Dodaj do ulubionych

techniczna uwaga

08.09.17, 19:25
,..mysle, ze warto byłoby powrocic do zwyczaju wyświetlania IP. forumowiczow, nawet tych zalogowanych ulatwiloby to wszystkim zycie, i utrudnilo grasowanie osobom z multiple personality, dissociative identity disorder,warto ten pomysl przynajmniej przemyslec, zbawa w kotka i myszke z początku nawet zabawna,ale po jakims czasie staje się nudna.Ona udaje ze istnieje naprawdę, a my udajemy ze dajemy się wodzic za nos, rzecz od niedawna dotyczy ABC a od dłuższego czasu Sz.T.,
Obserwuj wątek
    • donbas Re: techniczna uwaga 08.09.17, 21:59
      Adopto. Podejrzewam, że publikowanie IP niczego nie zmieni. Takie osobowości bez względu na wszystko bedą się wcinać w forum, a po IP i tak nie dojdziesz do tego co to i kto to tak naprawdę jest. Zawsze znajdą się jakieś oszołomy, ktore zalezą człowiekowi za skórę. Na abc i mnie się dostało przez przypadek od algarii.
      Ale może ja się nie znam i adminka zdfecyduje, że jednak trzeba jakoś zabezpieczyć naszą małą szczęśliwą wyspę przed wszelkiego rodzaju cyklonami. Ja się nie wtącam bo się na tym nie znam specjalnie.
      A swoja drogą, że się komuś chce robić takie rózne podchody? Mnie by się nie chciało.
      • adoptowany Re: techniczna uwaga 08.09.17, 22:25
        ,..oj troche pomogloby, bo obok numeru który caly czas jest jeden i niepowtarzalny,wiec nawet przyjmując nowy login zawsze on wystepuje lacznie z nazwa dostawcy internetu, wiec latwo można stwierdzić, ze loginy A, B, C , to jedna i ta sama osoba spod jednego adresu, Dlaczego ktoś to robi? to już pytanie do psychologow,mysle,ze samo zjawisko trollingu,to ogolnie rzecz ujmując jakas forma kompensacji deficytow natury społecznej.
    • rrozsypana80 Re: techniczna uwaga 09.09.17, 17:43
      Adopto czytałam tą gownoburze na ABC i wiesz co no szczerze mówiąc brak mi słów. Żenująca postawa wszystkich stron. Osobiście uważam, że sprawdzanie IP niewiele zmieni. Nikt nie będzie pamiętał za miesiąc IP trolla a takie osoby powracają jak bumerang. Zauważ, że Aprepope wracała pod kilkoma nickami w różnych rozstępach czasowych.
      Szczerze powiedziawszy nie bardzo mam ochotę paprać się w tych gównianych, że tak powiem, gierkach.

Wierzę, że jednak nasze forum uchroni się od takiego syfu. Jeśli nie to takie dyskusje będę usuwać w całości a prowodyrów jednak banować bo dajcie spokój...

Dziewczynom się po prostu nudzi i nadmiar czasu jest widoczny w necie.
      • donbas Re: techniczna uwaga 10.09.17, 00:46
        Masz rację - od razu banuj. Nam tu rozgardiaszu nie potrzeba.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka