowiedz Link
irezazielska Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 13.05.20, 20:52 Moim zdaniem z pośród całej tej braży najlepsza jest wróżka Agnieszka, ma wiele pozytywnych opinii, wróży od kilaka nastu lat, można zakupic wróżbę przez internet tu wrozkaagnieszka.pl odpowiada szybko i treściwie, można łatwo zrobić płatność bez oczekiwania na konta bankowych i czekania kilka dni..ja mam prawie 40lat i zawsze korzystam z jej usług i nigdy sie nie zawiodłamq Odpowiedz Link
halina.1988.07.18 Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 13.05.20, 21:50 4 kwietnia 2020 rozmawiałam przez telefon z Panem Jaśniakiem. Paweł Jaśniak sam kierował rozmową, bo chyba wyczuł, że się cała zestresowałam. Czym dłużej rozmawiałam to opadało ciśnienie i uchoodził mi stres. Bardzo dużo się dowiedziałam. Potwierdziłam swoje obawy, że mój mąż mnie zdradza, ale zyskałam wiedzę jak wygląda ta kobieta i jak ich przyłapać, bo aż smutno to pisać, ale bezczelnie w domu moim (to dom po mojej matce chrzestnej) się spotykają. Wróżba zaczęła się powoli sprawdzać. W porównaniu z innymi, to uważam, że Paweł Jaśniak jest wielkim tarocistą i ma dar wróżbiarski! Pozdrawiam. Odpowiedz Link
annalewinska9891 Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 24.05.20, 18:28 Obecnie uważam, że Pani Ania Siwierczewska i Pan Paweł Jaśniak postawili mnie na nogi swoimi poradami i wróżbami. Obie osoby polecam i obie osoby zostały mi rom temu polecone, za co bogu dziękuję. Odpowiedz Link
ewarussian Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 05.04.20, 16:16 BARDZO DOBRA WRÓŻKA ON-LINE...HMMMM....WRÓŻ, WRÓŻBITA, TAROCISTA PAWEŁ JAŚNIAK przez swoją stronę "TAROT WRÓŻBY JAŚNIAK Profesjonalna wróżba z kart tarota" www.tarotwrozbyjasniak.com pomógł mi wróżąc z kart tarota, bardzo go polecam, i pomógł wykonując dla mnie rytuał miłosny, mężczyzna mojego życia jest ze mną. Polecam Paweł Jaśniak bo za wiedzą ezoteryczną idzie także duża empatia i takie wyczuwające się doświadczenie karciane, wróżbiarskie i życiowe po prostu. Szczerze napisałam co czuję i swoją ocenę. Odpowiedz Link
danuta1978abc Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 13.04.20, 23:14 Od 3.5 roku Paweł Jaśniak mi pomaga. Stawia mnie na nogi kiedy trzeba. Wróżby się zawsze mi sprawdzają, ma przenikliwe karty. Niecałe 2 tygodnie temu skorzystałam też z magii miłosnej, bo chciałam wzmocnic relację i są pierwsze efekty. Jechać chciał mój mąż do Niemiec gdzie pracuje na budowie. Jest tam jasiu jego brat. I są podwójne stawki godzinowe. Mąż nie chciał słuchać nikogo, a we wróżby jak to facet nie wierzy. Pan Jaśniak powiedział, że nie dzięki kartom nie pojedzie, ale dzięki magii miłosnej, która nas bardziej scali. Mąż wyjechał z domu i nie szlochałam, narobiłam jak zawsze jedzenia i póściłam go, tylko mówiąc aby jednak został. Wyjechał za wieś naszą i co zrobił? Wrócił się. Mówi, że słońce mu niespodziewanie zaczęło świecić i zobaczył w odbiciu mnie i zawrócił. Jest w domu, a co z tego, że jasiu się nasmiewa. Mam męża zdrowego dzięki p. Pawłowi Jaśniakowi. Odpowiedz Link
cholewinska1981 Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 17.04.20, 19:04 Mi także pomógł. Polecam bardzo tego Pana! Tarot i rytuał miłosny jestem wdzięczna i bardzo zadowolona. Polecać! Polecać! Polecać! Odpowiedz Link
irezazielska Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 13.05.20, 20:52 Moim zdaniem z pośród całej tej braży najlepsza jest wróżka Agnieszka, ma wiele pozytywnych opinii, wróży od kilaka nastu lat, można zakupic wróżbę przez internet tu wrozkaagnieszka.pl odpowiada szybko i treściwie, można łatwo zrobić płatność bez oczekiwania na konta bankowych i czekania kilka dni..ja mam prawie 40lat i zawsze korzystam z jej usług i nigdy sie nie zawiodłam111 Odpowiedz Link
