02.01.07, 03:43
Dzisiaj po dlugich poszukiawaniach udalo nam sie kupic jamniolka. strasznie
sie ciesze. Ma 10 tygodni i chodzi za nami krok w krok chociaz chyba upodobal
sobie mojego meza :(( Dalismy mu na imie Bruno ale wedlug mnie to do niego
bardziej w tej chwili pasuje klusek. Pozdrawiam Was w nowym roku i mam
nadzieje, ze wasze parowki beda sie dobrze chowaly.
Obserwuj wątek
    • potosia Re: Mam 02.01.07, 11:45
      Witam i gratuluję nowego członka rodziny! A co do kluski to generalnie połowa
      na szych paróweczek powinna się tak nazywać. Wszytskiego dobrego w nowy roku,
      pozdrawiamy potosia i Figa
      • kakq Re: Mam 02.01.07, 14:13
        wielkie gratki!!!!!!!!!!!
        a gdzie zdjęcie kluski
    • escott Re: Mam 02.01.07, 14:42
      Gratulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaacje! (Takie długie bo na cześć Brunona:) I
      przyłączam się do próśb o zdjęcie. Powiedz jeszcze, jaka to odmiana parówki
      (włos i wymiary :) ?
      Ucałowania dla Małego - B, F i e.
      • luisapaserinni Re: Mam 03.01.07, 16:49
        Też mam nadzieje wkrótce mieć;)
        Na razie gratuluję i zazdroszczę i moze fotkę małego diabła Kluska vel Bruno da
        się zamieścić?
        Pozdrawiam
        • magdacan Re: Mam 04.01.07, 18:20
          Fotek zamieszczac nie umiem :(( a pozatym zdjec mu jeszcze nie zrobilismy. Imie
          Bruno wydalo nam za powazne dla takiego rozrabiaki wiec zmienilismy i teraz
          wolam na niego Klusek albo Maniek. Jest czarny gladkowlosy i ma 10 tygodni. Juz
          probuje nami rzadzic. Na razie probujemy sie nie dawac ale nie wiem jak dlugo.
          Rozrabia jak pijany zajac w kapuscie. Moj nieodzalowany poprzedni jamniorek tez
          rozrabial ale ten nie usiedzi nawet chwili na miejscu. A jak sie zmeczy to
          rozwala nie na moich kolanach i spi. Uczymy sie siusiania na recznik bo z kupka
          to jakos zalap, ze w domu nie wolna ale z siusianiem jeszcze nie. I co dziwne w
          ogole nie teskni za swoim poprzednim domem. U nas od razu poczul sie jak u
          siebie. Bardzo, bardzo sie ciesz, ze udalo nam sie go zdobyc po powiem
          szczerze, ze juz dostawalam fiola bez jamniola w domu.
          • escott Re: Mam 04.01.07, 21:17
            o, taki czarny diabełek pewnie szybko wszystkich zawojuje ;) (wiem coś o tym...) Zdjęcia, kiedy będziesz miała jakieś cyfrowe, można wrzucić w sieć - to jest wejść na www.fotosik.pl albo imageshack i "uploadować" - po czym podać nam linka, który Ci przydzielą:)
            Jeszcze raz pozdrawiamy, szczególnie Mańka-Kluskę :)

b, f, e

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka