sun.2 13.02.08, 03:34 Witam Poszukuję szeptunki z wielkopolskiego, najlepiej z Poznania. Będę wdzięczna za każde info. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
safariduolkja Re: Szeptunka 29.10.21, 17:08 Gorąco polecam wróżkę Sarę, u której ostatnio już po raz 3ci korzystałam z usług, bardzo wysoka sprawdzalność, email do neij - kobietamag@interia.pl polecam ;) Odpowiedz Link
mariettazik Re: Szeptunka 23.12.21, 21:11 Korzystając dotychczas z kilku wróżek, najwyżej oceniam wróżkę Sarę szczególnie z względu na precyzję i wysoką sprawdzalność wróżby oraz możliwe szybkie terminy oraz to już mniej istotne ale też miłe tj bardzo dobrą komunikację, email do niej- kobietamag@interia.pl gorąco polecam ;) Odpowiedz Link
kamilajanka11 Re: Szeptunka 10.01.22, 19:02 Ostatnio miałam trudny okres w życiu, partner mnie zostawił po wielu latach związku , byłam załamana - nie wiedziałam co robić, natomiast postanowiłam spróbować ostatniej deski ratunku tj rytuał miłosny u wróżki Sary i nie żałuję,co prawda pierwszy symptom był szybko tj po paru tygodniach natomiast ustabilizowało się to po około 1,5 miesiąca co uważam i tak za bardzo szybki czas, gorąco polecam- email do niej kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link
jokasta345 Re: Szeptunka 18.01.22, 22:03 Bardzo polecam Wróżkę Sarę, której wrózby okazały się niezwykle trafne w samo sedno , miło,przyjemnie,szybkie terminy,ostatnio też zdecydowałam się na rytuał u niej i co prawda trzeba było trochę czekać bo przeszło kwartał,ale było warto-efekty dokladnie takie jakie chcialam,chłopak do mnie po bardzo ciężkiej sytuacji, wrócił, email do niej- kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link
markowickasdf12 Re: Szeptunka 19.02.22, 17:52 Polecam świetną i precyzyjną wróżkę Sarę, rozmowa z nią jest jak balsam dla duszy, miła,serdeczna, potrafi zrozumieć sytuację ,a przede wszystkim bardzo trafne wróżby, korzystam już od ponad 5 lat z jej usług i prawie wszystko się sprawdza, bardzo wysoka sprawdzalnośc, serdecznie polecam,email do niej- kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link