Dodaj do ulubionych

kanapeczki:))))

23.08.05, 19:10
Co sądzicie o rozwożeniu bułeczek po biurowcach???
CZy muszę mieć do tego odpowiedni lokal??
Jak będzie wyglądał przeprawa z sanepidem??
Obserwuj wątek
    • Gość: pomysłowy Re: kanapeczki:)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 20:17
      możesz to robic też ( choc nie polecam) ot tak - bez firmy itp.
      • Gość: zofia35 Re: kanapeczki:)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 20:34
        Strasznie ryzykowne a i ludzie dziś zawistni:(
        No gdyby mi się opłacało tak żeby w razie czego na kare zarobić i na swoje
        wyjśc to czemu nie?:)
        Ale to aż tak dochodowe nie będzie:(
        • jaro69 Re: kanapeczki:)))) 24.08.05, 12:29
          No wiesz nie powiem Ci dokładnie co i jak ale pracuje w biurowcu i sporo osob
          chętnie by tu kupilo dobre kanapeczki. Serio brakuje tego. Tylko muszą być
          smaczne
          • Gość: zofia35 Re: kanapeczki:)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 22:15
            Dowiedywałam się w sanepidzie,szkoda gadać:(((
            Wymogi takie gdybym chciała resteuracje otworzyć.
            Czy ktoś może orientuje się co mnie czeka jeśli złapią mnie gdy będę to
            robiła "na lewo"
            • pan_pndzelek Re: kanapeczki:)))) 26.08.05, 09:43
              Może odpowiem przewrotnie: a jakie są szanse żeby cię złapali? Praktycznie
              żadne... nie ma się więc chyba czym przejmować...

Musisz jednak wziąć pod uwagę, że w niektórych biurowcach osoby odpowiedzialne
              za wpuszczanie cateringu są chore na "poprawność" i mogą wymagać idiotycznych
              zgód i rejestracji z setek urzędów: skarbówy, sanepidu itp "potrzebnych" do
              prowadzenia biznesu nierobów...
              • Gość: zofia35 Re: kanapeczki:)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 10:16
                Pracowałam kiedyś w akwizycji,z tymi to sobie poradze:)
                Poza tym w jednym pracuje mój mężczyzna więc problemu nie ma,może na początek
                uda mi się wszystko opchnąć w jednym:)
                Czyli pozostaje mi tylko wysyłąć dzieciaka do przeczkola i komponować
                kanepeczki:)
                • Gość: smakosz Re: kanapeczki:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.05, 10:35
                  Ja nie pracuję w biurowcu lecz w salonie sprzedaży. Codziennie rano przyjeżdża
                  do nas dostawca sałatek i kanapek. Zawsze ma świeży i bardzo dobry towar - do
                  wyboru ok. 10 rodzajów sałatek. I zawsze ma klientów.
                  Wątpię, żeby kiedykowleik widział się z Sanepidem...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka