bezlilak 24.02.05, 20:51 Jest forum TARCHOMIN. Gratuluje i bardzo sie cieszę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elizas2 Re: Oczom nie wierzę 25.02.05, 08:35 tak, tylko ze za bardzo nikt tu chyba nie zagląda, a szkoda :( mogłoby być tak fajnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
bezlilak Re: Oczom nie wierzę 25.02.05, 15:27 Jest trochę "ukryte". Poza tym ludzie jeszcze nie wiedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
mar_ula Re: Oczom nie wierzę 25.02.05, 21:03 dlatego,że większość osiedli na Tarchominie jest ogrodzonych!!I jak tam zajrzeć!! Odpowiedz Link Zgłoś
bezlilak Zapodałem nasze forum na F Warszawa 26.02.05, 20:34 Zapodalem nasze forum na Forum Warszawa i widze, że się coś ruszyło. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Oczom nie wierzę 26.02.05, 20:46 Czy nazwa nie powinna być: Tachomin & Nowodwory? Odpowiedz Link Zgłoś
bbkk He,he :) 04.03.05, 13:06 Nieprawda! Tarchomin i Nowodwory do równorzędne określenia. To są nazwy osiedli. Tarchomin jest do Mehoffera, a Nowodwory tam się zaczynają. Odpowiedz Link Zgłoś
szukacz_waw Re: He,he :) 16.06.05, 14:41 NIE UPIERAJ SIĘ PRZY TAKIM PODZIALE, BO UWAŻA SIĘ ŻE NOWODWORY TO CHAMOWO Odpowiedz Link Zgłoś
yogi35 Re: He,he :) 16.06.05, 18:45 Cze ! a do Mehoffera to podobno zbieranina z ze starej Pragi (Szmulki, Brzeska itp.)Przyjedź i zobacz jak na tym wg. ciebie chamowie mieszkaja to sie gościu zdziwisz, połkniesz karpia i ci wara opadnie.Pozdro !! Odpowiedz Link Zgłoś
kolian Re: Oczom nie wierzę 18.06.05, 17:10 Fajnie, że forum powstało, szkoda tylko, że tak mało osób tu zagląda Odpowiedz Link Zgłoś
szukacz_waw Re: Oczom nie wierzę 20.06.05, 21:34 Mnie yogi wystarczy jak widze że w autobusach zachowujecie się jak w PKS-ie lub pociagu PKP - a tam miejsca sie nie ustepuje nawet inwalidom... Po prostu na Nowodworach mieszka chamstwo io tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
yogi35 Re: Oczom nie wierzę 26.06.05, 11:25 Mieszkam w W-wie już 20 lat i dzieki temu że ludzie sie sprowadzaja do Warszawy miasto sie rozwjia jak by nie nowi ludzie to z Warszawy była by wiocha jak za Warsa i Sawy.Poza tym jeżdże samochodem i nie mam takich problemów jak ty.Cześć jak czapka !!! Odpowiedz Link Zgłoś