neptus 24.12.07, 01:57 Życzę wszystkim radowania się nowym Słońcem, wydłużającym się dniem i wspaniałych, wesołych, magicznych, starosłowiańskich Godów! czy te wszystkie wspaniałe prezenty zmieszczą się pod choinką?... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnitum Re: świątecznie :) 24.12.07, 11:42 Ja się też dołączam z życzeniami świątecznymi dla wszystkich bywalców i niebywalców forum... no może poza kultem słońca )) (tak mi się skojarzyło z Zeitgeist) Pozdrawiam, Agnitum Odpowiedz Link
eevvaa Re: świątecznie :) 24.12.07, 12:37 -Wszystkim Forumowiczom życzę przede wszystkim dużo pozytywnych myśli i miłości. Uśmiech wędruje daleko... Odpowiedz Link
motyvvacja Re: świątecznie :) 24.12.07, 13:08 Duzo milosci,swierzosci odbioru nadchodzacych dni,usmiechu no i pozytywnego myslenia! Wesolych Swiat Odpowiedz Link
polaquinha Re: świątecznie :) 24.12.07, 17:11 Radosci i wiary w swoja wlasna niezwyklosc oraz pewnosci, ze zawsze otrzymamy to, o co prosimy Wszystkim Forumowiczom i sobie samej zycze, Paula -- ...the anwser must be : "Your wish is my command!" Odpowiedz Link
avventura Re: świątecznie :) 26.12.07, 01:20 chciałam się dołączyć do życzeń, przepraszam za małe opóźnienie życzę nam wszystkim dużo miłości i pozytywnych wibracji ! spełnienia marzeń, samospełnienia, uśmiechu, pogody ducha i wszystkiego co najlepsze! gorące pozdrowienia i uściski MagdaK tego wszystkiego życzę WAM również na cały nadchodzacy rok! i jeszcze dłużej Odpowiedz Link
mskaiq Re: świątecznie :) 26.12.07, 08:34 Najlepsze zyczenia dla wszystkich na tym forum, przepraszam ze spoznione. Antek Odpowiedz Link
i33 Re: świątecznie :)mskaiq 28.12.07, 18:02 ja tobie i wszystkim również życze wszystkiego co naj... przesłałam w innym wątku.. ale ciebie to ja chciałabym spytać czy --czy jesteś muzykiem? Odpowiedz Link
jarty Re: świątecznie :) 26.12.07, 13:31 świątecznej zadumy pl.youtube.com/watch?v=xr2sQYLMFLM Odpowiedz Link
wladi3 Re: świątecznie :) 28.12.07, 09:44 W Nowym Roku 2008 życzę wszystkim i sobie samemu jeszcze większego Otwarcia się na Miłość - Na Boga i czerpania całymi garściami z Dóbr jakie nam jako Jego dzieciom są należne . Pozdrawiam . Władek . Kocham Cię Boże Ojcze . Władek . Jestem cząstką Boga ! Odpowiedz Link