Gość: optymista IP: *.net.autocom.pl 20.05.05, 19:49 oby było tak dobrze jak brzmi ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tppiotr Re: Fiskus prostszy w obsłudze 20.05.05, 20:44 Brzmi to jak piękna bajka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eli Re: Fiskus prostszy w obsłudze IP: *.slp.pl 21.05.05, 01:22 Miejmy nadzieję że nic nie spierd@@@ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PG Ja chyba śnie!!! IP: *.toya.net.pl 21.05.05, 12:08 Uszczypnij mnie ktoś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joy Re: Fiskus prostszy w obsłudze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.05, 09:38 moze nie na temat! -ale co dalej z pracującymi w UK? czym różni się rodak pracujący w UK i w Irlandii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klip hehe IP: *.dolsat.pl 22.05.05, 09:53 serwisy.gazeta.pl/df/1,34471,2682770.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Erazmus Re: Fiskus prostszy w obsłudze IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 22.05.05, 11:16 Oby sie udalo bo wlasnie zalozylem firme i jestem pelen obaw jesli chodzi o cala biurokracje zwiazana z prowadzeniem firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UKS Re: Fiskus prostszy w obsłudze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 12:25 To znaczy , że nie powinienneś w ogóle za to się brać bo nie masz o tym zielonego pojęcia! A swoją drogą nie wiem z czego się tak wszyscy cieszą. Przecież odszkodowania są tak naprawdę płacone z naszych pieniędzy , które trafiają do Skarbu Państwa z naszych podatków.Jeżeli będzie można dostać odszkodowanie bez potrzeby udowadniania winy urzędu to Państwo pójdzie z torbami a więc my też !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Fiskus prostszy w obsłudze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 14:58 Zdrowia duzo duzo życze. A na podatkach i ksiegowosći w firmie powinien się znac księgowy i kierownik finansowy. Szczesliwie,zeby zakladac swoja firme nie trezba jeszcze miec dypolomu z finansów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UKS Re: Fiskus prostszy w obsłudze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 15:29 Dziękuję za życzenia zdrowia. Droga Aniu z całym szacunkiem ale żeby Cię nie puścił z torabmi fiskus albo własna załoga to minimalne pojęcie trzeba mieć o wszystkim bo inaczej albo jedni albo drudzy Cię zjedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Typowo polskie podejście IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.05, 20:29 Jeśli ludzie robiliby tylko to na czym mają pojęcie, to do tej pory żylibyśmy na drzewach. Postęp polega na robieniu błędów. Poza tym dlaczego błędy ma być wolno robić przugłupom z urzędów skarbowych? Uważam że powinni ponosić osobistą, pełną odpowiedzialność za swoje błędy. Nie państwo, ale te złośliwe urzędasy powinny płacić odsetki. Zresztą, nie rozumiesz co jest napisane: nie będzie trzeba udowadniać że wadliwa decyzja została wydana z winy urzędu. I słusznie. Bo skoro to urząd ją wydał, jest wadliwa, to znaczy że jest wadliwa z winy urzędu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UKS Re: Typowo polskie podejście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 21:12 Sorry ale jesteś strasznym przygłupem. Sprzedawanie skarpetek ze stolika to chyba jedyna forma działalności godpodarczej , której możesz się podjąć. Odpowiedz Link Zgłoś
abyss Cóż za poziom... 22.05.05, 21:28 To obelgi, a gdzie argumenty? Wychodzi szydło z worka... Powiedz, geniuszu, czym ty się zajmujesz. Twój nick sugeruje Urząd Kontroli Skarbowej, ale nie chce mi się w to wierzyć. Mam nadzieję że jesteś tylko zasmarkanym gó..arzem o duszy starca. Twoje teksty w stylu "jak nie wiesz, to się nie bierz", świadczą jednak że miałeś do czynienia z pracą w jakiejś państwowej instytucji. Praca ta najwyrażniej była dla ciebie z trudna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UKS Re: Cóż za poziom... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 06:48 Uraziłem sprzedawcę skarpetek ? Widzę , że grupa zwolenników nieudaczników trzyma się mocno. Prosta zasada jak nie umiesz to się za to nie bierz jest tak dla Ciebie przerażająca ? No ale zawsze zostaje Sejm. Tam tylko tacy. Powodzenia w wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
abyss Re: Cóż za poziom... 24.05.05, 20:54 A w domu wszyscy zdrowi? Widzę, że słowo nieudacznik jest ci bliskie. O sprzedaży skarpetek też wiesz sporo. Jakieś kompleksy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezorientowany Re: Fiskus prostszy w obsłudze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 14:01 Podatki lokalne są chyba dochodami gmin a nie fiskusa? Odpowiedz Link Zgłoś