23.03.18, 13:04
Co oznacza karta mag na pytanie co dzieli dwoje ludzi - za dużo analizowania i myślenia zamiast działania? W sensie ze któreś albo obydwoje za dużo myślą, rozkładają znajomość na czynniki pierwsze czy raczej chodzi o jakieś niedomówienia, nie wszystko jest jasne i któres cos ukrywa?
Obserwuj wątek
    • donbas Re: Mag 23.03.18, 21:32
      Ja bym powiedziała, że manipulacja dzieli. Tacy niezbyt szczrzy są.
      • rrozsypana80 Re: Mag 24.03.18, 18:51
        Dokładnie. Manipulacje, szantaże i gierki emocjonalne. To dzieli.
    • liu.jo Re: Mag 24.03.18, 19:59
      Może też brak komunikacji, rozmów. Szczerych rozmów.
    • jolanciak Re: Mag 29.05.18, 13:23
      Dla mnie Mag to takie poszumienie dusz, telepatia w związku, rozumienie się bez słów, silne przyciąganie tak jakby ta druga strona rzuciła na nas miłosny urok. Moim zdaniem to jest własnie ta siła, co wbrew rozumowi potrafi złączyć i utrzymać w związku dwoje ludzi nawet gdy z pozoru nie pasują do siebie lub jest im nie po drodze. Zatem brakuje w tym związku magii, takiej magicznej niewidzialnej nici która przyciąga i trzyma przy sobie dwoje ludzi. To związek oparty na rozumie, za mało w nim uczuć i emocji, a jeśli są to są to bardzo przyziemne uczucia i brakuje w nim "tego czegoś".
      • mnka7 Re: Mag 30.05.18, 16:56
        Mogę zweryfikować - w tej konkretnej sprawie chodziło jednak o manipulację i gierki emocjonalne. Zabrakło też "tego czegoś" - uczciwości
        • donbas Re: Mag 30.05.18, 18:13
          Fajnie , ze zweryfikowałaś. często forumowicze zapominają o tym, a bardzo się taka weryfka przydaje. Pozdrawiam
        • rrozsypana80 Re: Mag 30.05.18, 18:39
          Czyli Mag zweryfikował się brzydko acz niezaskakujaco

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka