Dodaj do ulubionych

cena noclegu

06.04.13, 12:21
1 nocleg w motelu-pensjonacie z łazienką w drodze do bułgarii to jaki koszt na osobę bez szczególnych bajerów w lipcu.dzięki za info.
Obserwuj wątek
    • Gość: K2 Re: cena noclegu IP: *.luksus.net.pl 06.04.13, 19:26
      Szeroki wachlarz, w zależności od standardu i lokalizacji 10-20 euro za głowę
    • Gość: gucio Re: cena noclegu IP: *.dynamic.chello.pl 08.04.13, 10:53
      www.booking.com/index.pl.html
      Tu znajdziesz coś dla siebie. Na noclegi po 10-20e raczej bym nie liczył chyba że bardzo zaniżony nocleg w "agroturystyce".
      Pozdr.
      • Gość: gucio Re: cena noclegu IP: *.dynamic.chello.pl 08.04.13, 11:00
        Zapomniałem uprzedzić, te najtańsze czasem są "zwodnicze" warto otworzyć mapę gogle znaleźć adres i "zbadać teren" przy pomocy Street Viev.
        Ja się raz naciąłem. :)
        • Gość: jaszczur Re: cena noclegu IP: *.toya.net.pl 09.04.13, 14:08
          W okolicach jakiej miejscowości planujesz nocleg? Napisz , a coś Wam znajdziemy.
          • Gość: trol65 Re: cena noclegu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.13, 23:44
            jadę pierwszy raz autem z centum kraju, nie wiem która droga lepsza czy przez oradee czy satu-mare.do granicy rum.ok.700km do noclegu chciałbym przejechać ok.1000km.czy mi się uda?nie wiem.noclegów po drodze podobno dużo.dzięki za info.
            • Gość: jaszczur Re: cena noclegu IP: *.toya.net.pl 10.04.13, 02:41
              Centrum Polski kojarzy mi się z Łodzią . Moja propozycja trasy to jedynką na Śląsk , A4 do Krakowa następnie ,Nowy Targ i Poprad. Przez Słowację drogą na Rożnawę (niepotrzebna wineta) , a następnie Miszkolc, Debreczyn i Oradea. Dalej drogą nr 76 na Alba Iulie po przejechaniu ok70-80 km. jest miejscowość Beius. Przy wylocie z miasta na Alba jest pensjonat Laguna - kategoria 3*,miło i czysto. W pokoju łazienka, TV i lodówka . W ogrodzei basen i bar, cena 120zł/2osoby (w zeszłym roku). W centrum mieściny kilka lokali gdzie za 25-30 złotych można się najeść do bólu.
              Jest to mniej więcej w pół drogi , a po spędzeniu 11-12 godzin w samochodzie kąpiel w basenie będzie naprawdę odprężająca. Polecam
    • Gość: skat Re: cena noclegu IP: 193.107.11.* 12.04.13, 20:20
      W 2011 nocowałem jadąc do w Alba Iulia w motelu zaraz po wjechaniu do miasta za 30 euro za pokój 2 osobowy + pies z łazienką bardzo porządny,restauracja na miejscu oraz zamykany parking.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka