astelia 09.08.06, 02:27 Jeśli chcesz mojej porady napisz maila na adres: astelia@gazeta.pl Koszt standardowej wróżby to 40zł. Zapraszam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hindi2 Re: polecam biuro ABARAKS - wróżba za 25 zł 11.08.06, 10:20 Bardzo dokładna, wyczerpująca wróżba, która zawse się sprawdza. Polecam :) Witrynę można zanleźć w necie. Odpowiedz Link
xenia35 Znów Reklama hindi2 13.08.06, 17:50 Człowieku jesteś do cna śmieszny. Krytykujesz fakt że wyrażam swoją opinię na forum o wrózce, a sam robisz to samo. Jak to nazwać - hipokryzją. Odpowiedz Link
hindi2 Re: Znów Reklama hindi2 17.08.06, 19:18 Sama widzisz jakie to denerwujace. Tylko, że ja nie opisuje tak jak ty, jednej osoby na każdym forum i we wszystkich postach. 1:1 Odpowiedz Link
xenia35 Re: Znów Reklama hindi2 19.08.06, 21:31 hindi2 napisała: > Sama widzisz jakie to denerwujace. Tylko, że ja nie opisuje tak jak ty, jednej > osoby na każdym forum i we wszystkich postach. 1:1 Powtarzam, że wyrażam swoją opine w sposób adekwatny do moich odczuć. Mogę pisać gdzie i ile chce jak bardzo jestem zadowolona z Mojej Wróżki. Nie krytykuje innych wpisów, tak jak ty. Co Cię to obchodzi co ja piszę. Jeżeli się tak przejmujesz to może zrób cos pożytecznego np. dla dzieci z Somalii. Nic nie zmienia faktu ze jesteś poprostu hipokrytą i człowiekiem złosliwym. Współczuje! Odpowiedz Link
mariettaetta Re: Zajmuję sie astrologią i tarotem 24.07.14, 16:48 kilka miesięcy temu korzystałam z usług wróżki sary, wiele spraw się potwierdziło, nie ściemnia i czasem pisze nawet nie najmilsze fakty, natomiast dzięki niej wiele udało mi się zmienić na korzyśc, zostawiam Ci do niej adres : kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link
katarimaklaus1 Re: Zajmuję sie astrologią i tarotem 27.10.21, 18:31 Gorąco polecam wróżkę Sarę, bardzo życzliwa kobieta, od dawna korzystam z jej wróżb i jestem bardzo zadowolona, ostatnio skusiłam się też na skorzystanie z rytuału u niej i po kilku tygodniach już widzę poprawę, kontakt do niej - kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link
mariettazik Re: Zajmuję sie astrologią i tarotem 23.12.21, 21:12 Korzystając dotychczas z kilku wróżek, najwyżej oceniam wróżkę Sarę szczególnie z względu na precyzję i wysoką sprawdzalność wróżby oraz możliwe szybkie terminy oraz to już mniej istotne ale też miłe tj bardzo dobrą komunikację, email do niej- kobietamag@interia.pl gorąco polecam ;) Odpowiedz Link
helkawer123aa Re: Zajmuję sie astrologią i tarotem 27.12.21, 16:50 Ja od dawno bardo korzystam z usług wróżki Sary i oceniam jej umiejętności bardzo wysoko. Każda wróżba bardzo wysoka sprawdzalność, ostatnio pozytywnie zostałam zaskoczona, gdzie była bardzo duża precyzja nawet co do dnia , email do niej- kobietamag@interia.pl , polecam ;) Odpowiedz Link
jakosta234a Re: Zajmuję sie astrologią i tarotem 13.01.22, 21:11 Polecam wróżkę Sarę,chyba najlepsza wróżka online jaką znam, precyzyjna,rzeczowa , ponadto bardzo miła,sympatyczna i szybko odpisuje, szczerze polecam,email do niej -kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link
jokasta345 Re: Zajmuję sie astrologią i tarotem 18.01.22, 22:01 Bardzo polecam Wróżkę Sarę, której wrózby okazały się niezwykle trafne w samo sedno , miło,przyjemnie,szybkie terminy,ostatnio też zdecydowałam się na rytuał u niej i co prawda trzeba było trochę czekać bo przeszło kwartał,ale było warto-efekty dokladnie takie jakie chcialam,chłopak do mnie po bardzo ciężkiej sytuacji, wrócił, email do niej- kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link
kleopakarnsd Re: Zajmuję sie astrologią i tarotem 27.12.22, 17:22 ja jestem bardzo zadowolona jak wielu z Sary,była bezbłędna, bez opisywania sytuacji,wszystko trafnie powiedziała, po 3 miesiącach wróżba już się w większości sprawdziła, poza tym szybkie terminy i miły kontakt,email do niej - kobietamag@interia.pl polecam;) Odpowiedz Link
lalunafc12 Re: Zajmuję sie astrologią i tarotem 20.04.23, 16:04 Mi w trudnej sytuacji życiowej pomogła Sara na telefon,w krótkim odstępie czasu wydarzyło się sporo złych zdarzeń w moim życiu, miałam dość mocno ograniczone zaufanie do tego typu usług ale spróbowałam i byłam mocno zdziwiona zarówno sprawdzalnością jak chodzi o przyszłość jak i opisanie obecnej sytuacji w punkt,bardzo mi pomogła, udało się też szybko umówić, od wtedy cyklicznie korzystam i nie żałuję, udało mi się dzięki temu wyjść i uniknąć wielu opresji, tel do niej -784 676 783., polecam;) Odpowiedz Link
jagodziankaris1 Re: Zajmuję sie astrologią i tarotem 16.05.23, 17:12 Mi też Sara sporo pomogła, w przeciwieństwie do innych,nie zadawała żadnych pytań dodatkowych,nie dopytywała i opisała mi zarówno co się dziś dzieje , przeszłość i przyszłość i ocena była bardzo słuszna ,po 2 miesiącach sporo już się sprawdziło, kontakt bardzo szybki, email do niej- kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link
langustabudz Re: Zajmuję sie astrologią i tarotem 22.08.23, 09:33 Mnie online wróżyła Sara, bardzo wysoka sprawdzalność bez dodatkowych pytań bez owijania w bawełnę, kontakt do niej- kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link