Dodaj do ulubionych

Diabeł, 9 denarów, 4 mieczy

04.03.18, 08:20
Co byście powiedzieli na takie karty - jak wygląda relacja między X i Y. To taka para/nie para, znajomość z typu tych dziwnych, ani zerwania ani do przodu. Karty które tą relację opisują to diabeł, 9 denarow i 4 mieczy. Myślę że, żyją obok siebie, ale nie dążą do zmian zeby być razem. Trzyma ich przy sobie jakieś uzależnienie (może nawet jednej strony od drugiej), silna fascynacja albo miłość do pieniądza, bo jakoś ten diabeł z 9 denarów mi się ze skrajnym materializmem skojarzył, a obecnie mają "ciche dni". Co myślicie?
Obserwuj wątek
    • rrozsypana80 Re: Diabeł, 9 denarów, 4 mieczy 04.03.18, 13:33
      Poraz kolejny już w tym tygodniu przychodzi mi zmierzyć się z kartą Diabła... Chyba już 3 rozkład, który jest oparty na Diable. I nie sądzę, żeby dotyczył jednej i tej samej pary.
      Czyli po prostu wniosek z tego taki, że jednak pewne zdarzenia, losy są porównywalne i schematyczne. Niby każdy ma swoje buty ale ... Czasem fasony podobne.
      Para ta jest mocno sobą zafascynowana. Stawiałabym raczej na podłoże bardziej seksualne niż materialistyczne. Ciągnie ich do siebie ale tej relacji czegoś brakuje. Nie jest to na serio, na poważnie, na całe życie. Relacja typu friends with benefits i koniec kropka. Poza tym każde żyje osobno, ma swój świat i swoje klocki.
    • smoris Re: Diabeł, 9 denarów, 4 mieczy 04.03.18, 13:42
      Moim zdaniem to karty na ich przyszlosc.
      Diabel mowi o pokusie obnazenia sie do ktorej dojdzie ,9 denarow mowi o obnazeniu jednego z nich lub obojga. W postaci jakiejs rozmowy obnazajacej jedna ze stron lub obie..moga to byc nawet zdjecja gdzies dodane a na koncu 4 miecze to stagnacja nic nie robienie czyli jednym slowem nic to nie da.z pod sumy wychodzi wieza ,wiec chyba to dzialanie cale przyniesie negatywny skutek,cos czeka sie nie spodziewaja lub nie spodziewa jedna ze stron.
      • smoris Re: Diabeł, 9 denarów, 4 mieczy 04.03.18, 13:42
        *czego
    • monkaaa85 Re: Diabeł, 9 denarów, 4 mieczy 04.03.18, 15:48
      A ja właśnie myślałam, że diabeł i 9 denarów to może być taki materializm, miłość do pieniądza też. Że łączy ich lans, metki i pozerstwo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka