Dodaj do ulubionych

Karty dla Adoptowanego

10.07.17, 09:29
Wrzucam to tutaj Adopto, żeby nie zginęło w tamtym wątku.
Twoja sytuacja rodzinna w moich kartach Wieza Wisielec Ksiezyc
Dociagnieta rada dla Ciebie Cesarz
Wydarzylo sie lub wkrotce sie wydarzy cos co zmieni dotychczasowe status quo. Wydaje mi sie, ze zmiana ta zawisnie na dlugi czas i nie będzie wiadomo co z tym fantem zrobic. Chyba bedziesz probowal to przeczekac łudzac sie, że to chwilowe. Poniewaz karty sa takie jakie sa i widac nieuchronnosc sytuacji dociagnelam dla Ciebie karte radę. Cesarz mówi, że musisz być silny, stabilny i nieugięty. Nie daj się wciągnąć w żadne gierki ani manipulacje. To co wiesz jest słuszne i nie daj sobie wmowic, że jest inaczej. Z tym Ksiezycem to ktos Cie moze ostro mamic i sciemniac. Musisz pozostac nieugiety.
Obserwuj wątek
    • adoptowany Re: Karty dla Adoptowanego 10.07.17, 17:51
      Dziekuje, ..8) powiem tak, to jeszcze sie nie wydarzylo, podskornie wyczuwam nawet co to mniej wiecej bedzie,ale jestem optymiasta, wrocilem z pracy i przed przeczytaniem tego postu wylozylem dwie karty z pytaniem ..co mi przekaze dzis Rozsypka
      no i prosze ..
      Krolowa mieczy
      3 kielichy
      ,..a wiec wyszlo to ze dasz mi ostrzezenie ,to ta Krolowa mieczy!!.. przed jakims knowaniem i sprawdzilo sie! tym razem spodziewam sie ze to kobieta bedzie sprawczynia zamieszania, zreszta widac to golym okiem.I wiem kto to bedzie..acha dziekuje za karty, bo juz od rana bylem taki jak zwykle spokojny i odzyskalem czucie ..hi..hi w obu swoich polkulach..acha w tych 3 kielichach masz odpowiedz jak to sie skonczy, nie na darmo jestem Magiem..8) tak sposob z przeczekaniem jest moim ulubionym zwlaszcza kiedy nie mam pewnosci jaki efekt przyniosloby takie czy inne dzialanie, ale kiedy juz jestem pewien swego to nie odpuszczam i jestem bezwzgledny,..8) nie raz tak bywalo, tak ze spoko Rozsypko all control.
      • adoptowany Re: Karty dla Adoptowanego 10.07.17, 18:19
        ,..a teraz padlo pytanie, jak sobie poradze w zwiazku z przewidywana sytuacja.jedna karta

Cesarz...any questions ??
        • rrozsypana80 Re: Karty dla Adoptowanego 10.07.17, 18:23
          Czyli poradzisz sobie tak jak Ci karty radza smile i bardzo dobrze smile
          • adoptowany Re: Karty dla Adoptowanego 10.07.17, 18:30
            a jakze mogloby byc inaczej, skoro Cesarz potwierdza Cesarza !! THx..8)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka