Dodaj do ulubionych

Fundusz MIKRO - ktoś korzystał?

IP: 62.233.163.* 14.03.06, 11:02
Witam,

Mysle o dofinansowaniu dz.gosp. przy czym zalezy mi na minimum formalnosci i
biurokracji zwiazanych z przydzieleniem funduszy. Znalazlem cos takiego jak
adres ponizej:

www.funduszmikro.com.pl
Czy ktos z Was moze korzystal z ich pomocy? Wszystko co znalazlem na stronei
brzmi obiecujaco i ciekawie, aczkolwiek obawiam sie, że jest to zbyt ładne i
proste, aby było prawdziwe... obawiam sie czy nie ma gdzies ukrytego haka...

Bardzo prosze o opinie.

Obserwuj wątek
    • Gość: aneea Re: Fundusz MIKRO - ktoś korzystał? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.06, 14:39
      Dobrze weszysz - fundusz mikro pieknie przedstawia sie w internecie, w ofertach
      itd.
      Bylam u nich jakis miesiac temu, skuszona strona www. W skrocie - kredyty
      przyznaja kazdemu, oplaty za pozyczke sa u nich porownywalne do providenta,a
      moze nawet prowident jest tanszy ;)..
      Oprocentowanie przy pierwszej pozyczce to 19,5% plus oplata za przyzannie
      pozyczki.. jak dla mnie zdzierstwo i mistrzostwo swiata za umiejetnosci
      marketingowe :>, jednak nawet eurobank wypada przy nich super tanio (poza tym
      nie wymaga zadnych dokumentow poza dowodem i drugim dok. tozsamosci - gotowka w
      15 min.).
      • Gość: Daniel Re: Fundusz MIKRO - ktoś korzystał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 23:12
        Banda złodziei. Omijaj ich szerokim łukiem. Jak zrobili mi ofertę na początek
        to było ok., a jak przyszły mi wysokości spłaty rat, to się złapałem za głowę.
        Czy można w takim wypadku odstąpić od umowy? Kasa wpłynęła już na moje konto.
        Gdzieś słyszałem że można odstąpić od każdej umowy w ciągu 14 dni.
        • Gość: azalka Re: Fundusz MIKRO - ktoś korzystał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.06, 16:49
          Ja korzystałam z kredytu z Mikrofunduszu i było Ok. Co prawda oprocentowanie
          nie jest zbyt niskie, ale nie miałam wyjścia, bank nie dałby mi kredytu a ja
          potrzebowałam gotówki. Raty płaciłam w takiej wysokosci w jakiej mi wyliczyli,
          nie było oszustwa, ze nagle okazało się, ze bede musiała zapłacić więcej.
          Ja polecam.Brałam kredyt w wysokosci 3 tys. złotych.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka