marzpol1 28.01.07, 22:18 I wyglada na to,ze w Krakowie juz po zimie,nawisy sniezne spadaja na głowy,pada deszcz,woda po kolana.brrr.....pozdrawiam wszystkich,byle do wiosny Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marzpol1 Re: nowy tydzien 28.01.07, 22:25 oooo tak,tam ponoc zawsze pada,tak mowi Grzegorz T Odpowiedz Link
mammaja Re: nowy tydzien 28.01.07, 22:41 Trzeba chodzic Wislna, pozdrawiam w nowym tygodniu Odpowiedz Link
alfredka1 Re: nowy tydzien 29.01.07, 11:11 "marzeniowo" przebiegłam przez Wiślną, przyjemnie. Czy robicie plany na każdy nadchodzący tydzień? ja planuję zawsze, tylko plany jakoś się rozłażą i w końcu tygodnia zdziwiona jestem że prawie nic nie zrealizowałam. Na ten tydzień m.in. planuję dwie wizyty na które nie mam ochoty ale muszę.W planach idę tak daleko, że postanowiłam uporządkować papierzyska /rachunki, wyniki badań, jakieś gwarancje nie wiadomo już na co/.Pozdrawiam Odpowiedz Link
czubatek Re: nowy tydzien 29.01.07, 11:32 Mila Alfredko ja tez planuje duzo ale nie zawsze plany zrealizuje. W tym tygodni mam zaplanowane wizyty tak jak Ty,na ktore zmusila mnie rodzina.Rowniez chce zrobic porzadek z fotkami,ktore leza od kilku lat w szufladzie,ale tak obiecuje sobie co tydzien,serdecznie pozdrawiam w deszczowy poniedzialek Odpowiedz Link