• kineg311 Re: PKT.pl 04.11.11, 22:38
      zapraszam do wypowiadania się na:
      www.facebook.com/OszukaniPrzezPKT
    • Gość: Ewa Re: PKT.pl IP: *.astral.lodz.pl 07.11.11, 20:27
      To jest siostrzana spółka PKT . Podpisałam z nimi kiedyś podobną umowę z rewelacyjnymi gwarancjami i obietnicami(oczywiście ustnymi).Sama umowa wyglądała równie nieciekawie, jak umowy PKT. Parę numerków z których nic nie wynika. Konsultantka mocno nawrzucała przy podpisywaniu umowy na PKT( moloch, korzysta z podwykonawców i t.p). Umowę podpisałam. Po kilku dniach dostałam dwie faktury proforma dotyczące tego samego numeru umowy, opiewające na tą samą kwotę, na ten sam nr bankowy do przelewu . Nieco inna była treść obu faktur. Ciekawostka polega na tym, że jedna faktura pochodziła od ClearSense a druga od PKT . Na umowie nie było ani słowa, że te dwie firmy w jakikolwiek sposób współpracują ze sobą. Narobiłam strasznego rabanu i udało mi się wycofać z umowy ( pomimo, iż termin odstąpienia od umowy jest jednodniowy, tak jak w PKT). TO JEST TA SAMA BANDA. Im PKT cieniej przędzie, tym mniej znany ClearSense bardziej się uaktywnia. Nawet adres mają ten sam.
      • Gość: Monika Re: PK.pl - czerwone światło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.11, 12:13
        Moje doświadczenie w kontakcie z tą firmą dowodzi, że są to wyrzucone w błoto pieniądze.
        Przez rok - dosłownie "zero" odzewu pomimo wykupionej drogiej reklamy indeksującej się na Goolge.
        Wnioskuję , że klienci widzący link reklamowy prowadzący do mojej reklamy ale za pośrednictwem tej firmy , unikają klikania w takie linki.

Dużo lepiej zainwestować pieniądze w sprawdzone specjalistyczne portale branżowe - tam z prawdziwego zdarzenia następuje kojarzenie tych poszukujących z oferującymi
        i w ten sposób unika sie przypadkowych "głupawych "wyników wyszukiwania , jakich w tym portalu jest pełno.
        Zresztą już na samym początku - analizując warunki wypowiedzenia umowy" powinno się zapalić "czerwone światełko".
        Tu chodzi tylko o "kasę " i nic więcej.
        Zresztą jak powiedział mi jeden z pracowników tej firmy , polityka tej firmy jest taka, żeby zatrudniać ludzi na dosłownie kilka miesięcy.
        Jeśli nie przyniosą "KASY" - wymienia się ich na nową drużynę i tak bez końca.
        Dla mnie jako KLIENTA - taka obsługa jest nieakceptowalna - mało tego - jakikolwiek kontakt z tą firmą - powoduje, że systematycznie co kilka, kilkanaście dni nękana jestem telefonami z ofertą kolejnych "wątpliwych" produktów.

Na pewno reklama w tej firmie nie przełoży się na uznanie i prestiż mojej firmy w oczach moich potencjalnych klientów czy mojej konkurencji.
        Lepiej zainwestować w PORTALE SPECJALISTYCZNE a nie w "MOLOCHY z MYDŁEM I POWIDŁEM".

• Gość: Monika Re: PK.pl - czerwone światło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.11, 18:50
          Dziś otrzymałam kolejny telefon - tym razem pseudoradczyni zaoferowała mi reklamę w serwisie: Bisnes Finder.
          Po kilku dalszych pytanaich okazało się, że to ta sama firma- tylko zmienia swoje oblicze. To nadal jest firma PK.pl .
          Pogoniłam ją bo nie chcę mieć z tą firmą nic wspólnego.
          Problem w tym, że od tych głupawych telefonów nie można się uwolnić.

• Gość: gość Re: PKT.pl IP: *.icpnet.pl 19.11.11, 19:20
      PKT są nachalne dlatego zrezygnowałem z ich usług i przesiadłem się na na Polski Katalog Firm www.pkf.org.pl
      • Gość: zdziwiony Re: PKT.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.11, 08:26
        ciekawe kto stoi za Polskim Katalogiem Firm. Czy to ma być pkt.pl w nowej odsłonie? bo firmy o takiej nazwie i takim NIP-ie nie ma
        • peter_jurgen_boock Re: PKT.pl 20.11.11, 12:15
          Na www.stat.gov.pl/regon NIP podany na stronie PKF nie figuruje, ale OK, jeśli firma jest założona niedawno to ma prawo go jeszcze tam nie być, poczekajmy do miesiąca.
      • Gość: Mrówczak Re: PKT.pl IP: *.play-internet.pl 13.07.12, 13:26
        A widział kolega regulamin? "8.2. Odstąpienie przez Zamawiającego od Umowy po upływie 3 dni od podpisania Umowy nie powoduje jej rozwiązania."
        • Gość: gość Re: PKT.pl IP: *.warszawa.vectranet.pl 14.07.12, 10:03
          A po co 3 dni przecież jest magiczny punkt regulaminu 4.1 który mówi o jednym dniu.
    • marcinprus Re: PKT.pl 20.11.11, 18:18
      Tego chcyba się nie spławić, ponieważ coraz pojawiają się owski... najważniejsze to nie podac swojego adresu dla takiego, a odrazu się rozłączyć ;)

---

ogrodzenia
      sex filmy erotyka
      Gostynin
      Kołdry, Pościele, Poduszki
    • Gość: pkt.oszukani Re: PKT.pl IP: *.dynamic.chello.pl 11.01.12, 00:44
      na Facebooku jest strona "pkt oszukani" , wpisz tam swoją opinię o pkt i ostrzeż innych
      • Gość: Laama PKT.pl - Wasze opinie w Mapach Google o PKT.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.12, 22:17
        wystarczy mieć konto w Google
        • Gość: bzdury bzdury, bzdury, bzdury IP: *.ip.netia.com.pl 28.08.12, 18:29
          jak czytam te Wasze posty to czasami wydaje mi się, że pisze to albo konkurencja albo pracownicy, którzy nie dali rady z celami...pkt.pl i clearsense mają odrębne produkty i nie ma możliwości żeby przyszły dwie faktury na dwie firmy...clearsense ma swoje produkty pkt swoje...dlaczego każda tu osoba tylko karci pkt a osoby, które są zadowolone z produktów piszą pozytywne opinie a są posądzani o sztuczny pozytytw?pomyślcie trochę....biznesmeni od siedmiu boleści....i jeszcze jedno...jak się nie słucha tego co się mówi i ma śie pretensje później o to co się zawarło to życzę sukcesów w prowadzeniu biznesu...
          • Gość: Marcin Re: bzdury, bzdury, bzdury IP: *.warszawa.vectranet.pl 28.08.12, 20:35
            BAJDOŻYSZ przez duże B
          • Gość: Monia Re: bzdury, bzdury, bzdury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.12, 22:37
            Moim zdaniem tam reklama to obciach, obciach i jeszcze raz obciach !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: Ewa Re: bzdury, bzdury, bzdury IP: *.astral.lodz.pl 28.08.12, 22:43
            Pracownikiem któregoś z tych burdeli to Ty jesteś. Osobiście jestem w posiadaniu dwóch faktur proforma wystawionych przez obie wspomniane firmy na tą samą umowę zawartą wyłącznie z clearsense . Mam również nagraną rozmowę z pkt, gdzie zadzwoniłam, żeby wyjaśnić tą dziwną sprawę. Panienka przy telefonie nie była zdziwiona dwoma fakturami. Powiedziała, że to normalne, ponieważ obie firmy współpracują ze sobą. Jeśli jesteś zadowolony z działania tych firm, to je chwal na forach. Obrażanie oszukanych i brak wiary w ich kłopoty kiepsko o Tobie świadczy . Jesteś typowy polski dupek, który oszukanych uważa za głupków a oszustów za wzór do naśladowania.
          • Gość: czas Re: bzdury, bzdury, bzdury IP: *.dynamic.chello.pl 03.04.13, 22:03
            Jeśli przedstawiciel firmy informuje mnie przy podpisaniu umowy, że w momencie zbyt wysokich opłat, mogę skorzystać z zakresu pozycjonowania 6-10. A okazuje się, że mam płacić zaporowo i nie ma takiej opcji. Coś był nie tak od samego początku, nigdy wcześniej z żadnej firmy nikt nie dzwonił na tydzień przed upływem terminu płatności, czy zapłacę w terminie.
    • Gość: gosc kontakt w sprawie prowadzonego śledztwa ! IP: *.dynamic.chello.pl 31.01.12, 22:14
      Witam poszukujemy wszystkich poszkodowanych o podawanie adresów kontaktowy miejsca zamieszkania z uwagi na przesłuchania przez dzielnicowego danego rejonu.W sprawie tej prowadzone jest śledztwo przez Prokuraturę Okręgową w Katowicach o oszustwa podrabianie umów i potwierdzanie nieprawdy przez pracowników PKT.

mój telefon 660100428
      • Gość: jedrzej24 Re: kontakt w sprawie prowadzonego śledztwa ! IP: *.ip.netia.com.pl 15.02.12, 21:19
        UWAGA dla wszystkich oszukanych przez PKT.pl !!!!!!! Piszcie i dzwońcie do p. Doroty Grudzień z warszawskiego Urzędu Ochrony Konkurencji i Konsumentów! Im więcej tym lepiej!!!!
        tel. 22/ 8268954
        dorota.grudzien@uokik.gov.pl
    • Gość: moniulak Re: PKT.pl IP: *.adsl.inetia.pl 15.02.12, 12:19
      o niebo lepsze są firmy.net i panorama firm, konsultantka z pkt była opryskliwa i kiedy poprosiłam, żeby oddzwoniła następnego dnia odburknęła, że zadzwoni o 9 rano i czeka na ostateczną decyzję, potem rozłączyła się. zdecydowałam się na ich ofertę i jakież było moje zaskoczenie, gdy na fakturze cena 320 zł podana przez konsultantkę okazała się ceną netto!! do zapłaty prawie 400 zł bez paru groszy.
      • pracowniaslawtom Re: PKT.pl 26.02.12, 22:56
        Witam !
        Jestem kolejnym naiwnym.... 1500 klików za 430,50 zł. (brutto). Okazało się, że to nie jedno 430,50 zł. a 12 wpłat w tej kwocie, czyli abonament na 12 miesięcy - żadnej mowy na ten temat z konsultantką pkt. - umowa na kwotę 5 166,00 zł.
        • Gość: anonim Re: PKT.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.12, 11:10
          NIE PŁAĆ! na facebook ludzie opisują takie przypadki i to jak sobie z tym radzą. Idz na policję, składaj rezygnację - to co w umowie nie jest zgodne z tym co zamawiałeś, idz do prawnika. Szukaj pod hasłem oszukani przez pkt.pl
    • Gość: jedrzej24 Re: PKT.pl IP: *.ip.netia.com.pl 15.02.12, 21:03
      Witam,
      Chcielibyśmy zająć się tematem w TVN24. Osoby chętne do wypowiedzi się w materiale, prosze o kontakt a.panas@tvn.pl
      dziękuje!

-ZNALEZIONE NA PEWNYM FORUM
      • Gość: gość Re: PKT.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.12, 22:27
        PKT.PL Polskie Książki Telefoniczne sp. z o.o. za pośrednictwem e-sądu żąda haraczu.

Mówią kryzys. Jaki kryzys? – wystarczy opracować odpowiedni system i za pomocą bubla zwanego e-sądem inkasować żywą gotówkę – wszak prawo pozwala na dochodzenie roszczeń nieistniejących.

niepokorny.nowyekran.pl/post/82898,pkt-pl-polskie-ksiazki-telefoniczne-sp-z-o-o-za-posrednictwem-e-sadu-zada-haraczu
    • alexon19 Re: PKT.pl 10.03.12, 12:47
      zastanwia jedno skąd oni mają te wszystkie adresy mam znajomych , którzy nie mają żadnej aktywności w internecie , a już dostają masę spamu reklamowo promocyjnego i nie piszę tutaj tylko o wspomnianej firmie
    • mikro_ekonomia Re: PKT.pl 19.03.12, 23:27
      tylko zrobić im to samo !!
    • dzidzi135 Re: PKT.pl 19.06.12, 17:31
      Witam. Na poczatku po podpisaniu umowy z pkt.pl bylem wkur... ze mnie wystawili i to nie na mala kase ponad 20 tys. wykupilem linki sponsorowane ale po 2 telefonach przyjechal Pan, ktory mi to "wcisnal" i pokazal o co chodzi, bo przez telefon to do konca nie ogarnialem. Myslalem ze to co mam w google to inna firma mi to zrobila. Powiem szczerze niewiedza nie zoobowiazuje do krytyki...jestem z nich zadowolony...moja strona www wyswietla sie na pierwszej stronie w google i mam z tego klientow...pkt juz dawno odeszlo z tego co wiem od jakis ksiazek i innych spraw...ja jestem zadowolony.....
      • Gość: Pracownik Re: PKT.pl IP: *.play-internet.pl 27.06.12, 07:53
        To napisałem ja. Pracownik PKT.PL
        • Gość: MONIA Re: PKT.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.12, 12:09
          Współczuję takiego pracodawcy z tak małym prestiżem na rynku o czym świadczą wpisy oszukanych klientów na poniższym forum oraz opinie, jakie krążą na FB.
          Ja pracując w takiej firmie o takiej renomie czuła bym się bardzo źle.
          Tak negatywnej opinii na rynku nie ma żadna inna firma, nawet tak kiedyś krytykowana Tepcia.

• Gość: jarek Re: PKT.pl IP: *.cable.net-inotel.pl 29.06.12, 07:09
      moze pozew zbiorowy ?
      słyszałem, że na www.wspolnypozew.com zebrali się w grupę poszkodowani przez uefa i walcza teraz o milionowe odszkodowania.
      www.wspolnypozew.com/aktualnosci/pozewuefa
      dlaczegy my byśmy mieli tego nie zrobić ?
      • Gość: niedaj-mysie Re: PKT.pl IP: *.dynamic.chello.pl 29.06.12, 09:25
        Jednocześnie trzeba zgłosić w swojej miejscowości do dzielnicowego próbę wyłudzenia pieniędzy (e-maile od pracowników pkt.pl) są dowodem. Dzielnicowy prześle do komendy policji w Warszawie powiadomienie o przestępstwie (Komenda Rejonowa Policji Warszawa VI ul. Jagielońska 51 03-301 Warszawa - to rejon działania oszustów z pkt). Dzwoniłam do Komendy w W-wie i tak mi powiedzieli.
      • Gość: xz Re: PKT.pl IP: *.wist.com.pl 23.07.12, 14:24
        A ja mam trochę inny problem. W zeszłym roku, w lipcu mąż podpisał z nimi umowę z handlowcem. To było na kwotę 1050zł netto, zapłaciliśmy, i było ok. Jakoś w maju tego roku mąż dzwonił do nich z pytaniem, jak rozwiązać umowę, bo nie dostaliśmy od nich regulaminu. Jakaś tam konsultantka powiedziała, że umowy nie trzeba rozwiązywać, że ona sama wygaśnie z upływem 12 miesięcy, czyli w naszym przypadku w lipcu. No i dziś dostaję fakturkę do zapłaty 1050 zł tytułem przedłużenia umowy. Dzwonię do nich, jakaś kobieta mówi, że ją nie interesuje co jakaś tam mówiła, że czyta się regulaminy i był termin rozwiązania umowy 30 dni przed końcem, i że trzeba zapłacić. No to przepraszam bardzo, skoro ich konsultantka jest taka kompetentna to powinna mi powiedzieć wtedy w maju że powinnam wcześniej rozwiązać umowę, zwłaszcza że podawałam jej dane i niby sprawdzała w komputerze. Dodatkowo firma jest zawieszona, planuję ją zamknąć więc po co mi reklama, jeszcze tak gó...ana, że stronę odwiedza może 3 osoby na miesiąc? Można się jakoś z tego wyplątać?
        • Gość: MONIA Re: PKT.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.12, 16:00
          Tych i podobnych treścią e'maili jest pełno na tym FORUM.
          Dlatego doprawdy nie rozumiem , jak tacy nabici "w butelkę" klienci siedzą cicho, przełykają gorycz porażki i nic z tym nie robią .

Od czego jest Facebok - tam po wpisaniu " oszukani przez ....." dopiero jest forum osób pokrzywdzonych.

Jeszcze 3 miesiące temu było około 20 osób - obecnie jest grubo ponad sto i codzieniie tych wpisów przybywa.
          Wystarczy się dobrze wczytać , skrzyknąć i rozdmuchać sprawę.
    • Gość: Doświadczona Re: PKT.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.12, 22:01
      Jak już popełni się błąd zamówienia reklamy na rok i podpisze lub zawrze umowę to trzeba przed jej końcem, im szybciej tym lepiej, wysłać poleconym listem zawiadomienie o braku chęci przedłużania umowy. Propozycje telefoniczne trzeba ucinać i zbywać szybko - nie przedłużać rozmowy. Wprowadzili teraz metodę zawierania umowy bez podpisu! Uwaga, trzeba być czujnym co się mówi, bo nagrywają każdą wypowiedź. Można myśleć, że to oferta, a to już umowa! A potem nie chcą się odczepić i człowiek traci przez nich zdrowie itd.
      Jak raz się wpadnie to potem trzeba szybko się wypisać, bo mają takie procedury, że mogą każdego omotać. A faktycznie klientów się dzięki nim nie znajdzie.
      • Gość: MONIA Re: PKT.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.12, 20:24
        Czy ktoś może potwierdzić fakt, że podpisujac umowę z CLEARSENSE umieszcza sie reklamę równolegle w pkt i przychodzą dwie faktury do zapłaty ???

Prośba o pilną informację !

Czy Clearsense= PKT.pl ?

• Gość: Ewa Re: PKT.pl IP: *.astral.lodz.pl 07.08.12, 22:28
          Po kompletnie spartaczonej reklamie przez PKT, podpisałam umowę z Clearsense. Akwizytorka Clearsense bardzo źle mówiła na temat PKT, opowiadała o ich oszukańskich praktykach...Jakież było moje zdziwienie, gdy po jakimś czasie otrzymałam dwie faktury proforma dotyczące umowy z Clearsense. Jedną fakturę wystawiło Clearsense, drugą PKT. Obydwie faktury opiewały na tę samą kwotę i zawierały ten sam nr rachunku do wpłaty. Długo z nimi walczyłam, żeby umowę unieważnić. Nie pakuj się w żadną z tych firm. Oszuści i naciągacze.
    • Gość: Andzia Re: PKT.pl IP: *.icpnet.pl 09.08.12, 19:07
      Oszustwo o firmie pkt.pl tak juz się rozrosło że postanowili iść innym rytmem. Uważajcie na firmę Clearsense - bo to też pkt.pl. Tryb działania telefonicznego taki sam, ale z jedną małą różnicą - konsultant nie mówi wam że zawieracie umowę z pkt.pl. Więc faktura do was przychodzi a oni wklejają jakieś pierdoły na strony pkt.pl - i tyle macie - a rachunek ogromny.
      • Gość: księgowa Re: PKT.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.12, 14:39
        Proszę o kontakt osoby, które zawarły umowę z PKT na administrowanie funpagem na facebooku i umowa jest świadczona w sposób nierzetelny. Wręcz żenujący. Zastanawiam się, jakie kroki można podjąć.
        • Gość: Ewa Re: PKT.pl IP: *.astral.lodz.pl 17.08.12, 18:43
          Proponuję pisać reklamacje mailowe i pocztowe do obrzydzenia( za potwierdzeniem odbioru. Oni nie reagują na reklamacje,lub je zbywają w irytujący sposób, ale dowody trzeba gromadzić. Chyba nie zaszkodzi zgłosić sprawę na policji o oszustwie. Niech Pani zajmie się sprawą indywidualnie, bo wszyscy narzekamy, ale jesteśmy mało rychliwi do podejmowania wspólnych działań. Ja już mam sprawę w sądzie za niepłacenie faktur. Nie płaciłam, ponieważ reklama była zrobiona skandalicznie.
          • Gość: MONIA Re: PKT.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.12, 16:00
            Dzisiaj właśnie dotarła do mnie książka na woj. mazowieckie na 2013r.
            Takiego "luksusowego wydania" jeszcze nie widziałam.
            Nie ma logo dotychczasowego SPONSORA.
            Na 2 str. mapka woj. warszawskiego - takie to duże województwo - a w tej książce coraz mniej firm w porównaniu do lat ubiegłych.
            Ucieszyło mnie to, bo jest to pozytywny jefekt działalności tej firmy .
            Zajęli się na dobre ochroną lasów !!!!!!!!!![/b] - TAK TRZYMAĆ.
            A do przyszłęgo wydania - koniecznie załączyć LUPKĘ.

Swoją drogą tyle narzekań, i po co:
            PKT to nawet fajny skrót -

PAMIĘTAJ KTO TELEFONOWAŁ .............

• Gość: x Re: PKT.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.12, 14:13
          Trzeba reklamować do bólu wszystko co robią zle i wstrzymać płatności. Podejrzewam, że warunki umowy nie przewidują wcześniejszego wypowiedzenia, ale to ostatecznie też można spróbować zrobić jeśli reklamacje nie będą skuteczne. Ponadto poszukać innej firmy do zarządzania fanpagem, ale już takim, który będzie Wasz, a nie pkt, bo to co macie Wasze nie jest i raczej nie będzie nawet po skończeniu umowy. Fanpage można też sobie zrobić samodzielnie i jest to bezpłatne
          • Gość: xy Re: PKT.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.12, 19:38
            to od czego należy zacząć to wstrzymac płatności za zle wykonaną usługę. NIE PŁACIĆ - to się zawsze zdąrzy zrobić. Szybciutko poprawią to co zepsuli
          • Gość: OSZUKANY Re: PKT.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.12, 16:07
            JA WPISAŁEM SIĘ NA LISTĘ ZBIOROWEGO POZWU. DOSTĘPNA NA STRONIE www.wspolnypozew.com
          • Gość: Lorek Re: PKT.pl IP: *.warszawa.vectranet.pl 03.11.12, 09:20
            Wystarczy napisać do administracji FB że wasz fanpage jest uradziony przez pkt i nie macie dostępu do jego administrowania,tylko trzeba podać prawdziwe i rzetelne dane swojej firmy i FB przesyła wam kontrolę nad FP,bo to co robi pkt to zwykłe złodziejstwo praw autorskich i wstawianie waszych fotek czy danych waszych firm na FB pod ich administracją bez waszej zgody jest sprzeczne z regulaminem FB i nie mogą tego robić.Żonie oszukanej przez nich odzyskałem FP przez nich ugniecionego w 2 dni korenspodencji z FB i teraz ja mam administrację nad nim.Trudno im będzie stworzyć nowego na moich danych firmy…FB to od razu odrzuci.Chciałbym zobaczyć te miny lemingów z pkt jak wchodzą w nieaktywny link swojej miernej produkcji.LUDZIE!!!!….nie dawajcie się robić przez żadne firmy tego typu to jest jedna wielka śćiema FP na FB to jest tylko magia mody reklamowej niczym nie podbudowana…klienta nie znajdziecie na FB…tam tylko można umówić się na ustawkę pod stadionem!Firmę promuję się zupełnie inaczej i wszyscy z SM o tym wiedzą tylko liczą na jeleni za cieżką kasę.PKT przegrało kilka spraw i nawet zrobiło zmiany w osławionym punkcie regulaminu 4.1 i zaczyna się sypać ten domek z kart to tylko kwestia czasu.Nie płacić za te ich głupoty i nie martwić się pismami od nich ,oni w sądzie przegrają każdą dobrze uargumentowaną sprawę….dobra papuga i są w czarnej d….
      • Gość: Justyna Re: PKT.pl IP: *.icpnet.pl 18.10.12, 10:19
        Dzisiaj dostałam listem poleconym pozew i nakaz zapłaty przez Sad w Lublinie .Jestem wściekła na tych oszustów z pkt.pl !!!!
        • Gość: jolantakarolek Re: PKT.pl IP: 83.218.101.* 18.10.12, 20:30
          Przecież to nie moze tak być - zapłata zaocznie bez wyjaśnien. Zróbmy coś z tym wyzyskiem
          • Gość: x Re: PKT.pl IP: *.ip.jarsat.pl 18.10.12, 21:38
            Odpowiedź na nakaz to - "sprzeciw od nakazu zapłaty" (proszę sobie poszukać w Google wszystko na ten temat). W razie prawidłowego wniesienia sprzeciwu nakaz zapłaty traci moc w całości.
            Proszę też zajrzeć na facebooka "Oszukani przez pkt.pl".
        • Gość: ja Re: PKT.pl odwołanie od nakazu zapłaty ! IP: *.icpnet.pl 22.11.12, 09:00
          Odwołałam się od nakazu zapłaty i dzisiaj dostałam z Lublina postanowienia,
          I. Stwierdzic skuteczne wniesienie sprzeciwu i utratę mocy nakazu zapłaty w całości ;
          II. przekazac rozpoznanie sprawy do Sądu Rejonowego w Poznaniu .
          No i teraz czekam na dokumenty które zostaną mi przekazane ,zobaczymy jak sprawa dalej się potoczy .Pozdrawiam
          • Gość: xyx Re: PKT.pl odwołanie od nakazu zapłaty ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.12, 16:33
            i o to właśnie chodzi - TAK TRZYMAĆ!!! sami się przewrócą od obsługi prawnej tych pozwów
          • Gość: ap Re: PKT.pl odwołanie od nakazu zapłaty ! IP: *.dynamic.chello.pl 07.12.12, 21:41
            witam
            Ja również odwołałem się od wyroku Sądu Lubelskiego,wyrok anulowano i przesłano do Sądu w Wawie i teraz czekam na cd.
            Może w razie rozprawy zacznijmy powoływać na świadków wszystkich oszukanych, może wtedy sądy zobaczą jaka jest skala oszustw tych cwaniaczków,
            I w żadnym razie nie płaćmy im ani złotówki
            • Gość: dominik Re: PKT.pl odwołanie od nakazu zapłaty ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.13, 20:41
              mam podobnie jak Ty, z tym ze juz wyznaczono termin rozprawy na marzec. napisz jakie argumenty zamierzasz przytoczyc na posiedzeniu sadu. moj przypadek to 'wyludzenie' telefoniczne ustnej umowy o reklame w pkt..
        • Gość: lukas Re: PKT.pl IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.09.14, 22:53
          Masz dwa tygodnie zeby sie odwołac zrób to inaczej po tobie, jesli chcesz to zadzwon do mnie troche ci podpowiem 608 439 406
    • Gość: ja Re: PKT.pl IP: *.icpnet.pl 28.08.12, 15:45
      tępa głowa z Ciebie!!! Ty za to jesteś WIELKI biznesmen!!!
    • Gość: pktsucks Re: Nakaz Zapłaty z powództwa PKT . PL IP: *.ftth.cust.kwaoo.net 13.10.12, 21:17
      Tak przypuszczałem - tzn. że PKT w sprawie spornych ("telefonicznych") pseudo-umów ruszy do e-sądu w Lublinie.
      Niestety większość ludzi nie wie, że sąd może wydać nakaz zapłaty w postępowaniu upominawczym bez wysłuchania strony pozwanej - tylko na podstawie samych kwitów (nawet jeżeli są one spreparowane). Taka jest natura takiego postępowania - ma to być sposób na masowe załatwianie niektórych roszczeń - i przestępcy również z tej furtki korzystają - licząc na niewiedzę ludzi, którzy nie bedą wiedzieć jak zareagować na taki nakaz. Trzeba przyznać, że jest to wyjątkowa bezczelność pkt.pl.

Proszę odwołać się od tego nakazu - ma pan wygrane. Sama rozmowa tel. nie dowodzi istnienia umowy ani nawet stos faktur wysyłanych poleconym (co więcej - ewentualne faktury mogą być potem dowodem na wielokrotne próby wyłudzenia).
      Po stwierdzeniu braku wiążącej umowy proszę również zgłosić sprawę do prokuratury o próbę wyłudzenia - dotychczas odrzucano te sprawy tłumacząc koniecznością udowodnienia, że umowy nie było. Jak prokuratura się dowie, że te umowy to oszustwo - to powinna wreszcie zareagować prawidłowo.

Proszę podzielić się tą informacją na facebooku - "Oszukani przez Pkt.pl" - sądzę, że to bardzo ważny wątek.
      • polinejkes25 Re: Nakaz Zapłaty z powództwa PKT . PL 16.11.12, 12:27
        Witam mam podobny problem z PKT.Pl tylko że z tą różnicą, że nie pamiętam w ogóle rozmowy telefonicznej, która niby jest potwierdzeniem zawarcia umowy. Chciałem odsłuchać to nagranie, ale niestety nagranei mozna tylko w Warszawie odsłuchać a mailowo nie mogą przesłać

oto ciekwe maile od pracowników pkt.pl

"Jeśli chodzi o przesłanie nagrania informuję, iż nie jest to możliwe w
        związku z zawartymi w nim danymi osobowymi. Dane osobowe, które
        pozwalają na identyfikację konkretnych osób fizycznych, są chronione na
        mocy ustawy o ochronie danych osobowych, do której przestrzegania
        jesteśmy zobowiązani." - Łukasz Rekus pracownik pkt. pl

kiedy Chciałem skontaktowac się z Panem Zbigniewem Kempińskim dyrektorem do spraw obsługi klienta otrzymałem taką odpo wiedź też od Łukasza Rekusa

"W nawiązaniu do poniższej wiadomości pragnę poinformować, iż Pan
        Zbigniew Kempiński nie jest osobą zajmującą się sprawami reklamacyjnymi.
        W związku z tym, bardzo proszę o przedstawienie zastrzeżeń bądź sugestii
        drogą mailową na adres biuro@pkt.pl, gdyż zgodnie z punktem 7.1.
        /Wszystkie pisma i oświadczenia, składane między stronami w wykonaniu
        umowy, o których mowa w Regulaminie, dla których nie jest zastrzeżona
        forma pisemna, mogą być składane w formie korespondencji elektronicznej
        (poczty e-mail) lub faksowej i są skuteczne z chwilą ich otrzymania
        przez stronę przyjmującą oświadczenie. Wszelka korespondencja kierowana
        pod ostatni wskazany adres pocztowy lub elektroniczny uznana będzie za
        skutecznie doręczoną stosownie."

tylko ze na tego maila odpisują dopiero jak minie 5-y dzień terminu reklamacji do 5 dni nikt Wam nie odpowie. Potem otrzymacie Panstwo odpowiedzi w wszystkich maili.

Jest to bandycki proceder stosowany przez pkt.pl. Najlepiej szerokim łukiem ich obchodzić. Nie można zrezygnować i nie ma mowy o dobru klienta czy też dobrym imieniu pkt.pl. Dla nich liczy się ich chory regulamin, który jest dla nich święty. Nieważne że czlowiek nic nie podpisywał, nie chce ich usług ale na żałowanie swojej decyzji jest już za późno, liczy się dla nich tylko ich regulami wg którego do 5 dni można zrezygnować. Nie polecam PKT (Patologiczne Ksiązki Telefoniczne). Oczywiście nie zapłacę ale nie wiem jak się to skończy. Co mnie czeka same te nieprzyjemności już zraziły mnie do tej firmy.
        • Gość: xyz Re: Nakaz Zapłaty z powództwa PKT . PL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.12, 06:41
          nagrań nie przesyłają, żeby klient nie miał czarno na białym, że umowa jest trefna. Już samo to, ze klient nie został zapoznany z Regulaminem przed zawarciem umowy dyskfalifikuje ją w świetle prawa. Ale oni liczą na to, że ludzie dla świętego spokoju zapłacą. Trzeba poczekać aż skierują sprawę do e-sądu i odwołać się od zaocznego wezwania do zapłaty. To nic nie kosztuje oprócz koperty i znaczka, trzeba tylko pilnować terminów. Przed sądem trzeba o tym wszystkim powiedzieć i po sprawie. Nie płacić i nie dać się zastraszyć windykatorom!!!!!!! Można też zgłosić od razu sprawę na policję jak zaczną przysyłać wezwania do zapłaty. Skoro napisana była rezygnacja a oni ślą wezwania i dzwonią to to jest nękanie, bo przecież wiedzą o zastrzeżeniach klienta. Tak już też ktoś z nimi wygrał, można o tym poczytać - opisów na forach jest dość sporo.
    • Gość: Justyna Re: Nakaz Zapłaty z powództwa PKT . PL IP: *.icpnet.pl 18.10.12, 10:28
      też otrzymałam pozew i nakaz do zapłaty przez Sąd w Lublinie . Załamka
      • Gość: janek Re: Nakaz Zapłaty z powództwa PKT . PL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.12, 10:35
        dotyczy oszukani przez pkt.
        jak widzę nasze sądy nadal nie mają dfowodów przeciw pkt.pl i postępują schematycznie, gdzie przysyłając wezwania do zapłaty, gdzie ewidentnie łamie prawo .pkt. Ratują sie wpływami z naciągnięcia klientów na umowy których nie zdązyli widziec lub zawarte były?? ... przez telefon. Nadal nie będą miały jeśli pozostaniemy przy pisaniu sobie na portalu
        • Gość: jolantakarolek Re: Nakaz Zapłaty z powództwa PKT . PL IP: 83.218.101.* 18.10.12, 20:08
          Trzymajmy się razem zróbmy jakis pozew zbiorowy, to przecież bezprawie. Wiem, ze w tym kraju dzieją się różne rzeczy, ale należy z tym walczyć
          • Gość: Justyna Re: Nakaz Zapłaty z powództwa PKT . PL IP: *.icpnet.pl 18.10.12, 22:05
            w jaki sposób jak ja mam 7 dni do zapłaty
      • Gość: Justyna Re: Nakaz Zapłaty Sąd w Lublinie IP: *.icpnet.pl 18.10.12, 11:35
        Wychodzi na to że lepiej zapłacic .Mam dośc już stresu który zafundował mi PKT.pl
        • Gość: janek Re: Nakaz Zapłaty Sąd w Lublinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.12, 12:07
          tak to wygląda, i wykreślic ich z jakichkolwiek kontaktów, ale maja jeszcze jedną odnopge pod inna nazwą
        • Gość: jolantakarolek Re: Nakaz Zapłaty Sąd w Lublinie IP: 83.218.101.* 18.10.12, 20:10
          nie wolno! to oni popełniają przestępstwo.Nie poddawajamy się
          • Gość: Justyna Re: Nakaz Zapłaty Sąd w Lublinie IP: *.icpnet.pl 18.10.12, 21:39
            ja mam tego już dosyc
            • Gość: anonim Re: Nakaz Zapłaty Sąd w Lublinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.12, 11:43
              PRZECIEŻ TO JEST NAKAZ SĄDOWY OD KTÓREGO MOŻNA I NALEŻY SIĘ ODWOŁAĆ JEŚLI MAMY ZASTRZEŻENIA CO DO ROSZCZENIA. TYLKO JEŚLI JE UZNAMY NALEŻY ZAPŁACIĆ W TE 7 DNI. NA DOLE TEGO NAKAZU NA PEWNO JEST POUCZENIE!!!!!! JEŚLI SIĘ ODWOŁACIE WTEDY BĘDZIE NORMALNA ROZPRAWA GDZIE PKT.PL NIE PRZEDSTAWI 100% DOWODÓW NA POPRAWNE I ZGODNE Z PRAWEM ZAWARCIE UMOWY. TO NIC NIE KOSZTUJE. MOŻNA TYLKO ZYSKAĆ
              • Gość: Ludek Re: Nakaz Zapłaty Sąd w Lublinie IP: *.warszawa.vectranet.pl 19.10.12, 16:48
                BRAWO ANONIM!!!...Wreszcie coś konkretnego napisanego i przecież pkt.pl to zwykły naciągacz i nie będzie miał dowodów na 100% aby przekonać sąd...numer jeden zastrzeżenie to celowe nie pokazywanie regulaminu,bo kto by podpisał umowę wiedząc że ma zapłacić za administrację FB 3 tys czy może się wywinąć w ciągu 1 dnia kalendarzowego w praktyce nie wykonalne bo po spotkaniu powiedzmy ok godz.13 BOK może przyjąc rezygnację na piśmie max do godziny 17 bo do tej te oszusty pracują ,a już na drugi dzień jest za póżno bo to już jest następny dzień kalendarzowy!!!....cwane co?
                • Gość: Damian PKT upada IP: *.play-internet.pl 31.10.12, 16:05
                  Widać że Polskie Książki upadają teraz pracownicy dostają wypłatę na 3 raty żal ciekawe ile osób się zwolni do końca roku. Jak tak dalej pójdzie to zostaną tam sami nowi.
                  Ja sier.....lam z tej firmy szkoda czasu na takie cos.
                  • Gość: Ludek Re: PKT upada IP: *.warszawa.vectranet.pl 01.11.12, 22:33
                    Damianku...kradzione nie tuczy i tu jest odpowiedz tej słabej kondycji,ale waszych menadzerków to nie dotyczy,oni zawsze będą mieli pensyjkę dobrą no chyba że zaczną latać po sądach po pozwach zbiorowych i indywidualnych to i im obleci po karku.Warto tą życiową maksymę zapamiętać:każde kłamstewko ma krótkie nóżki i kradzione nie tuczy! PKT=AMBER GOLD.

Tak na marginesie to życzę wam już w poniedziałek przysłowiowego bruku!
                    • Gość: do Damianka Re: PKT upada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.12, 07:13
                      AMBER PKT GOLD hehe:)
                      Że w dwóch ratach pensje płacili to było wiadomo. Robili tak od kilku miesięcy, ale że w trzech ratach zaczęli płacić to nowość. Ale to znaczy, że akcja masowych pozwów się nie udała. Ludzie widać tacy głupi nie są i się poodwoływali. Wcale się nie dziwię, że chcesz zmienić pracę.
              • Gość: alina Re: Nakaz Zapłaty Sąd w Lublinie IP: *.play-internet.pl 07.01.13, 09:07
                Ja dostałam już nakaz sądowy wydany na posiedzeniu niejawnym. Ale żeby nawet trzeba było się odwoływać do samego Pana Boga to się odwołam bo jakim cudem w majestacie prawa naciągarska firma wyłudza od ludzi pieniądze.
                • Gość: linek Re: Nakaz Zapłaty Sąd w Lublinie IP: *.ip.jarsat.pl 16.01.13, 20:07
                  Wystawili mi fakturę w 08/2011 na podstawie umowy "podpisanej" przez telefon. "Nie udostępnimy nagrania rozmowy telefonicznej bo chronimy Pani dane". Znacie złodziejskie procedury i bandyckie standardy PKT. Postąpili ze mną tak jak we wszystkich znanych mi przypadkach.
                  Po 15-tym piśmie przestałam już do nich pisać, bo nic nie dociera !
                  Jeżeli oddadzą do sądu to będę tak jak Pani składać sprzeciw, co prawda niektórzy radzą mi abym zapłaciła "dla świetego spokoju" ale nie sądzę że to dobry pomysł.
                  TO NIE LUDZIE TO WILCY SĄ !!! Więc trzeba walczyć im więcej naszych sądowych sprzeciwów tym lepiej.
                  My poszkodowani nie jesteśmy winni zaistniałej sytuacji.

• fred85 Re: Nakaz Zapłaty Sąd w Lublinie 16.01.13, 20:55
                    Ja sobie z upierdliwcami w ten sposób że nie podaje numeru telefonu nikomu, tylko rodzinie a a w firmie mam kilka telefonów na kartę, i ta metoda działa nikt nie dzwoni, a jeśli ktoś podsyła umowę to to odsyłam że "firma nie nawiązywała żadnych umów telefonicznych, czy też wiążących umów na telefon, czy też przez telefon" Karcie na doładowania nie idzie stwierdzić kto jest właścicielem telefonu, prawda jest taka że sprzedawane są dane osobowe firm, często tez pozyskiwane dane są z darmowych katalogów firm.
                    • Gość: akzs Re: Nakaz Zapłaty Sąd w Lublinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.13, 01:10
                      W polskim ustawodawstwie niestety dane firm są jawne i ogólnie dostępne!!!
                      prod.ceidg.gov.pl/CEIDG/CEIDG.Public.UI/Search.aspx
                • Gość: dag Re: Nakaz Zapłaty Sąd w Lublinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.13, 17:46
                  Również zostaliśmy naciągnięci przez tą pseudo firmę(PKT). Oczywiście zrezygnować nie można było czyli de facto podpisując z nimi umowę nie można z niej zrezygnować(jedno z przekrętów). Nasza droga była taka że nie przyjęto naszej rezygnacji z umowy, więc stwierdziliśmy OK niech będzie wchodzimy w to ale po 3 miesiącach okazało się że 1500 klików było na rok a nie miesięcznie i pozostałe miesiące mieliśmy płacić za NIC. Stwierdziliśmy że to oszustwo i poinformowaliśmy tą firmę że nie będziemy płacić za NIC. Potem oczywiście były upomnienie, windykacja, e-sąd w Lublinie w którym złożyliśmy sprzeciw, następnie proponowano nam ugodę - rabat 30%- nie zgodziliśmy się. Sprawa trafiła do Sądu i na rozprawie zostaliśmy poinformowani przez sędziego że PKT wycofują pozew przeciwko nam. Dlatego proszę walczyć o swoje a jeżeli sprawa trafi już do sądu to wziąć sobie prawnika, to wiele nie kosztuje a my zaoszczędziliśmy ponad 3000tyś. zł z rzekomej umowy. Jestem z Podkarpacia gdyby ktoś chciał więcej szczegółów proszę pisać na dag77@interia.pl
      • Gość: Justyna Re: Nakaz Zapłaty z powództwa PKT . PL IP: *.play-internet.pl 27.04.13, 23:28

Nakaz zapłaty otrzymany z E-sądu w Lublinie nie zawsze oznacza, że musisz płacić firmie windykacyjnej, bankowi czy innemu podmiotowi, który Cię pozwał! W rzeczywistości bardzo często zdarza się, że firmy windykacyjne kierując sprawę do elektronicznego postępowania upominawczego chcą wykorzystać jego specyfikę i szybko uzyskać nakaz zapłaty np. w przedawnionej sprawie.

Dlatego jeżeli otrzymałeś nakaz zapłaty z E-sądu w Lublinie, za którego sprawą ktoś stara się wykorzystać Twoją niewiedzą procesową i zmusić Cię do zapłaty nieistniejącego lub przedawnionego długu - skontaktuj się z Nami niezwłocznie! Jak najszybciej wypełnij formularz kontaktowy, zadzwoń +48 730 83 83 03, odwiedź naszą siedzibę lub napisz maila kontakt@skutecznysprzeciw.pl.

Koniecznie skontaktuj się z nami również w wypadku, kiedy o swojej sprawie dowiedziałeś się dopiero od komornika. Jeżeli nakaz zapłaty nie został Ci dostarczony bez Twojej winy (np. zmieniłeś adres zamieszkania) to istnieje duże prawdopodobieństwo, że uda Nam się przywrócić termin do wniesienia sprzeciwu, co w konsekwencji może pozwolić Ci na zgodne z prawem uchylenie się od spłaty wadliwego długu.
        • Gość: Justyna Re: Nakaz Zapłaty z powództwa PKT . PL IP: *.play-internet.pl 27.04.13, 23:32
          Odwołałam się od nakazu i juz mam to za sobą .Sprawa umorzona
      • Gość: Justyna Re: Nakaz Zapłaty z powództwa PKT . PL IP: *.play-internet.pl 27.04.13, 23:30
        Nakaz zapłaty otrzymany z E-sądu w Lublinie nie zawsze oznacza, że musisz płacić firmie windykacyjnej, bankowi czy innemu podmiotowi, który Cię pozwał! W rzeczywistości bardzo często zdarza się, że firmy windykacyjne kierując sprawę do elektronicznego postępowania upominawczego chcą wykorzystać jego specyfikę i szybko uzyskać nakaz zapłaty np. w przedawnionej sprawie.

Dlatego jeżeli otrzymałeś nakaz zapłaty z E-sądu w Lublinie, za którego sprawą ktoś stara się wykorzystać Twoją niewiedzą procesową i zmusić Cię do zapłaty nieistniejącego lub przedawnionego długu - skontaktuj się z Nami niezwłocznie! Jak najszybciej wypełnij formularz kontaktowy, zadzwoń +48 730 83 83 03, odwiedź naszą siedzibę lub napisz maila kontakt@skutecznysprzeciw.pl.

Koniecznie skontaktuj się z nami również w wypadku, kiedy o swojej sprawie dowiedziałeś się dopiero od komornika. Jeżeli nakaz zapłaty nie został Ci dostarczony bez Twojej winy (np. zmieniłeś adres zamieszkania) to istnieje duże prawdopodobieństwo, że uda Nam się przywrócić termin do wniesienia sprzeciwu, co w konsekwencji może pozwolić Ci na zgodne z prawem uchylenie się od spłaty wadliwego długu.
    • Gość: jolantakarolek Re: PKT.pl dziwne rzeczy IP: 83.218.101.* 18.10.12, 19:23
      Ja również jestem zdenerwowana formą działania tej firmy. Nie podęłam współpracy po rozmowie telefonicznej, gdyż umowa była źle sporządzona. Poza tym nie powiedziano mi jasno, że mam zrezygnować ze swojego administratora. Po roku oczekują zapłaty na kwotę ponad 2 tyś zł. mimo, że nie podpisałam umowy i nie przesłałam jej. Nie podałam też żadnych haseł i nikt w związku z tym nie wykonał na mój użytek żadnej pracy. Pani z firmy zadzwoniła i twierdzi, że jestem im winna pieniądze - co robić bo myślę, że nie powinnam odpuścić. Zauważyłam, że punkty regulaminu - z trudem dostępnego zreszta - zawierają bardzo dużo nieprawidłowych kaluzul.
      • Gość: ODWOŁAĆ SIĘ !!!!!! Re: PKT.pl dziwne rzeczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.12, 11:47
        ODWOŁAĆ SIĘ OD NAKAZU ZAPŁATY - JEST NA TO 7 DNI. NIE TRZEBA PODAWAĆ PRZYCZYN. WYSTARCZY NAPISAĆ, ŻE SIĘ PANI Z TYM NIE ZGADZA!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: mariola Re: PKT.pl IP: *.tmark98.revers.nsm.pl 15.11.12, 21:41
      moja propozycja jest taka, stworzenie grup ludzi z podziałem na Województwa, wypowiedzenie się osób w grupach - dojście do konsensusu - wypracowanie wspólnego stanowiska - i wnioski każdego województwa umieścić na forum - założenie nowego forum lub stworzenie grupy o nazwie która nie ma w nazwie nic z firmą pkt aby nie mogli śledzić naszych działań i kasować postów, blokować itd - znalezienie prawnika który mógłby poprowadzić sprawę udzielać informacji itd - chyba nawet już taki jest??? W grupach także można by było pisemnie podpisywać się pod pozwem przeciwko pkt (próbuje to zrobić ale czego bym nie zrobiła nie mogę się zalogować) Ważne jest także dojście do każdej informacji o firmie jak działa, z kim współpracuje, jaka jest ich strategia, kto jest dyrektorem - i z kim trzyma, gdzie ma wtyki myślę że przy ciężkiej pracy możemy to osiągnąć. Skoro pojedyncze osoby nie są wstanie nic zdziałać to wszechstronna grupa na różnych poziomach myślowych jest wstanie ich przechytrzyć, tak myślę, nawet jeśli nie wygramy sprawy zrobimy taki szum że nikt już nie skorzysta z ich usług. Protesty, manifestacje itd bez tego chyba się nie obejdzie, nagłośnienie sprawy w telewizji, radiu, po całej Polsce, oczernienie ich, pokazanie ich strategii. Zastawiam się także czy ludzie którzy już nie pracują w pkt mogli by nam coś opowiedzieć?Trzeba kombinować, odnaleźć w sobie siłę i działać -więcej ruchów a mnie pierdo....... - jestem silna i nie nawidzę takich machin które dorabiają się na ''biednych'' ludziach lub małych firmach . Proszę o konkrety - nie traćcie wiary w wygraną bo nawet jeśli nie odzyskamy pieniędzy zyskamy satysfakcję i zaszkodzimy firmie. podaję maila: poczta@cudgdansk.pl lub karolinamucha23@interia.pl
    • Gość: gość Re: PKT.pl IP: *.StrefaWiFi.kolnet.eu 05.12.12, 14:31
      Banda oszustów i szmaciarzy,tyle na temat.Zgłaszajcie pozew zbiorowy na pkt.pl
    • Gość: firma Re: PKT.pl IP: 89.191.147.* 19.12.12, 12:10
      bzdury
    • Gość: sprawawsądzie Re: PKT.pl IP: *.astral.lodz.pl 19.12.12, 22:40
      Może nie wszyscy przedsiębiorcy wiedzą o co chodzi w reklamie internetowej, ale Ty bez wątpienia nie wiesz o niekompetencji i oszukańczych praktykach stosowanych przez PKT. Raczej trudno wyszukać firmę w internecie, jeśli się w nim nie wyświetla. Za takie "nieistnienie" trzeba zapłacić 6000 zł. Nie chwal gó...na, bo kiepsko to o Tobie świadczy.
      • Gość: vento Re: PKT.pl IP: *.warszawa.vectranet.pl 06.01.13, 12:41
        Cała ta ich alejahandlowa to jedna wielka ściema, efekt 0, kto mając wyszukiwarkę G będzie szukał w takim gó...anym źródle.
        Szkoda kasy nawet 100zł na taką promocję, jeśli chcesz zainwestować w promocję 6000 PLN, za taka kasę możesz wypozycjonować 4-5 haseł na frazy regionalne
    • Gość: firma Re: PKT.pl IP: 89.191.147.* 20.12.12, 16:50
      ciągle bzdury, bzdury ...........
    • hetmantomeh Re: PKT.pl 05.01.13, 22:39
      Nie gadać z nimi to dają spokój w końcu
    • Gość: EM Re: PKT.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.13, 08:57
      Tylko człowieku uważaj, bo wrobią Cię i zawrą z Tobą fikcyjną umowę o której dowiesz się po czasie, gdy będziesz musiał za nią zapłacić. A wtedy będziesz się długo męczył i wyjaśniał, Zyczę aby dobrze się zakończyło.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka