Dodaj do ulubionych

tarararara....:)

16.07.13, 12:46
alez jestem szczesliwa:) wszystkie spodnie za duze a te za male sa dobre!!!! Hurrrrraaaa.
po 2 tygodniach scislej przechodze na mieszana..mozecie polecic cos dobrego do szamania?tyle ze dla mnie cos mega prostego bo gotwac nie cierpie.Wymyslilam sobie ze zjem na obiad tunczyka z wody z dodatkiem kukurydzy..
Na ten tydzien mam plan 2 torebki Cam i jeden wlasny posilek.
Obserwuj wątek
    • dietacambridge2013 Re: tarararara....:) 16.07.13, 13:14
      Ja się tam na mieszanej nie " sram" jem to co zdrowe , podobno jedno można a drugie nie

Powiem Ci co jem ja , nie wiem jak tam w zasadach diety.

Na parzę

pierś z kurczaka + fasolka szparagowa
      pierś z kurczaka + klafior
      pierś z kurczaka + warzywa na patelnię ( na parze)
      piers z kurczaka + brokuły

ryba na 1 łyżce oliwy z oliwek jem sobie tak 2 x w tygodniu ( ja normalnie ją robie w jajku i w bułce i też jest dobrze ) hehe

jem na mieszanej serek wiejski lajt , jogurty naturalne , jajka , chudą szynkę itd...

Ile kg spadło na tych 2 tygodniach koleżanko ?? :)

Ja jestem 9 dzień na " ścisłej " hehe smieję się bo rano jest zawsze serek i szyneczka a potem grzecznie tak mi się najlepiej odchudza :) 9 dzień diety , okres i 4,5 kg mniej :)
      • blu4 Re: tarararara....:) 17.07.13, 13:09
        no to pieknie spadlas.u mnie bez rewelacji cos ok 2 kg na minusie po kolejnym tygodniu.
        • blu4 Re: tarararara....:) 17.07.13, 13:10
          ale mimo wszystko ubrania robia sie luzniejsze:)

• kuleczka121 Re: tarararara....:) 18.07.13, 09:34
            Ja mogę napisać czego nie za bardzo wolno jeśli chcesz obiad jeść swój.
            Powinnaś ograniczać warzywa strączkowe czyli fasole wszelkiego typu i groszek, nie wolno marchewki szczególnie gotowanej samej i nie za dużo kukurydzy. Ja jadę na warzywach na patelni bo jest wszystkiego po trochu plus pomidor, sałaty i ogórka możesz do woli jeść.
            Mięcho to najlepiej indyk i rybka, może być kurczak tak ok150-200g. jak nie jesz mięsa to kawałek serka.
            Jeśli natomiast jadasz ma mieszanej śniadania to chleb razowy ew. chrupki(ja go nie trawię)do tego chuda wędlina, jajo, tuńczyk, ser(tylko pamiętaj, że jest tłusty i ma dużo kalorii) i najlepiej jakiś owoc jeszcze.
            Pozdrawiam wojujące z kilogramami ja jeszcze 2kilo muszę zrzucić.
            • dietacambridge2013 hehe 18.07.13, 13:17
              To ja jestem fajna :) zajadam sie po ścisłej zawsze fasolą :):):)

Wiecie co dziewczyny , chora jestem biorę antybiotyki i ketonal... nie wiem czy nie zrobić sobie mieszanej od jutra.

Rano zjadłam danio 2 plasterki szynki - u mnie tak jest zawsze na ścisłej hehe

Teraz tym bardziej jak jestem chora to po 3 tytkach dc boli mnie żołądek.

Przemyślę sobie do jutra , @ mi się kończy waga staneła .
              • kuleczka121 Re: hehe 18.07.13, 18:21
                A ja właśnie sprobowalam kawałek kaszanki. Niby nie lubię ale na diecie wszystko smakuje :) przyznajcie się dziewczyny ile w sumie schudłyście. Ja 18 kg do tej pory i jak pisałam jeszcze 2 bym chciała.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka