Dodaj do ulubionych

3 kielichy

18.03.18, 13:13
Co myślicie o tej karcie w kontekście pytania jakie uczucia pan żywi do pani (nie są razem, spotykanie się z przerwami i na moje oko duma jednego i drugiego kto się pierwszy odezwie wink) ale wracając do tematu.. na pytanie jakie uczucia X żywi do niej wyszły 3 kielichy as mieczy i wieża. Wielkie uczucia to to nie są jak widzę, raczej może towarzyszka zabaw, przyjemności, ale to się zmieni, wyjaśni a wręcz runie? Tzn na razie beztroska, ale może być zmiana i albo coś poważnego albo i koniec beztroski smile dobrze rozumuję? smile
Obserwuj wątek
    • rrozsypana80 Re: 3 kielichy 18.03.18, 14:45
      Ale pytanie jest na teraz więc czemu interpretujemy na przyszłość?
      Myślę że wygląda to tak, że pan dobrze się bawi w pani towarzystwie ale nic poza tym tam nie ma. Nastawienie czysto romansowe bądź koleżeńskie ale on nic nie będzie budował na tym bo nie widzi sensu. Ma świadomość sytuacji i na piachu nie chce budować bo konstrukcja nie będzie stabilna. Po prostu nie ma uczuć.
    • monkaaa85 Re: 3 kielichy 18.03.18, 15:35
      Aj bo się cały czas uczę wink a na przyszłość to ja postawiłam karty (tzn jak będzie wyglądała przyszłość tej relacji) i wyszły mi kochankowie, papież i księżyc.. i trochę zgłupiałam, kochankowie i papież to by na ślub wskazywały, ale myślę, że ten księżyc mówi ze wszystko się rozwieje.
      • rrozsypana80 Re: 3 kielichy 18.03.18, 15:55
        Wiesz co Kochankowie wcale nie są taką miłosną kartą bo często wskazują na wybór. Wybór między dwiema drogami, dwiema partnerkami itd. Kapłan bardzo rzadko pokazuje mi czyjąś moralność lub wiedzę lub tak jak Ty mówisz poważne zamiary w stosunku do kogoś. Najczęściej wychodzi mi jako zakulisowe działania czyjeś, takie w białych rekawiczkach, że ktoś ma ręce czyste bo posłużył się kimś innym. Księżyc wskazuje, że dobre strony poprzednich kart mogą być tylko czyimś wyobrażeniem i iluzją.
        Komponując to z kartami, które pokazały uczucia pana do pani widać dokładnie skąd tylko zabawowo romansowe podejście pana. 3 kielichy przy Kochankach i Papieżu dla mnie oznacza romans na boku. Potwierdza to Księżyc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka