paulina_fiorellina 07.02.09, 12:19 jakie zabawy dydaktyczne mozna stosowac z dzieckiem dyslekstycznym w mlodszym wieku szkolnym w domu ? Bardzo proszę o poradę i ewentualne materiały.Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maja_sara Re: dysleksja rozwojowa 07.02.09, 12:34 Wystarczy wpisać w wyszukiwarkę hasło. I masz choćby to: dysleksjarozwojowa.wordpress.com/category/dysleksja-w-internecie/ www.ortograffiti.pl/index.php/ortograffiti_site/poradniki_metodyczne/uczen_z_dysleksja_w_domu www.sklep.integra.edu.pl/?p=p_11&sName=dysleksja www.edukacja.edux.pl/p-149-jak-pomoc-dziecku-z-dysleksja-rozwojowa.php Odpowiedz Link
k.waliszewska Re: dysleksja rozwojowa 06.05.20, 11:11 Szanowni Państwo, Jestem studentką II roku II stopnia Pedagogiki o specjalności Poradnictwo i Pomoc Psychopedagogiczna na Uniwersytecie im. Adama Mickiewicza w Poznaniu. W ramach pracy magisterskiej prowadzę badania dotyczące opinii rodziców dzieci ze zdiagnozowaną dysleksją rozwojową na temat terapii pedagogicznej. Bardzo Państwa proszę o udzielenie odpowiedzi na pytania w poniższym kwestionariuszu. Ankieta jest anonimowa i wszystkie podane przez Państwa informacje będą objęte pełną dyskrecją oraz wykorzystane tylko i wyłącznie do celów naukowych. Dziękuję za pomoc i poświęcony czas, Katarzyna Waliszewska docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScemQCd_T9ekdYN6zstKKUv9zGz6qNI5CRP4_kkiHYzEW9xzg/viewform?fbclid=IwAR1a3aSBT5Qhv7X1vDpGYx_ujXm6kGwyBAK-FRXCj5bbqzVEDU_54GNfxRQ Odpowiedz Link
ewikor Re: dysleksja rozwojowa 28.10.20, 13:34 Dzień dobry, jestem mamą, ale też studentką i piszę pracę na temat opinii rodziców, których dzieci biorą udział w zajęciach korekcyjno-kompensacyjnych w szkole. Prowadzę badania do mojej pracy magisterskiej, udział w ankiecie jest anonimowy. Proszę też o udostępnianie linku znajomym rodzicom, lub na swoich profilach. Pozdrawiam. forms.gle/bLk6BWMCTLTxAzpUA Odpowiedz Link