vega_ja 02.09.08, 09:39 Czeka mnie zabieg usunięcia kamieni zolciowych. Czy orientujecie się, gdzie najlepiej zrobić to w Bydgoszczy, w którym szpitalu? A może właśnie gdzieś w okolicach bydgoszczy? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucia25 Re: Laparoskopia w Bydgoszczy 12.10.08, 21:31 Witam, 01.09.08 miałam usunięty kamień w Szpitalu Miejskim nr 2. Wydaje mi się że jest to najlepszy szpital w Bydgoszczy. Przy szpitalu jest przychodnia, można tam się zarejestrowac do chirurga a on wyznaczy Ci date zabiegu tel. 052 3709330. (trzeba miec skierowanie). Pozdr Odpowiedz Link
1-nadia Re: Laparoskopia w Bydgoszczy 18.12.08, 22:20 A czy możecie wskazać dobrego chirurga np, w szpitalu miejskim .Pewnie są i tacy chirurdzy ,których lepiej unikać. Odpowiedz Link
agnesik30 Re: Laparoskopia w Bydgoszczy 05.01.09, 13:20 Moja mama miała w wojskowym, ja tez tam będę miec.Mama jest zadowolona. Co do chirurgów to wszędzie są lepsi i gorsi, nie mamy prawa wyboru, daja nam w szpitalu z "rozdzielnika" Głowa do góry, pozdrawiam Odpowiedz Link