annalewinska9891 Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 24.05.20, 18:23 Paweł Jasniak to taki wróżbita do którego się z całą pewnością powraca, bo się sprawdza i wiele wyjaśnia! Polecam, godny polecenia tarocista! Odpowiedz Link
makarena88c Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 28.04.20, 08:30 Wróżka zębuszka - wróżby Online - Tarot przez internet Wróżby online wykonywane do 120minut zapytaj eksperta o pracę, finanse czy życie osobiste - Poznaj Swój los! Oferuje: - wróżby miłosne - wróżby finansowe - wróżby na zdrowie - inne zawiłe problemy - szybka odpowiedz do 120minun - wróżenie na email - łatwa i szybka płatność - wróżka na telefon zapraszam serdecznie na stronę: wrozkazebuszka.pl ......222 Odpowiedz Link
majkaw12345 Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 04.05.20, 13:56 Tak,, moja wrozka Ruta- sprawdzila sie u mnie na 100%,,, za kazdym razem do niej ide i nie wszystko sie jeszcze w moim zyciu wyprostowalo,,, ale jest na dobrej drodze—- dzięki niej :):) polecam wszystkim zwłaszcza, z problemami milosnymi ,rodzinnymi ! Numer 692050747,, najlepsza i ciepla osoba oprocz bycia wrozka zimna , polecam Odpowiedz Link
kasiula11196 Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 10.05.20, 12:18 Tez u niej byłam i jestem z nią od roku, widzę ze nie tylko mi pomogła. Dobrze to widzieć, bo różni ludzie różne opinie. A Ruta robi świetne rytuały miłosne, byłam w szoku jak były partner do mnie napisał. No i już 5 miesięcy od tego czasu jesteśmy. Myśle ze warto samemu się przekonać o skuteczności, byłam sceptycznie nastawiona, ale zmieniłam zdanie po kilku dniach od rytuału Odpowiedz Link
magdapolalko Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 08.05.20, 21:11 Znam Pania Anne Świerczewska od kilkunastu lat mieszkam za granica jak przyjezdzam na święta do Polski to odwiedzam jej gabinet. przyszlam do jej gabinetu w zasadzie tak z ciekawości i lubie z nia rozmawiać. Rozkład kart który pojawił sie na stole wywołał przerażenie w oczach Pani Ani a u mnie palpitacje serca. Spojrzala na mnie i powiedziala że widzi u mnie bardzo duze problemy finansowe jak rowniez ze moge zostac bez pracy. Niestety moj kontrakt nie zostal przedluzony a jej scenariusz sie sprawdził. tel. 513 172 842 Odpowiedz Link
gazella1212 Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 10.05.20, 23:05 Korzystam z uslug Pani Anii Swierczewskiej od wielu lat jak jestem w polsce to umawiam sie z nia na wrozbe w jej gabinecie ale ze wzgledu na niewidocznego wirusa rozmawialem przez whatsappa rowniez z takiej porady i rozmowy jestem zadowolony zwłaszcza że Pani Ania przyjęła taki system że chociaż ta wróżba była zdalna to ja osobiście decydowałem która karta ma być wybrana. Rozmowy z nią przy kartach Tarota zazwyczaj pozwalaja mi podjąć dobre decyzje, mam nadzieje ze i tym razem tak bedzie. Dla zainteresowanych www.astarot.pl Odpowiedz Link
irezazielska Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 13.05.20, 20:56 Moim zdaniem z pośród całej tej braży najlepsza jest wróżka Agnieszka, ma wiele pozytywnych opinii, wróży od kilaka nastu lat, można zakupic wróżbę przez internet tu wrozkaagnieszka.pl odpowiada szybko i treściwie, można łatwo zrobić płatność bez oczekiwania na konta bankowych i czekania kilka dni..ja mam prawie 40lat i zawsze korzystam z jej usług i nigdy sie nie zawiodłam,,,... Odpowiedz Link
alicjapadko2 Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 18.06.20, 02:28 forum.gazeta.pl/forum/w,25247,163851060,163851060,BARDZO_DOBRA_WROZKA_ON_LINE_.html?so=2 Odpowiedz Link
alicjapadko2 Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 18.06.20, 02:29 Mój związek jest od dłuższego czasu w trakcie rozkładu. W stanie dużego zawieszenia i decyzji. Od strony mojej jak i mojego męża. Rozmowa telefoniczna potwierdzila tylko moja istniejaca sytuacje ze trace czas i zycie. Jeśli nie zaczne nazywać rzeczy po imieniu i nie wyzwole się z kajdan toksycznego związku to będę zyla zawsze w zawieszeniu ani za mna ni przede mna. Udało mi się z mezem uzyskac kompromis, może nie jesteśmy przyjaciółmi ale nie jesteśmy tez wrogami co jest wazne szczególnie dla dzieci. Dziekuje Pani Aniu za wsparcie i otuchę. Odpowiedz Link
kasiula11196 Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 20.06.20, 12:24 Polecam online i na telefon ruta o której już tu pisałam na forum, pomoże pani 692050747 Odpowiedz Link
marlenka861 Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 01.07.20, 13:06 Nie bylam zadowolona ani z siebie ani w sytuacji w której się znalazłam. Byłam sfrustrowana i zła na cały świat. Dzięki rozmowie z Anna Świerczewska na whatsappie zaczelam myslec o sobie i zyc dla siebie. Te jej magiczne karty uskrzydliły mnie a jej horoskop tarota był na tyle przekonujący ze wyzwolil wiare w siebie. Jest Pani super! Powolutku zmienia mi się życię. Jej numer telefonu 513172842 Odpowiedz Link
dzjozwiak Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 12.07.20, 16:49 Ja polecam tarocistke, wróżke, doradczynię Rutę, z jej porad korzystam od paru lat, głównie wróży przez telefon. Zdarzyło mi się, że w awaryjnych sytuacjach możliwa jest też wróżba sms lub email za bardzo drobne pieniądze. W MOJEJ OPINII to człowiek bardzo dobry, uczciwy, o DOBRYM SERDCU, ciepły. Wszystko zrozumie i wszystko się sprawdza. Można też u niej zamówić specjalne, wykonywane rytuały- ja korzystałam z rytuału na miłość. Zostawiam tel. 692050747 Odpowiedz Link
jagodkowska Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 15.07.20, 12:56 Całe zycie mam pod górke, dźwigam ciezar swoich rodzicow, meza i dzieci. Nie mogę znaleźć przyczyny dlaczego cały czas jestem uwikłana przez problemy moich najbliższy, którzy SA tak naprawde moimi wrogami co uświadomiła mi Anna Świerczewska podczas porady telefonicznej i uświadomiła mi że nie jestem odpowiedzialna za caly swiat tylko za siebie. +48513172842 Odpowiedz Link
mokka151 Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 16.07.20, 22:02 Polecam Basie. Ciepła, miła i konkretną osoba, która nie nadciąga ludzi jak pseudowrozki online.... Kontakt: 507 264 729 Odpowiedz Link
moniaaa78 Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 21.07.20, 22:16 Rozmawialam przez telefon z tarocistka Anna Świerczewska. Ma bardzo miły sympatyczny głos to rownież podczas tej telefonicznej porady czułam się tak jakbym byla u niej w gabinecie. Mam porównanie bo korzystalam z wróżby osobiście generalnie nie ma to rożnicy bo trafia w sedno sprawy. Ja polecam zdecydowanie 513-172-842 Odpowiedz Link
markot39 Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 20.08.20, 09:36 Tutaj macie fajną stronę i wróżka online e-wyrocznia.pl/wrozka-online/ Odpowiedz Link
whitesie Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 21.08.20, 00:49 jesli jestescie mlode albo chcecie, zeby wasze problemy pomogla rozwiazac osoba o mlodej energii, ktora przynosi szczescie to tylko ruta :D mowi po ludzku, a nie jakies wielkie rzeczy, od razu pytanie-problem-rozwiazanie. wracam do niej zawsze, nie moge sie doczekac az do niej przyjade na spotkanie osobiste. online i mi sie sprawdza, no i nie jest opryskliwa ani oschla, wrecz przeciwnie 692050747 Odpowiedz Link
gromek53 Re: BARDZO DOBRA WROZKA ON-LINE! 03.09.20, 14:03 Bardzo dobra wróżka online jest Anna Świerczewska. Polecam się umówić z nią 513-172-842 Odpowiedz Link