zofia35 23.08.05, 19:10 Co sądzicie o rozwożeniu bułeczek po biurowcach??? CZy muszę mieć do tego odpowiedni lokal?? Jak będzie wyglądał przeprawa z sanepidem?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pomysłowy Re: kanapeczki:)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 20:17 możesz to robic też ( choc nie polecam) ot tak - bez firmy itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zofia35 Re: kanapeczki:)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 20:34 Strasznie ryzykowne a i ludzie dziś zawistni:( No gdyby mi się opłacało tak żeby w razie czego na kare zarobić i na swoje wyjśc to czemu nie?:) Ale to aż tak dochodowe nie będzie:( Odpowiedz Link Zgłoś
jaro69 Re: kanapeczki:)))) 24.08.05, 12:29 No wiesz nie powiem Ci dokładnie co i jak ale pracuje w biurowcu i sporo osob chętnie by tu kupilo dobre kanapeczki. Serio brakuje tego. Tylko muszą być smaczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zofia35 Re: kanapeczki:)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 22:15 Dowiedywałam się w sanepidzie,szkoda gadać:((( Wymogi takie gdybym chciała resteuracje otworzyć. Czy ktoś może orientuje się co mnie czeka jeśli złapią mnie gdy będę to robiła "na lewo" Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: kanapeczki:)))) 26.08.05, 09:43 Może odpowiem przewrotnie: a jakie są szanse żeby cię złapali? Praktycznie żadne... nie ma się więc chyba czym przejmować... Musisz jednak wziąć pod uwagę, że w niektórych biurowcach osoby odpowiedzialne za wpuszczanie cateringu są chore na "poprawność" i mogą wymagać idiotycznych zgód i rejestracji z setek urzędów: skarbówy, sanepidu itp "potrzebnych" do prowadzenia biznesu nierobów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zofia35 Re: kanapeczki:)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 10:16 Pracowałam kiedyś w akwizycji,z tymi to sobie poradze:) Poza tym w jednym pracuje mój mężczyzna więc problemu nie ma,może na początek uda mi się wszystko opchnąć w jednym:) Czyli pozostaje mi tylko wysyłąć dzieciaka do przeczkola i komponować kanepeczki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakosz Re: kanapeczki:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.05, 10:35 Ja nie pracuję w biurowcu lecz w salonie sprzedaży. Codziennie rano przyjeżdża do nas dostawca sałatek i kanapek. Zawsze ma świeży i bardzo dobry towar - do wyboru ok. 10 rodzajów sałatek. I zawsze ma klientów. Wątpię, żeby kiedykowleik widział się z Sanepidem... Odpowiedz Link Zgłoś