Dodaj do ulubionych

dysleksja rozwojowa

07.02.09, 12:19
jakie zabawy dydaktyczne mozna stosowac z dzieckiem dyslekstycznym w mlodszym
wieku szkolnym w domu ? Bardzo proszę o poradę i ewentualne
materiały.Pozdrawiam smile
Obserwuj wątek
    • maja_sara Re: dysleksja rozwojowa 07.02.09, 12:34
      Wystarczy wpisać w wyszukiwarkę hasło. I masz choćby to:

dysleksjarozwojowa.wordpress.com/category/dysleksja-w-internecie/
      www.ortograffiti.pl/index.php/ortograffiti_site/poradniki_metodyczne/uczen_z_dysleksja_w_domu

www.sklep.integra.edu.pl/?p=p_11&sName=dysleksja
      www.edukacja.edux.pl/p-149-jak-pomoc-dziecku-z-dysleksja-rozwojowa.php
    • k.waliszewska Re: dysleksja rozwojowa 06.05.20, 11:11
      Szanowni Państwo,

Jestem studentką II roku II stopnia Pedagogiki o specjalności Poradnictwo i Pomoc Psychopedagogiczna na Uniwersytecie im. Adama Mickiewicza w Poznaniu. W ramach pracy magisterskiej prowadzę badania dotyczące opinii rodziców dzieci ze zdiagnozowaną dysleksją rozwojową na temat terapii pedagogicznej. Bardzo Państwa proszę o udzielenie odpowiedzi na pytania w poniższym kwestionariuszu. Ankieta jest anonimowa i wszystkie podane przez Państwa informacje będą objęte pełną dyskrecją oraz wykorzystane tylko
      i wyłącznie do celów naukowych.

Dziękuję za pomoc i poświęcony czas,
      Katarzyna Waliszewska
      docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScemQCd_T9ekdYN6zstKKUv9zGz6qNI5CRP4_kkiHYzEW9xzg/viewform?fbclid=IwAR1a3aSBT5Qhv7X1vDpGYx_ujXm6kGwyBAK-FRXCj5bbqzVEDU_54GNfxRQ
    • ewikor Re: dysleksja rozwojowa 28.10.20, 13:34
      Dzień dobry,

jestem mamą, ale też studentką i piszę pracę na temat opinii rodziców, których dzieci biorą udział w zajęciach korekcyjno-kompensacyjnych w szkole. Prowadzę badania do mojej pracy magisterskiej, udział w ankiecie jest anonimowy. Proszę też o udostępnianie linku znajomym rodzicom, lub na swoich profilach. Pozdrawiam.

forms.gle/bLk6BWMCTLTxAzpUA

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka