Dodaj do ulubionych

Obelgi w internecie

IP: *.play-internet.pl 27.09.11, 15:03
Witam Mam dość chyba nietypowy problem, chociaż chyba spotykany w internecie. Jakiś „dowcipniś” wszędzie wrzuca mi na różne serwisy gdzie są dane firmy takie same komentarze i mocno niepochelbne delikatnie mówiąc o mojej firmie. Miejscami nawet wulgarne. Nie wiem co mam z tym zrobić bo zgłaszanie każdego posta na forum jest bez sensu i nie da się tego zrobić. Nie wyobrażam sobie żebym siedział i szukał takich rzeczy.
Obserwuj wątek
    • jehudimenuhi Re: Obelgi w internecie 27.09.11, 17:26
      cięzka sprawa ale nawet zgłaszanie może nie dać rady. jak są obraźliwe to tak, ale porządne portale same takie kasują. niektórzy nawet nie zwracają uwagi na takie rzeczy, jeśli cię to pocieszy. :) zakładaj sobie profile po prostu na dobrych serwisach :)
      • Gość: Marta_wwa Re: Obelgi w internecie IP: *.play-internet.pl 28.09.11, 12:52
        no a nie masz nic na sumieniu że tak się na ciebie uparł? może jakiś niezadowolony klient i można go jakoś ugłaskać? namierz go może jakoś, skojarz?
        • jehudimenuhi Re: Obelgi w internecie 03.10.11, 15:11
          tylko żeby się to gorzej nie skończyło… moim zdaniem ludzie i tak patrzą na takie serwisy w których nie ma takich śmieciowych postów. najczęściej korzystam z firmin.pl i tam jest od razu kawa na ławę, fajne i krótkie komentarze. no i nie ma takich spamerów o których piszesz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka