Dodaj do ulubionych

karty na jesien

18.09.16, 21:16
Lato odchodzi w niepamiec. A mnie jest szkoda lata... ale przeciez jesien tez bywa piekna, prawda? Uchylmy zatem rabka tajemnicy i sprawdzmy co nas czeka tej jesieni. Dla każdego chętnego, od jutra zaczynajac, wylosuje 3 karty oczywiście z interpretacja gratis wink
Obserwuj wątek
    • lola1104 Re: karty na jesien 18.09.16, 22:49
      ja poprosze. wyciagnij mi 3 karty ktore uchyla rabka tajemnicy jaka to bedzie jesien 2016 ........
      dobranoc ; *
      • rrozsypana80 Re: karty na jesien 19.09.16, 08:43
        Prosze bardzo Lolu.
        As mieczy - Swiat -Cesarzowa.
        Wygląda na to, ze tej jesieni odetniesz sie od starych problemow całkowicie, pozamykasz wszystkie niedomkniete sprawy i odzyjesz. Bedziesz kobieca, wymagajaca a co najwazniejsze bedziesz pania sytuacji. Cesarzowa Ci sprzyja to opiekuncza kobieca karta.
        Az sama sie uśmiecham jak to pisze.
        W zyciu bywa tak, ze naduzywamy przecinkow tam, gdzie juz powinna byc kropka i strasznie się z tym meczymy przeciagajac agonie. U Ciebie tego nie widac. Nie tej jesieni.
        • lola1104 Re: karty na jesien 19.09.16, 23:03
          bardzo dziekuje za rozklad. za poswiecony czas i interpretacje. jestes super . cmok ; *
          • rrozsypana80 Re: karty na jesien 20.09.16, 09:18
            Ale prosze bardz cmok cmok to sama przyjemnosc
    • tomatelloo Re: karty na jesien 19.09.16, 10:33
      Witam serdeczniesmile To i ja poproszę - jeśli się da, z szczególnym uwzględnieniem sfery uczuciowej smile
      • rrozsypana80 Re: karty na jesien 19.09.16, 19:49
        Tomatello dla Ciebie wylosowałam:
        Moc- Cesarz-Krol mieczy

Oj mocne te karty az dwa arkana wielkie...Wyglada na to, ze poczujesz sie mega pewnie. Duza dawka namiętności w tej sile no i absolutna wygrana. Cesarz zwiastuje stalosc i stabilność ale zaraz po nim ten krol mieczowy. Uwazaj zatem, zebys nie dal sie poniesc wlasnemu egoizmowi i nie przekladal rozumu nad serce. Nie obwarowuj sie murem i nie tworz dystansow bo mozesz popsuc całe ciepło. No i niech moc bedzie z Tobą
        • tomatelloo Re: karty na jesien 19.09.16, 21:41
          Co jak co, ale serce zawsze mi góruje nad rozumemwink) Mam rozumieć, że to dobre karty pod kątem związkowo - uczuciowym?tongue_out Dziękuje śliczniesmile)
          • rrozsypana80 Re: karty na jesien 19.09.16, 22:24
            Sila to bardzo mocna karta zwiastuje duza namietnosc ale i wlasnie sile. Cesarz to stabilizacja ale i egoizm dokladajac do tego krola mieczy ten egoizm sie podwaja. Krol mieczy to intelekt odcinanie sie od uczuc chowanie sie za murem i nie pokazywanie prawdziwej twarzy. Jesli ktos sie zblizy to krol mieczy zamrozi wzrokiem lub przylozy mieczem. Mysle, ze przeslanka tej wrozby jest to, ze wszystko bedzie dobrze pod warunkiem, ze ktos (mysle ze Ty) pozwoli sie zblizyc do siebie i przestanie patrzec z gory. smile
            • tomatelloo Re: karty na jesien 19.09.16, 22:30
              Hmmm...cieszyłbym sie jakby było dobrzewink ale fakt, określano mnie i kamienna twarzą, i robiłem pewne "bariery" by siebie chronić - ale wewnątrz troche inaczej to wyglądawink Czas pokaże...wink) jeszcze raz dziękujesmile))
              • rrozsypana80 Re: karty na jesien 20.09.16, 09:17
                Znam te bariery z krola mieczy. Tylko wiesz jesli masz potrzebe sie chronic to moze Cie ominac cos fajnego. Zwiazek to radosci i smutki. Jesli zamykasz sie na to co boli to nie dajesz sobie możliwości cieszenia sie i radosciami. Jesli nie otworzysz sie na drugiego człowieka to zaden związek nie ma szans wink
                • tomatelloo Re: karty na jesien 20.09.16, 09:48
                  Oj smutków to ja dużo poznałem, stąd te barierywink z tym, że jestem osobą która ma je początkowo - później całkowicie znikają, jak dam do siebie zbliżyćwink Właśnie na tym się przejechałem na razwink No ale nie ma co tu przynudzać mną big_grin może i do mnie się uśmiechnie słoneczko big_grin
    • free.hugs Re: karty na jesien 19.09.16, 12:52
      To ja też poproszę smile i zaklepuję rewanż dla Ciebie Rozsypko smile
      • rrozsypana80 Re: karty na jesien 19.09.16, 19:58
        Free u Ciebie same kieliszki.
        5 kielichow- Krol kielichow- 7 kielichow.
        Oj jakis oblednie zakochany facet. Zatracasz sie w tym i upajasz sie. Tylko uwazaj zejdz na ziemie, zeby z tych o obllednych marzen nie bylo mega rozczarowania. Chociaz moze ta 5 tka to tez tesknota kochasz, marzysz, tęsknisz? Uczucia az sie rozlewaja
        • free.hugs Re: karty na jesien 20.09.16, 12:28
          Dziękuję pięknie kiss fajnie by bylo zeby tej 5tki nie bylo wink
          Hmmm na pierwszy rzut oka to bolesne rozczarowanie ze ten ideal wcale idealny nie jest i wszystko jest wytworem mojej wyobrazni. Aleeee....jako ze ostatnio ciągle mi sie tlucze po glowie ze ta sielanka musi sie niebawem skończyć i ze to za piękne aby bylo prawdziwe może chodzi o to, ze trzymam sie minionych rozczarowań i żalu przez co trudno mi uwierzyć ze nie każdy facet i związek musi być do bani. No zobaczymy za 3 mies wink
          Chciałam sie zrewanżować ale widzę ze karty sobie sama wylosowalas tongue_out
          • rrozsypana80 Re: karty na jesien 20.09.16, 14:46
            Free ta 5 tka kielichow jest zaraz na poczatku wiec mozliwe. Ty juz lepiej w tym nie grzeb co moze ciesz sie tym co masz? smile
            No jak chcesz sie zrewanzowac to mozesz mi cos tam wylosowac fajnego. Powiedzmy pod te moje wspomnienia haahahaa
            • free.hugs Re: karty na jesien 20.09.16, 17:06
              Wylosowałam na Twoje życie uczuciowe do końca roku smile Król buław+Cesarzowa, rezultat 9 buław.
              No moja droga, chyba sprawa z Durnym jeszcze się będzie ciągnąć, odnowicie znajomość i pod koniec roku możesz być już tym naprawdę przytłoczona, ale ta 9tka daje nadzieję, że rozwiązanie tego impasu jest już coraz bliżej smile
              • rrozsypana80 Re: karty na jesien 20.09.16, 17:31
                Geba mi sie cieszy jak to widze Free. No swietnie cesarzowa nade mna czuwa. Wyjde z tego obronna reka. Kontakt jest caly czas nieprzerwany w zasadzie. Z tym, ze ostatnio mam na niego nieco wywalone i mysle, ze czas tej relacji juz powoli mija. Zamierzam zniknac bez sladu stopniowo. No jak widze mam czas do konca roku smile
                • rrozsypana80 Re: karty na jesien 20.09.16, 18:15
                  Wiesz co mysle Free jesli on krol bulaw a ja cesarzowa to o matko i corko zwiazku z tego nie moglo byc.... dwa pedy do wolnosci, dwa mocne charaktery i nie do pary jakby smile
    • donbas Re: karty na jesien 19.09.16, 15:02
      A mnie - jesli można - interesowało by czy jest szansa podczas tej jesieni abym sprzedała starą i nabyła nową nieruchomość i wreszcie się przeprowadzila tam gdzie chcę.
      Ale jeśli potrzebny do tego większy rozklad niż 3 karty (pewnie tak), to poproszę taki na 3 karty z pytaniami jakie uznasz za za stosowne.
      • rrozsypana80 Re: karty na jesien 19.09.16, 20:11
        Donbasku zgodnie z Twoim zyczeniem

1. Czy Donbas jeszcze w ciagu tej jesieni sprzeda stara nieruchomosc? 8 buław
        Myślę kochana, ze energia tej osemki pokazuje, ze szanse sa. Problemy jakie widzisz sa głównie w Twojej głowie, pietrzysz je niepotrzebnie. Głowa do góry
        2. Czy jeszcze tej jesieni Donbas kupi nowa nieruchomość? Papież
        Mysle, ze ta karta mowi, ze najwyzsza pora wyrwac sie z marazmu. Wrozy pozytywnie jakby nie patrzeć.
        3. Czy tej jesieni Donbas przeprowadzi sie tam gdzie chce? Głupiec
        No brawo startujesz od zera.... jak dla mnie no tak!

Konkluzja do całości wszystko jest na calkiem dobrej drodze
        • donbas Re: karty na jesien 20.09.16, 01:06
          Dziekuję Ci droga rozsypko. Wynika z tego, że przeczucie mnie nie myli. Intuicja? W każdym razie siedze jak na rozżarzonych weglach. Głupiec? Hmmm. To by się nawet zgadzało, to zaczynanie od zera. No i dobrze. "Boże nie daj mi za mało, abym Cię nie przeklinał, ale nie daj mi za dużo - abym o Tobie nie zapomniał". Buźka.
          • rrozsypana80 Re: karty na jesien 20.09.16, 08:14
            Noooo 8 bulaw to takie rozzarzone wegle. Powodzenia!
    • rrozsypana80 Re: karty na jesien 20.09.16, 09:51
      Moje karty na tę jesien:

Krol bulaw- 6 kielichow- 2 bulaw

Ech bierne zatopienie sie we wspomnieniach. Chociaż czemu nie? Wspomnienia sa fajne wink tylko, ze we mnie taki ped do przodu a tu biernosc bijaca po oczach

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka