cinekk1 29.07.09, 15:57 Zastanawiam się nad podjęciem podyplomowych studiów. Ale mam czterdzieści lat. Z wykształcenia jestem aktorem. Czy ma sens studiowane w tym wieku? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ilonam8 Re: Logopedia po czterdziestce. 30.07.09, 12:24 Osobiście uważam, że można studiować w każdym wieku. Polecam logopedię medialną. Odpowiedz Link
cinekk1 Re: Logopedia po czterdziestce. 30.07.09, 23:49 Niestety zostaje Śląsk. Tam nie ma medialnej. Odpowiedz Link
mirabelllla Re: Logopedia po czterdziestce. 03.08.09, 22:21 Ja już podjęłam decyzję i złożyłam papiery. Czterdzieści lat skończyłam... dość dawno. Z przyjemnością zobaczę innych czterdziestolatków na roku. Czterdzieści lat to piękny wiek na studiowanie, czyż nie? Odpowiedz Link
logopeda9 Re: Logopedia po czterdziestce. 06.08.09, 11:22 pewnie!super, życzę powodzenia. Odpowiedz Link
kasia_wp Re: Logopedia po czterdziestce. 07.08.09, 13:07 Ja chwilę przed czterdziestką, również zaczynam w tym roku, we Wrocławiu. Odpowiedz Link
agaa35 Re: Logopedia po czterdziestce. 23.08.09, 14:55 Ja skończyłam 37 lat i w tymk roku ukończyłam logopedię podyplomową. Zaczynam pracę we wrześniu w szkiole (pracuję w niej jako polonista), otrzymałam na zajuęcia logopedyczne pół etetu. Odpowiedz Link
nie_dokazuj Re: Logopedia po czterdziestce. 27.08.09, 11:03 Ja też w podobnym wieku skończyłam podyplomówkę Było warto. Odpowiedz Link
aleks1901 Re: Logopedia po czterdziestce. 28.08.09, 08:03 Kasiu!mam pytanie, gdzie we wrocławiu zaczynasz?ja się waham ciągle, mam właśnie dzwonic, bo w jednym miejscu rekrutacja do 13 września...Na dzień dzisiejszy w mojej okolicy potrzeby duże , ale kasy na zatrudnienie logopedy nie ma, więc stąd moja niepewność. Pozdrawiam Odpowiedz Link
kasia_wp Re: Logopedia po czterdziestce. 25.09.09, 12:47 Witaj, Zaczynam na Uniwersytecie, papiery składałam już po terminie, ale nie było problemu. Jutro pierwsze zajęcia. Odpowiedz Link
cinekk1 Re: Logopedia po czterdziestce. 22.02.10, 20:38 Właśnie się zorientowałem, że na Uniwersytecie Śląskim jest logopedia medialna. Może ktoś wie, gdzie można zobaczyć plan takich studiów? Nie mogę znaleźć żadnych szczegółów. Tylko informacje ogólne. A może nie uruchomiono tego kierunku jednak, bo wszystko jest z zeszłego roku. Dziwne. Odpowiedz Link
mirabelllla Re: Logopedia po czterdziestce. 23.02.10, 11:59 Zdaje mi się, że logopedia medialna nie wystartowała w tym roku akademickim, bo było za mało chętnych. Przy najbliższej okazji zapytam i napiszę Ci, jak się sprawy mają Odpowiedz Link