Dodaj do ulubionych

Przychodnia NFZ

28.08.13, 08:35
Witam ,
proszę o opinie odnośnie przychodni NFZ lub współpracujących z NFZ w okolicach Czosnowa, Kazuń-Polski, Nowy Dwór Mazowiecki. Muszę wybrać internistę i pediatrę, ale nie wiem gdzie te usługi są najlepsze. Jestem od niedawna nowym mieszkańcem gminy Czosnów :) Najbliżej mamy do przychodni w Kazuniu-Polskim. Bardzo proszę o polecenie ww specjalistów. Profesjonalizm i podejście do pacjenta mile widziane :)

Miłego dnia
Obserwuj wątek
    • adserserwis Re: Przychodnia NFZ 29.08.13, 21:52
      Warunki do świadczenia usług w gminnych ZOZ są wystarczające na poziomie tzw. pierwszego kontaktu . Wiadomo - skromny budżet .
      Lepiej jest w zakładach niepublicznych , świadczących usługi w ramach NFZ.
      Mogę polecić :royalmed.com.pl/o-nas/
    • vdagv Re: Przychodnia NFZ 31.08.13, 22:18
      Ja pediatry w Royalmedzie nie polecam. Zresztą co do przychodni NFZ w Cząstkowie mam identyczne odczucia i to co do pediatry i internisty.
      • adserserwis Re: Przychodnia NFZ 01.09.13, 12:17
        vdagv napisała:

> Ja pediatry w Royalmedzie nie polecam. Zresztą co do przychodni NFZ w Cząstkowi
        > e mam identyczne odczucia i to co do pediatry i internisty.

royalmed wysłuchał opinii klientów . Obecnie zatrudniają doskonałego , doświadczonego fachowca . To własnie pozytywnie wyróżnia działalność tej firmy .Tylko , że stracił na tym któryś ZOZ. I jeszcze jedno , z pediatrą jest podobnie jak z nauczycielem - nie zawsze jego wskazówki są aprobowane przez rodziców .
        pozdrawiam
        • vdagv Re: Przychodnia NFZ 03.09.13, 23:05
          Nie jestem lekarzem, więc gdy mam wątpliwości to nie bawię się w nieaprobowanie decyzji lekarza tylko je konsultuję z kimś kto na pewno może mi pomóc.
          W tym wypadku zalecenia pediatry z Royalmedu nie zostały zaaprobowane przez ordynatora oddziału Patologii Noworodka i Niemowlęcia szpitala dziecięcego oraz trzech innych pediatrów. Szczęśliwie dla mojego dziecka skonsultowałam pomysły dr Tulej i nigdy więcej.
          Również pozdrawiam.
    • keptyn Re: Przychodnia NFZ 02.09.13, 00:12
      Jeśli pediatra to dr Janik w NDM, Zdarza się, że ludzie z Białołęki przyjeżdżają..
      Ma gabinet otwarty chyba od 16 (czasem do 20, ale jak jest nawała i kolejka to nawet i po 21 przyjmuje). Wiem, że Pani Janik jest pediatrą prywatnym, ale jeśli zależy na jakości - w tym właśnie doświadczeniu, profesjonalizmie a zwłaszcza podejściu do małego pacjenta - warto korzystać.
      Cząstków nie jest jakiś zły od strony internistycznej, co do podstawowej opieki to dają radę.
      Moim zdaniem - można się zapisać i korzystać..
      Obowiązkowe rzeczy dla dzieci wykonują sumiennie, jest czysto, porządnie.
      Nie pojadę z dzieckiem więcej do szpitala w NDM, w razie nagłej potrzeby, lepsze wrażenia raczej mam z Dziekanowa..
      pzdr
      --
      k

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka