Forum Zdrowie DDA
ZMIEŃ
    07.11.05, 12:25
    hej jestem zagubionym dda lat 21 z wrocka,chciałabym rozpocząć terapię
    grupową,może ktoś z was ma jakieś informacje na ten temat,mój mail
    angel_dda@op.pl i gg 9264132,chętnie pogadam i wymienie się doświadczeniami
    samemu trochę trudno.... pozdrawiam wszystkich
    Obserwuj wątek
      • merisea piszę :-) 10.11.05, 18:33
        Do soboty będę wiedziała gdzie są najlepsze terapie DDA we Wrocławiu. Mój facet
        tam studiuje i podjął się znalezienia czegoś. Jego wujaszek jest terapeutą i
        napewno się w tym wszystkim orientuje. Podobno teraz terapie we wrocławiu są
        płatne...
        Ja na początek polecam książkę: "lęk przed bliskością". naprawdę pomaga. może
        nie uzdrawia, ale pomaga ... :-)
        na stronie www.psychologia.edu.pl możesz znaleźć coś ciekawego, zapraszam także
        na forum psychologiczne na stronie www.psychologia.apl.pl.
        Jest nas wielu - razem nie zginiemy :-)

---------
        ever blazin'
        • angel_dda Re: piszę :-) 10.11.05, 20:03
          Dzięki przydadzą mi się takie informacje:) ja duzo czytam na temat nas czyli
          ludzi DDA ale nie za bardzo wiem co z tą wiedzą zrobić,wiem że można zmienić
          swoje życie i swój sposób myślenia ale ja na razie nie umiem... czuję się bardzo
          samotna:( mieszkam w domu co prawda z trzeźwiejącą matką ale nie wiem jak
          długo.. oprócz tego mam brata zbuntowanego nastolatka z którym życie nieraz jest
          bardzo trudne.. nie utrzymuję żadnego kontaktu z ojcem.. na studiach jestem
          wyklęta i przyklelili mi gębę jak u Gombrowicza tylko,że odludka i wariatki..no
          mam tych kilka problemów
          i dlatego tak bardzo chciałabym rozpocząć taką terapię i poznać innych ludzi
          którzy przeżywają podobnie.. napewno skorzystam z tych stron pozdrawiam serdecznie:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka