Dodaj do ulubionych

Rydwan Pustelnik Sąd

12.02.18, 15:47
witamsmile niedawno skontaktowal sie ze mną mezczyna ktory ma dziewczyne kilka lat, zapewnia ze chce sie z nia rozstac i ze nie jest fajnie miedzy nimi. Oczywiscie sceptycznie do tego podchodze. ale po kolezensku na spotkanie moge pójść jak zapewnil. jeszcze nie zaproponowal konkretnego terminu a ja milcze i sama do niego sie nie odzywam bo ma kobiete. Wydrukowalam karty tylko Wielkie Arkana i wylozylam karty na nasza relacje.

To co wyszlo:

RYDWAN PUSTELNIK SĄD

wyszlo chyba ze nic nie wyjdzie z naszej relacji, ze chyba skupi sie na ratowaniu swojego zwiazku?

Poprosze o pomoc
Obserwuj wątek
    • rrozsypana80 Re: Rydwan Pustelnik Sąd 18.02.18, 12:49
      Zależy jeszcze jak sformułowałas pytanie.

Ja widzę to tak: jego aktualny związek się mocno rozjeżdża i on stoi na rozstaju dróg. Sądząc po kolejnych kartach to bliżej mu do ucieczki niż naprawy. Izolacja w Pustelniku i taki odpoczynek zmierzający ku zastanowieniu się co dalej i wyjaśnienie sytuacji w karcie Sąd. Ja tu nie widzę skupienia się na związku.
      • rrozsypana80 Re: Rydwan Pustelnik Sąd 18.02.18, 12:51
        Aaaa ten Rydwan może pokazywać, że on szuka innej drogi a więc ten kontakt z Tobą to może być właśnie ta karta.
        • gonzalita89 Re: Rydwan Pustelnik Sąd 18.02.18, 14:22
          dziękuje bardzosmile obecnie sie nie odzywa wiec to tak jakby zaszyl sie w tym pustelniku i staral sie przemyslec tak jak piszesz, a sąd mozliwe ze chce sie okreslic, bo tez pozniej pomyslalam ze gdyby stwierdzil ze odpusci ze mna to chyba wyszlaby wieza lub swiat na koncu. choc moze zbyt przesadzam bo przeciez nie mamy tak naprawde zadnej relacji jeszcze, jedynie pisanie i ewentualne spotkanie kiedys. a karty wylozylam patrzac na jego zdjecie z pytaniem co mnie z nim czeka, mozliwe ze pokazaly jego aktualny stansmile
          • rrozsypana80 Re: Rydwan Pustelnik Sąd 18.02.18, 14:48
            Hmmm obszerne pytanie i szkoda, że z samych AW tylko.
            • gonzalita89 Re: Rydwan Pustelnik Sąd 24.02.18, 21:19
              Widać dobrze Rozsypana zinterpretowalas karty które wylozylam na tego chlopaka bo wlasnie sie odezwal i dalej nie wiem czego on chce od mojej osoby, czy naprawde chce sie spotkac czy tylko chce sobie pogadac bo mu sie w zwiazku nie ukladasad ale Mialas racje odezwal sie.
              Czy bylby ktos chetny zaglebic sie w ten temat moj z tym Maćkiem bo tak ma na imie czego od oczekuje od mojej osoby? bede wdzieczna bardzo i wymysle zagadkęsmile)
              • rrozsypana80 Re: Rydwan Pustelnik Sąd 27.02.18, 17:13
                Na pytanie czego on od Ciebie oczekuje wypadły mi karty Cesarz + giermek kielichow+ 3 denarow

Przede wszystkim on chciałby żebyś wiedziała konkretnie czego chcesz i bardzo konkretnie się do tego odnosiła. On chciałby mieć pewność tego na czym stoi. Wymaga konkretow, nie jakiegoś bajdurzenia i niezdecydowania. Myślę, że jeśli on się utwierdzi w tych konkretach powinien być chętny do pomocy we wspólnym budowaniu czegoś. Chciałby również żebyś podchodziła do niego z czułością i sercem. Po prostu bądź miła i jeśli chcesz, żeby coś z tego wyszło to mu to pokaż tak aby nie miał wątpliwości.
                • rrozsypana80 Re: Rydwan Pustelnik Sąd 27.02.18, 17:15
                  Nadużywam słowa konkret echhh 😉
                  Mów wprost. Chcesz kontaktu to zadzwoń itd.. wiesz o co mi chodzi?
                  • gonzalita89 Re: Rydwan Pustelnik Sąd 28.02.18, 16:52
                    bardzo serdecznie dziekuje za wrozbesmile mysle ze tak zrobie i sam sie odezwe, moze on sam nie wie czy ja naprawde chcialabym sie spotkac i nie chce naciskac.Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka