Dodaj do ulubionych

Nagroda dla Tab

27.07.17, 21:31
Sierpien 4 mieczy
Wrzesien krolowa denarow
Pazdziernik Wisielec
Listopad Sila
Grudzien 5 bulaw

Po urlopie i po serii maratonow romansowych w necie zapragniesz po prostu odpoczac od swiata. Ukojenie znajdziesz w dobrej ksiazce, na kanapie i z lampka wina. We wrzesniu krolowa denarow sypnie moneta. Dzieci pojda do szkoly a Ty wciagniesz sie w wir pracy. Pieniadz sam Ci wpadnie w rece (premia?) i pewnie pokusisz sie o jakies praktyczne zakupy. Pamietaj jednak, ze na tej mojej karcie ta krolowa jest pozornie tylko zadowolona bo ma to swoje krolestwo ale bez usmiechu na twarzy. W pazdzierniku utrzymasz ta tendencje. Zawisniesz w bezruchu i energii z krolowej. Listopad przyniesie nowe sily. Zlapiesz byka za rogi i bedziesz mogla powiedziec "mam te moc!". To dobry czas na pojscie do przodu i rozwiniecie tego co odwiesilas na kolku. Grudzien juz bedzie wewnetrzna szamotanina. Cos Cie bedzie gnac do przodu, niepokoic i zaczniesz krecic sie w kolko bez ujscia. Czyzby to okres przedswiateczny czy jakis pan tak Ci zamiesza w myslach?
Rada: masz wszelkie atuty czerp z nich garsciami ale niech Cie nie zwiedzie pewnosc posiadania bo moze sie okazac, ze zostaniesz z reka w nocniku i tylko niepotrzebnie niepokoje zasiac smile
Obserwuj wątek
    • tabularasa22 Re: Nagroda dla Tab 03.08.17, 22:54
      Dziękuję roz 😊 jakże trafnie te 4 miecze.... Właśnie pożegnałam pana B. I olewam na razie romanse. Na wakacjach sporo przemyślałam, miałam też okazję do interakcji na żywo z super facetami, doładowałam i baterie i teraz ruszam ogarniac sprawy zawodowo przyjacielskie. A jeszcze czeka mnie wyjazd za granice. Wszelkie romanse odkładam - nie mam czasu 😁

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka