Dodaj do ulubionych

Gorąca prośba

31.10.17, 22:57
Słuchajcie wiem, że to forum nie jest komercyjne i że zupełnie to nietarotowo ale mam do Was goracą prośbę. Zachorował na ostrą białaczkę 18 latek, którego los jest mi szczególnie bliski. Pracodawca jego mamy stworzył specjalną herbatę "dla Sebastiana", z której dochód w całości przeznaczy na jego leczenie. Gdyby ktoś chciał wspomóc leczenie to wystarczy kupić herbatę w five o'clock
www.fiveoclock.eu/herbata/products/dla-sebastiana-3545.html
Biorąc pod uwagę, że sytuacja jest mocno dramatyczna pozwoliłam sobie skorzystać z tego miejsca i z Waszej życzliwości. Jeśli macie ochotę udostepniajcie również tego linka.
Dzięki wielkie!
Obserwuj wątek
    • adoptowany Re: Gorąca prośba 01.11.17, 18:00
      ,.popieram!! chłopak powinien wyzdrowieć,jestem wprawdzie daleko, ale myślami blisko, Rozsypko pozdrow go i powiedz ze jeden staruch przesyla mu moc energii,gleboko wierze ze stanie na nogi i będzie wszystko oki doki i glowa do gory!!
      • rrozsypana80 Re: Gorąca prośba 02.11.17, 22:10
        Dzięki Adopto! Nie znam osobiście tego człowieka. To bliska rodzina kolegi z pracy. Jednak bardzo emocjonalnie jestem zaangażowana w tę sprawę i dość aktywnie staram się pomóc.
        Po części wiąże się to z tym, że sama jestem mamą i nie wyobrażam sobie znaleźć się w takiej sytuacji jak mama Sebastiana. Po części też bo akurat nowotwór i chemioterapia dotknęła niedawno mojego tatę i znam problem od podszewki. I po części bo kuuuuurde 18to latek ma całe życie przed sobą.... A tu chłopak jest w bardzo ciężkim stanie, przygotowywany jest do przeszczepu ale nic mu nie sprzyja. Skutki chemioterapii w jego wypadku są kolosalne. I jeśli z tego wyjdzie to będzie potrzebował rehabilitacji, żeby wrócić do sprawności.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka