Forum Zdrowie DDA
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Terapia w Warszawie

07.01.07, 00:01
    Hej :)).
    Szukam dobrej terapii w Wawie chyba już nadszedł czas żeby się ze sobą
    zmierzyć bo mam listę spraw które chcę przepracować. Jakoś mi się
    wykrystalizowały.Nie chcę się drugi raz pośliznąć na terapeucie dlatego badam
    i szukam a tu w archiwum jakoś słabo.
    Zaliczyłam Olbrachta w Warszawie ale jak mówiłam o swoich problemach
    terapeucie to miałam wrażenie że oczy mu wyjdą z orbit i zaraz się rozpłacze,
    poza tym coraz bardziej wciskło go w fotel.To go przerosło kompletnie.
    Fajnie jakby terapia była w ramach ubezpieczenia a specjalista orientował się
    też w problemach z jedzeniem.Czekam...
    Obserwuj wątek
      • konstatacja Re: Terapia w Warszawie 10.01.07, 14:24
        Zajolino, przejrzyj dawne watki, bylo tego pelno.
        • mashene Vitamed 05.02.07, 17:09
          Ja jestem pod ponad pół roku w Vitamedzie, warszwa, ul. szwedzka. 22 473 79 07.
          Niedługo rusza nowa grupa.
          Powodzenia!
          • malymyszok Re: Vitamed 08.02.07, 10:52
            Terapia płatna, czy na NFZ?
            • mashene Re: Vitamed 08.02.07, 11:02
              terapia bezpłatna, na NFZ, grupowa + indywiduwlna raz w tygodniu lub według
              potrzeb :)
              • amazon500 Re: Vitamed 10.02.07, 19:34
                Ja się przewinęłam przez Olbrachta, miałam szczęście, że nie wymagali bycia
                ubezpieczonym. Trafiłam dobrze, jestem zadowolona z efektów, ale z tego co wiem
                terapia tam ma być już jakoś niedługo płatna. No, ale ponieważ już
                przetestowałaś Olbrachta, nie będę reklamować ;) Terapię DDA organizuje też
                Stowarzyszenie "Od-do" (www.od-do.org), słyszałam o nich dobre opinie.
                • uhu_an Re: Vitamed 10.02.07, 21:15
                  ja jestem w od-do. poelcam, ale jest ona obwarowana wiekowo- do 26 r.ż. tzn. są
                  w stanie przyjąć i 27 letnia osobę, ale na ogół są tam osoby mniej wiecej do
                  tego wieku. no i jest platna. 50 zl za miesiac.
                  • amazon500 Re: Vitamed 11.02.07, 12:18
                    50 zł miesięcznie to jeszcze nie tragedia, z tym że gdybym ja akurat się
                    wybierała na terapię, to na pewno bym tam nie poszła. Mam uraz do Anki
                    Seweryńskiej (chodziłam do niej na terapię 9 lat temu, wówczas jeszcze do
                    "Petry"), a jestem pamiętliwa.
                    • uhu_an Re: Vitamed 11.02.07, 13:52
                      wiem.;) pisałaś juz gdzieś o tym.
      • misia.m Re: Terapia w Warszawie 07.02.07, 19:00
        Terapia płatna, godna polecenia:
        www.synapsis.pl/i
        www.olcha.waw.pl/
        • misia.m Re: Terapia w Warszawie 07.02.07, 19:02
          www.synapsis.pl/
      • anataly Re: Terapia w Warszawie 10.02.07, 22:49
        polecam EFT (techniki emocjonalnej wolności), troche nietypowa metoda, ale psychologiczne terapie sie do neij nie umywają bo jest i szybsz i bezbolesna i trwalsza, chociaż moze sie wydawac troche smieszna
        www.eft.go.pl
        • mashene eft 21.02.07, 10:40
          czytam i czytam, ale nic z tego nie rozumiem. na czym polega ta metoda i jak ma
          pomóc rozmowa przez gg z konsultatnem?
          proszę mnie oświecić. :)
      • kotaga Re: Terapia w Warszawie 16.02.07, 14:54
        Witaj, właśnie przeczytałam, że ktoś polecił Ci metodę EFT. Ja również Ci ją
        polecam, odbyłam 3 miesiące temu 4 sesje i z moim życiem po prostu coś się
        stało. Nie tylko wyzwoliłam się z depresji, bezsenności i obezwładniającego
        mnie stresu, ale nagle wszystko zaczęło mi sie układać: relacja z mężem,
        stosunki w pracy, z optymizmem budzę się każdego dnia - po prostu jakiś cud.
        Również jem znacznie mniej, i waga zaczęła mi spadać! Chcę się nauczyć o tej
        metodzie więcej, dlatego wybieram się jeszcze na warsztat. Już nic mnie nie
        odwiedzie od jakości życia jakiej teraz doświadczam. I w razie czego mam zamiar
        stosować EFT bez zastanowienia. Gorąco polecam i życzę Ci powodzenia!
        • januszek96 Re: Terapia w Warszawie 16.02.07, 18:11
          Terapia " puk-puk " .... i wszystkie problemy,jak ręką odjął ? Hi hi.... No
          tak.. to są cuda.... ;-)) www.dobrametoda.com/index.htm
        • donnie.darko możesz trochę więcej opowiedzieć o tej metodzie? 19.02.07, 16:55
          -jak to wygląda i po jakim czasie zauważyłas efekty??
          -i czy efekt jest długotrwały??
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka