Dodaj do ulubionych

Nowy Rok Numerologiczny

02.09.16, 13:33
Wchodze dzis w swoj 1. Rok Numerologiczny - w minionym 9-tym pozostawialam za soba pare rzeczy i osob, ktorych nie chcialam "wlec" w ten nowy cykl.

Jak to jest u Was, w jaki Rok Numerologiczny wlasnie weszliscie? Ewik, Karol i Free, to pamietam, a reszta? Mam nadzieje, ze pytanie nie jest zbyt osobiste? wink

Swoja droga to chyba dobry moment na wykonanie sobie jakiegos wiekszego rozkladu na nowy Rok Numerologiczny..smile
Obserwuj wątek
    • aprepope Re: Nowy Rok Numerologiczny 02.09.16, 14:04
      Dostalam dzis takiego maila:
      "Ty jestes 9, jak ja (tylko mamy inne podliczby), to wreszcie weszlysmy w ten 1 RN smile"

Czy nie bylo to zawsze jakos po 4 wrzesnia...???
      Moze jednak mamy jeszcze pare dodatkowych dni?
      Czy jest na pokladzie jakis Numerolog-Amator?
    • aprepope Re: Nowy Rok Numerologiczny 02.09.16, 14:05
      Nie no mamy przed soba nie tylko dni, a dziesiatki lat....ale w temacie 9-go Roku Numerologicznego, to jakby to byl jednak pierwszy Now po 04.09., to mnie by to urzadzalo smile
    • aprepope Re: Nowy Rok Numerologiczny 02.09.16, 14:26
      Pierwszy Now we wrzesniu, to zaczal sie chyba wczoraj, czyli wraz z rozpoczeciem nowego Roku Szkolnego zaczal sie nowy Rok Numerologiczny? Cos mi swita, ze wg Lobos to bylo zawsze po 4 wrzesnia....no chyba ze nie powazamy tej pani Numerolog, albo chodzilo Jej o 1-szy Now we wrzesniu, a nie po 4 wrzesnia...ale jak jednak dobrze pamietam, to wtedy nowy Rok Numerologiczny zaczynal by sie dopiero...29 wrzesnia? smile To bysmy mialy z kolezanka jeszcze niemal 4 tygodnie na 9-kowe porzadki - ide jej na maila zakomunikowac, albo "dac nadzieje", ze moze jeszcze nie idziemy "do pierwszej klasy"...wink
    • aprepope Re: Nowy Rok Numerologiczny 02.09.16, 14:42
      Cholera, jeden Kalendarz Ksiezycowy pokazuje, ze jedyny Now we wrzesniu, to ten z 1 wrzesnia, a kolejny dopiero w pazdzierniku...inny Kalendarz Ksiezycowy pokazuje, ze nastepny Now 29 wrzesnia....zglupialam, ale co mi tam - prace rzucilam, chlopow obcych poprzeganialam, kolezankom napisalam, co o nich sadze, to jak dla mnie, to ten nowy Rok Numerologiczny mogl sie zaczac i 1. wrzesnia wink ale moja kolezanka 9-ka, to jeszcze co-nie-co nie zdazyla jeszcze poprzeganiac...to mam nadzieje, ze sie to nie bedzie za Nia ciagnac jeszcze nastepne lata, brrr. Poszukam Kalendarza Ksiezycowego na jakichs zagranicznych stronach - moze tam beda zgodni? W tamtym roku mialam scienny Kalendarz Ksiezycowy, i jeden podreczny, ale moze one by tez pokazywala roznie, jak te w necie...w koncu oba byly z promocji wink
    • tabularasa22 Re: Nowy Rok Numerologiczny 02.09.16, 15:05
      No , u mnie klawo jak ch....a big_grin Nowy rok num - XV - Diabeu big_grin

