Dodaj do ulubionych

Pomocy!! Uroki

17.08.09, 12:44
Sądzę że ktoś na mnie rzucił urok. Czy istnieje możliwośc bym mogła
to sprawdzić? Jeżeli tak to jak??
Obserwuj wątek
    • ezoteryka-only Re: Pomocy!! Uroki 10.02.10, 17:04
      Prosze w to nie wierzyc. Nie tak prosto rzucic urok.
    • euzebiabio Re: Pomocy!! Uroki 01.05.14, 16:35
      ostatnio korzystalam z wróżki sary i jestem zadowolona,wróżby się w większości sprawdziły, zajmuje się także rytuałami. zostawiam wam kontakt do niej -kobietamag@interia.pl
    • slodziuniazycia Re: Pomocy!! Uroki 14.11.14, 13:16
      mogę polecic wam sprawdzona przeze mnie już mnie wróżkę sarę, wszystko mi się sprawdza się,a takze potrafi pomóc w ciężkich chwilach, zostawia, wam adres email do niej :kobietamag@interia.pl ;)
    • mariolaila12 Re: Pomocy!! Uroki 01.06.15, 12:27
      mogę poelcoić Ci wróżke sarę, bardzo rzetelnie sprawdza i wiele mi pomogłą, z pewnościa to cyz jets na tobie urok cyz nie również be dziem ogłą sprawdzić,zostawiam Ci adres do niej-kobietamag@interia.pl polecam ;)
    • jerzy55555 Re: Pomocy!! Uroki 29.04.16, 14:56
      .
    • adriankamila Re: Pomocy!! Uroki 13.06.16, 09:34
      polecam wrózkę sarę,sama często korzystam z jej pomocy, wiele mi pomogła, email do niej kobietamag@interia.pl
    • kalinkamia Re: Pomocy!! Uroki 23.06.16, 14:46
      korzystałam ostatnio z wróżki sary, po kilku miesiącach muszę stwierdzić,że jej wróżby są trafne i jest to dobra wróżka, skorzystam z niej pewnie niebawem ;) email do niej kobietamag@interia.pl
    • aniela2525 Re: Pomocy!! Uroki 23.08.16, 12:48
      .
    • aniela2525 Re: Pomocy!! Uroki 16.03.17, 15:23
      .
    • slodziuniazycia Re: Pomocy!! Uroki 28.03.17, 18:18
      mogę ponownie polecić wróżkę sarę, już kilkukrotnie krozytsałam z jej pomocy i jak na razie bardzo duża sprawdzalnośc ,nie owija w bawełnę tylko mówi jak jest telefon do niej 784 676 783, polecam;)
    • martusiamila Re: Pomocy!! Uroki 01.04.17, 12:32
      po raz kolejny skorzytsałam z usług wróżki sary i jestem pod wrażeniem jej sprawdzalności, po niespełna 2 miesiącach większość mi się sprawdziła, email do niej kobietamag@interia.pl ;)
    • majkiwhite Re: Pomocy!! Uroki 04.11.22, 15:42
      Zaciekawiło mnie to
    • kalinkarysdyg12 Re: Pomocy!! Uroki 20.03.23, 22:39
      Mnie pomogła Sara,bardzo konkretna,rzeczowa,bez zbędnych pytań szybko opisała sytuację faktycznie jaka jest dając później różne pomocne alternatywy, dzięki którym stanęłam w końcu na nogi,email do niej -kobietamag@interia.pl
    • robert.norwegia Re: Pomocy!! Uroki 22.03.23, 14:32
      Od wielu lat korzystam telefonicznie z usług Pani Agnieszki. Po tak długim czasie z czystym sumieniem mogę stwierdzić, że sprawdziło się wszystko, co powiedziała.
      Kobieta Anioł o wielkim sercu, empatii oraz ogromnej wiedzy z zakresu duchowości i energii.
      Psycholog z powołania.
      Daje rady, narzędzia i wspiera w najtrudniejszych momentach.
      Każda rozmowa z nią dodaje skrzydeł.
      Emanuje pozytywną energią.
      Jej rozkłady kart to głęboka i mądra rozmowa, z której człowiek wynosi wiedzę o całym swoim życiu.
      Wyciągnęła mnie z ciężkiej depresji, gdzie myślałem że już nic nie ma sensu. Pomogła w sprawach zawodowych i zdrowia.
      Pani Agnieszka tel 500 273 383
      Uwaga na oszustów podszywających się pod nią! Jest dostępna tylko pod tym numerem.
    • mariolkslufik Re: Pomocy!! Uroki 10.10.23, 14:01
      Mnie bardzo pomogła Sara, byłam w emocjonalnej rozsypce, nie wiedziałam co robić, udało się bardzo szybko umówić na telefon, wróżba była wiarygodna i treściwa, w ciągu miesiąca duża część już się sprawdziła, konkretnie i rzeczowo email do niej - kobietamag@interia.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka