aprepope Do Tabuli 20.06.16, 22:36 a moze jakas karta-rada jak jakos rozsadnie wyjsc z energii Pustelnika? jak nie tu, to na pv? nie koniecznie..ale tak Cie z tym Eremitkiem glupio zostawilam..a chodzi przeciez o ten-teges Odpowiedz Link
rrozsypana80 Re: Do Tabuli 20.06.16, 22:39 Ale ja bym dodala swoje trzy grosze. Pustelnik ma taka duza laske na wiekszosci kart a to jakos tak seksualnie sie kojarzy serio hahaha Odpowiedz Link
aprepope Re: Do Tabuli 20.06.16, 22:42 w Decameronie, to jedynie kobieta atrakcyjna i nawet jakiejs laski w korzystnym ksztalcie brak Odpowiedz Link
aprepope Re: Do Tabuli 20.06.16, 22:49 niech Ci bedzie - moze cos bedzie kolorowych senkow i niech tam beda nieprzyzwoite Odpowiedz Link
free.hugs Re: Lato i SEX w duzym i malym miescie ;) 21.06.16, 11:47 Ja poproszę, pytanie podam bom bezpruderyjna czy porwie mnie wakacyjny romans, czy w łóżku będą pustki czy może tłumy Lato chłodne, przydałby się jakiś ogrzewacz Odpowiedz Link
aprepope Re: Lato i SEX w duzym i malym miescie ;) 21.06.16, 12:29 Hej free.hugs ! Bezpruderyjna - takie lubie, szczegolnie na takim watku Usiade wieczorkiem do kart - talia Tarot of Sexual Magic, czy Decamerone? Odpowiedz Link
free.hugs Re: Lato i SEX w duzym i malym miescie ;) 21.06.16, 12:43 Decamerone poproszę, talia do mnie przemawia hyhy Odpowiedz Link
aprepope Re: Lato i SEX w duzym i malym miescie ;) 21.06.16, 15:12 Ciesze sie bardzo Bladamery, ze Ci to pomoglo w jakis sposob - ja sie tez ucieszylam, jak zobaczylam takie kobiece karty, widac, ze specjalnie dla Ciebie sie wylosowaly i tak doslowne, jak ta talia Oczywiscie free.hugs - dla bezpruderyjnych, to Decamerone jest jak najbardziej na miejscu - juz sie ciesze na wieczorny seansik z nimi dla Ciebie Odpowiedz Link
aprepope Dla free.hugs 21.06.16, 21:56 Tak mi tu wyszlo na ten wakacyjny czas, droga free.hugs: Lipiec: As kielichow, 10 kielichow. Sierpien: 6 bulaw (p.o.), As monet. Mimo, ze nie zamierzalam stosowac pozycji odwroconych, to 6 bulaw byla odwrocona. Jak by to powiedziec..w lipcu widze, ze bedziesz mocno spragniona, ale facet (lub ogolnie meska populacja - gdzie Ci mezczyzni?), nie da rady stanac na wysokosci zadania, tak "sami z siebie" i te 10 kielichow tez bym nie brala zbyt optymistycznie, bo to tak od Asa do 10-tki w jeden miesiac...a kwintesencja tych dwoch kart, to Pustelnik.. Twoje pragnienia i wyobrazenia moga "siegac zenitu"...wiec moze warto na jakiegos niesmialego sie...rzucic, zwyczajnie Jak ja bym sie rzucila na jakiegos, to by nie dal rady mnie strzepnac Twoje pragnienia seksualne..milosne..emocjonalne..ale i takie myslenie zyczeniowe, bedzie w lipcu gigantyczne...jak nie bedzie faceta, ktory bedzie chcial przejac inicjatywe, a nie widze dzialajacego pana w tych kartach, to pozostaje pokazac, jak bardzo chcesz - nie wiem, czy to sie da ukryc przy tych kartach..jak cos, to nie zamecz go tylko na smierc! a sierpien...w tej talii 6 bulaw oznacza zycie partnerskie (w sensie codziennosc, lozko, stol), ale karta sie odwrocila, wiec partnerstwa jakiegos w sierpniu nie widze, ALE pojawi sie szansa na zwiazek z krwi i kosci (karta monetowa) i to nie tylko po tym Asie mam nadzieje, a po kwintesencji tych obu kart: XVII. Gwiazda..wiec podsumowujac - w lipcu, to musiala bys sama przejac inicjatywe erotyczna, a Twoje pragnienia moga przecietnego faceta rozlozyc na lopatki, a w sierpniu, po jakims niepowodzeniu w realizacji Twoich planow, otworzy sie przed Toba szansa na zwiazek - karta Brama - jak cos, to warto bedzie wtedy rozwazyc taka mozliwosc - jak "zbyjesz" goscia, to dociagnelam 5 monet..a w tej talii, to samotna osoba z ksiazka z reku.. Udzielasz sie na naszym Forumku, wiec dla Ciebie jeszcze karta-rada: Rydwan..jak idziesz do przodu, to masz zawsze szanse na jakies pozytywne niespodzianki, ale uwaga, zeby nie przegapic okazji! i tu sie klania ten As monet z Gwiazda w kwintesencji... Powodzenia! Odpowiedz Link
free.hugs Re: Dla free.hugs 22.06.16, 10:28 Dziękuję Apre za karty i taką wyczerpującą interpretację! Ojoj czyli w lipcu będę jak kotka w rui! Mam takiego jednego młodego co by mnie poskromił, obiecałam sobie ze nigdy więcej ale pewnie w lipcu zmienię zdanie ojoj W sierpniu mówisz szansa na związek, byłoby miło ale pewnie gościa przegapię, chyba że mnie sam za kudły do jaskini pociągnie Będę się rozglądać bo ta samotnia z 50 twarzy Greya to mało pociągająca perspektywa! Odpowiedz Link
aprepope Re: Dla free.hugs 26.06.16, 13:21 No i nie mam widac juz wyjscia, jak kupic i przeczytac te trylogie..no nie mam wyjscia Odpowiedz Link
free.hugs Re: Dla free.hugs 26.06.16, 19:29 Nie rób tego, pożyczyłam od koleżanki i choć lubię czasem poczytać gniota to był gniot gniotów do potęgi entej! Odpowiedz Link
lilijova Re: Dla free.hugs 26.06.16, 21:48 Też tak słyszałam i nawet się nie zabierałam. Chociaż w sumie lepiej sprawdzić na własnej skórze, może pożyczę od koleżanki pierwszą część. Tylko, żeby to nie był ten mój świat Odpowiedz Link
free.hugs Re: Dla free.hugs 29.07.16, 17:57 Apre chyba mogę już zweryfikować lipiec. Chyba chodziło o te moje chciejstwo miłosne, dużo emocji w tym miesiącu i złych i dobrych, ale Pustelnik dał oświecenie Odpowiedz Link
aprepope Re: Dla free.hugs 29.07.16, 18:08 Ty widzialas te karty, tak? pasuje to do tego tak obrazkami, czy nie? Odpowiedz Link
free.hugs Re: Dla free.hugs 29.07.16, 18:35 Już lookam w google.... Hahah no z obrazkami to widzę to trochę inaczej. Pan dźwigał, dźwigał aż padł! :p Zaraz sobie popatrzę na obrazki na sierpień Odpowiedz Link
free.hugs Re: Dla free.hugs 29.07.16, 18:41 Hmm tu ciężkie obrazki. Na chłopski rozum te 3 karty czytałabym jako - nie będzie szaleństwa, daj się pogłaskać ...za uszkiem a jeśli działasz to trochę incognito. Może czas dać facetom się wykazać? Odpowiedz Link
free.hugs Re: Dla free.hugs 25.08.16, 05:46 Tu też weryfka za sierpień - brawo Apre, ponownie wróżba się spełniła! Dostałam szansę na związek i pomimo wątpliwości dałam się rozwinąć znajomości z Panem K. no i teraz jemy sobie z dziubków póki co Naszą relację doskonale ten asik denarowy określa - zero Diabła, 100 % stabilności, miła odmiana w moim życiu po tych wszystkich panach jedynkach Odpowiedz Link
aprepope Re: Dla free.hugs 25.08.16, 10:40 No to jest co swietowac.. Ciesze sie bardzo, ze nie zmarnowalas tego Asa monet! Dzieki za weryfikacje. Odpowiedz Link
aprepope Re: Lato i SEX w duzym i malym miescie ;) 16.07.16, 12:44 Lilijova, w zwiazku z ta transformacja a´la obrocone X. Kolo Fortuny, to pozostajemy przy tym XXI.Swiecie dla Ciebie, czy losujemy nowa? Nie namawiam, tylko pytam.. Z doswiadczenia to widze, ze jak w rozkladzie pojawia sie jakas karta transformacji, lub krancowa, to karty trzeba od tego momentu stawiac od nowa - ja nawet mysle, ze Twoje "Kolo zebate", jest od momentu obroconego Kola juz nie aktualne i dobrze postawic nowy rozklad, ale moze sie myle.. Odpowiedz Link
aprepope Re: Lato i SEX w duzym i malym miescie ;) 29.07.16, 20:25 LATO TRWA, WIEC NADAL ZAPRASZAM KAZDEGO PO ERO-WROZBE! CO I JAK - PATRZ 1. POST Odpowiedz Link