Dodaj do ulubionych

jaki najlepszy interes dla studentki?

20.11.07, 11:10
Witam
Za rok bede na 5 roku studiow dziennych, ale bede miec tylko raz w
tygodniu zajecia i to 3h.Chcialabym zalozyc jakos firme , ale nie
mam pojecia jaką... moi rodzice mają sklep z ubraniami
mlodziezowymi, wiec chcialabyc zalozyc co innego , co radzicie? a
moze wykorzystac jakos swoje studia ...studiuje germanistyke
Obserwuj wątek
    • sagiitarius Re: jaki najlepszy interes dla studentki? 21.11.07, 18:22
      Szczerze mówiąc to nie bardzo wiem gdzie mogłabys wykorzystać germanistykę? Oczywiście domyślam się, że nie masz jeszcze certyfikatu językowego ani nie masz uprawnień tłumacza przysięgłego?
      Gdybyś miała to możesz otworzyć biuro tłumaczeń tekstów... Ale w innym wypadku to nie wiem co Ci poradzić? na stronie firma.vdd.pl jest przedstawione kilka ciekawych pomysłów dla ludzi takich jak My, czyli młodych, ambitnych, z pasją i nie bojących się wyzwań oraz sposoby na skombinowanie funduszy itp.
      • ksawon he,he 24.11.07, 14:27
        Twardo walczysz, alce coś forum nie może nabrać masy krytycznej i zacząć żyć
        własnym życiem.

Słyszałeś coś o Agencjach Wspierania Przedsiębiorczości, które mają powstawać
        przy Urzędach Marszałkowskich?
        • prezes.ss praca 25.11.07, 21:38
          praca.zapach.fm
        • sagiitarius Re: he,he 26.11.07, 21:12
          Firum na chwilę obecną jak sam zauważyłeś spełnia głownie funkcję informacyjną. Ale żeby coś zmienić to trzeba zaangażowania nie tylko jednej osoby, więc zapraszam Cie ksawon do współpracy... Pomoc mile widziana... Co do tych Agencji to szczerze wątpię czy powstaną w kazdym województwie, a w kilku istnieją, bo identyczny zakres działania mają regionalne Agencje Rozwoju Regionalnego... Ale jeśli masz jakieś info na ten temat to zapraszam do podzielenia się tą wiedzą...
          • prezes.ss Re: he,he 06.12.07, 17:10
            Agencje wspierające przedsiębiorczość przecież to już istnieje ja uczestniczę w
            Akademickie Inkubatory Przedsiębiorczości inkubatory.pl/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka