Dodaj do ulubionych

03.07. FRANCJA - ISLANDIA

28.06.16, 15:03
Islandia niemal wszystkich zaskoczyla - wazny mecz z reprezentacja Gospodarzy.
Zaprasza(my) do wyciagniecia na to swoich kart i swoja interpretacje - czasu jest jeszcze duzo smile
Obserwuj wątek
    • aprepope Re: 03.07. FRANCJA - ISLANDIA 28.06.16, 20:41
      Z jednego tasowania (nie wiem, czy tak lepiej, czy na kazda druzyne oddzielnie? chyba z jednego?) :

Francja: 3 bulaw, Moc (w tej talii XI.), 9 kielichow (suma wg tej talii XI. Moc)
      Islandia: 9 monet, 8 bulaw, 4 mieczy (suma: IX. Pustelnik)

i nie wiem, jak to w pilce...Pustelnik przechodzi dalej, a 9 monet, to "ladne wrazenie"..? wink

troche mi tu przeszkadza numeracja w tej talii - inaczej, to by u obu druzyn srodkowa byla 8, ale jak rozne..oba rozklady rozpoczely Bramy..po koncowych kartach mysle, ze wygra Francja..ale dociagne:

Francja: 2 bulaw
      Islandia: Rycerz bulaw

ale mi to pomoglo..stawiam, ze Francja wygra, ale moze ktos zobaczy w tych kartach przeciwny wynik smile
    • tabularasa22 Re: 03.07. FRANCJA - ISLANDIA 29.06.16, 12:18
      U mnie jak wychodziła 2 buław - to stali na bramce i się bronili big_grin
      Ja wyciągnęłam :
      Francja - 10 Mieczy
      Islandia - Król Monet
      czyżby kolejna sensacja ?
      • aprepope Re: 03.07. FRANCJA - ISLANDIA 29.06.16, 12:49
        Z jednej strony kibicuje Francuzom, bo ja na ogol kibicuje gospodarzom..ale Islandia, to objawienie..
        Tylko cos mi nie pasuje Krol monetowy do meczu..ale przy 1 karcie, to raczej wynik smile Patrzac po Twojej 10 mieczy na Francje..."indyk myslal o niedzieli"?
        • tabularasa22 Re: 03.07. FRANCJA - ISLANDIA 29.06.16, 13:06
          Mi też ten król tak sobie, dosyć jest nieruchawy, zdobył już dużo. Wygrana z Anglią to mega sukces.
          Ale to 10 Mi po drugiej stronie wymowne. Totalna padaczka. No chyba że przejdą przez najgorze a w ostatniej chwili jakiś promyk nadziei zobaczą.
          • aprepope Re: 03.07. FRANCJA - ISLANDIA 29.06.16, 13:23
            nie dociagnac do 10 mieczy na wynik, rowniez w kartach na relacje, to az szkoda wink
    • aprepope Re: 03.07. FRANCJA - ISLANDIA 03.07.16, 14:23
      O maly wlos nie otworzylam od nowa tego samego watku z nowym losowaniem kart..wink
      No to zobaczymy. Kibicuje Gospodarzom, ale Islandia (tak jak Walia) niesamowicie sie pokazali.
    • aprepope Re: 03.07. FRANCJA - ISLANDIA 03.07.16, 22:55
      Tabula mialas znowu 10 mieczy na Zwyciezce - moze u Ciebie jest z 10 mieczy, jak z tym Krolem monet, co u Ciebie jest bez monet?
      • tabularasa22 Re: 03.07. FRANCJA - ISLANDIA 04.07.16, 08:24
        chyba tak smile już druga 10 Mi zwyciężyła. Już kiedyś pisałam że u mnie miecze najbardziej na zwycięstwo się sprawdzały, widać nawet przy 10 Mi. Pewnie pod nimi to drużyna przeciwna big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka