lw73 18.07.06, 23:12 Witam Jestem włascicielem sklepu internetowego lecz chcę rozwinąć swój biznesik i chcę miec sklep stacjonarny. Czy jest możliwość udzielenia sklepowi takiemu jak mój kredytu wys ok 12000? Z góry dziękuje za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wejder Re: Sklep 19.07.06, 01:05 Wszystko zależy od wszystkiego.. - czy masz dobry biznesplan na sklep stacjonarny ? - od udokumentowanego obrotu ? - od historii finansowej ? - zabezpieczeń ? - historii kredytowej ? itd itd.. :) 12.000 to nie dużo więc myśle, że jest duża szansa.. Odpowiedz Link Zgłoś
lw73 Re: Sklep 19.07.06, 08:55 Dzięki Będę się starał bo chyba warto jednak się rozwijac A jeśli to możliwe to doradźcie który bank ma najlepsze warunki kredytowania Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
maciundo Re: Sklep 22.07.06, 16:58 Poza tematem: czytałem gdzieś kiedyś ze nie powinno się mieć kilku adresów do tej samej www. Chodzi chyba o pozycjonowanie w wyszukiwarkach. Wiec reklamuj i korzystaj najlepiej tylko z jednego adresu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: Sklep IP: *.server.ntli.net 23.07.06, 07:09 To jakas bzdura bo wlasnie jest na odwrot, im wiecej tym lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grigoryj Re: Sklep IP: 213.17.162.* 24.07.06, 07:24 tak, dlatego onet i wp to to samo, tylko pod innymi adresami mają swoje serwisy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
reklamastron.pl Re: Sklep 24.07.06, 19:58 Im więcej masz adresów tym więcej razy możesz zaistnieć w wyszukiwarkach, ale czy to ile razy się pojawisz jest ważniejsze od tego jak wysoko będziesz? Nikt przecież nie będzie inwestował dwa razy więcej promując dwa adresy zamiast jednego. Odpowiedz Link Zgłoś