• aprepope Re: Nowy Rok Numerologiczny 02.09.16, 15:09
        1 + 5 = 6 i tego sie trzymajmy wink
        • aprepope Re: Nowy Rok Numerologiczny 02.09.16, 15:10
          klawo jak...cholera? no widzisz, juz zaczynamy przeklinac wink
        • tabularasa22 Re: Nowy Rok Numerologiczny 02.09.16, 15:12
          tak tak, tylko tego mi trzeba XV+VI big_grin
          • aprepope Re: Nowy Rok Numerologiczny 02.09.16, 15:13
            Nie marudz, wychodzi XXI. Swiat i jestes u siebie i jakie horyzonty wink Ty 5-ka, jak Tabula? Pewno za osobiste pytanie wink
            • aprepope Re: Nowy Rok Numerologiczny 02.09.16, 15:19
              Lece na obiad - no dobra, lece zamowic obiad..cos czuje, ze dzis bede jeszcze zyc w niewiedzy, czy jestesmy jeszcze w starym RN, czy juz w nowym RN....zapytalam o to na Forum Numerologia - moze sie czegos dowie(my)? Chcialam zamowic ekspressowo ksiazke o Numerologii, ale w mojej ukochanej ksiegarnii ten dzial tak przetrzebiony, ze szok - nie ma w sumie z czego wybierac... Pozdrawiam smile
    • ewik1976 Re: Nowy Rok Numerologiczny 02.09.16, 21:13
      No ja się cieszę na tę 1, już tyle rzeczy się za mną wlokło, że pora na nowe smile No właśnie, kiedyż to on się zaczyna?
    • aprepope Re: Nowy Rok Numerologiczny 02.09.16, 21:16
      Obie sie tu cieszymy na te 1-ke, ale wlasnie - kiedy? wink
    • karoll3k Re: Nowy Rok Numerologiczny 03.09.16, 00:31
      Wyjdzie w praniu, po ktorym to nowiu wink
      Ja mam taka date urodzin, ze rok osobisty poprzedza rok numerologiczny ( Liczba zycia 4 a klucz wcielenia 5), to wychodzi tak jakby najpierw teoria a pozniej praktyka, co przyswoje w jednym roku, to wciela sie w zycie w kolejnym. Ciekawie sie zapowiada, 5 rok osobisty mija (14), a nadchodzi 5 numerologiczny (41). Jak bylo? Jesienia zeszlego roku byl przeglad starych znajomych ze sciezki zawodowej (oczywiscie 'zbiegiem okolicznosci' wink), na wiosne konkretny wybor, niedawno awanse i ustalenie planu na przyszle lata. A ta nadchodzaca, 'zewnetrzna' piatka juz daje o sobie znac, starania rodza pierwsze owoce, juz nie ma takiej spiny, mozna ochlonac i robic swoje, skoro nic nie stoi na przeszkodzie, a wrecz przeciwnie brama otwarta na osciez smile
      • karoll3k Re: Nowy Rok Numerologiczny 03.09.16, 00:41
        Z kolei 6 rok osobisty to kolejne wyzwania, ale na takich fundamentach to raczej przyjemnosc wink
        Ciekaw jestem jak w skali globu wypadnie poczatek nowej serii (2017/10/1) - jak dla mnie cyferki wskazuja na jakies refleksyjne ruchy spoleczne, zwrocenie uwagi na to, w jaki sposob postrzegamy swiat, przeglad obyczajow i praca nad przyzwyczajeniami, moze zmiany pogladow wynikajace z poszerzenia swiadomosci? Na pewno bedzie dynamicznie, w koncu to skok z 9 na 1.
        • aprepope Re: Nowy Rok Numerologiczny 03.09.16, 13:12
          a ja jestem w 9-tym Roku Numerologicznym, a w Osobistym...1-szym wink Na szczescie dla mnie, tylko ten Numerologiczny ma odzwierciedlenie w moim zyciorysie, a nie ten "osobisty", ktorego wplyw ponoc jest sporo slabszy - dla mnie na szczescie, bo do wyliczenia Roku Osobistego doliczamy bodajze dzien i miesiac do biezacego roku, a u mnie suma cyfr z dnia i miesiaca urodzenia daje "Kolo Fortuny", stad taka rozbieznosc wink
          • karoll3k Re: Nowy Rok Numerologiczny 03.09.16, 13:34
            Klasycznie, osobisty dziala na polu wewnetrznym, a numerologiczny na zewnetrznym. Wiadomo najlepszy zloty srodek, ale wiesz jak mag ma.. pomysl,plan,dzialanie.. wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka