Dodaj do ulubionych

Ja zaczełam dzisiaj!

08.01.06, 02:24
Zaczęłam dzisiaj bo przytyło mi 5kg.To moje drugie podejście do diety
cambrigde .Jestem ciekawa ile teraz schudnę poprzednio 12kg .Teraz mam 79 kg -
masakra postanowiłam ze musze cos zrobic bo po swietach nie moge zapanowac
nad apetytem zwłaszcza na słodkie .Jutro sie zwazę z rana.Uwielbiam sie wazyc
codziennie bo efekty mnie niezmiernie motywuja.Pozdrawiam wszystkie was
dziewczynki i powspierajmy sie bo chyba najgorzej jest pierwsze kilka dni.Do
usłyszenia.
Obserwuj wątek
    • emkauk Re: Ja zaczełam dzisiaj! 08.01.06, 08:13
      witam, też zaczynam dzisiaj, będę cię obserwować i wspierac w razie czego :O)
      pozdrawiam
    • agawa1977 Re: Ja zaczełam dzisiaj! 08.01.06, 11:26
      no to jest nas już trzy!!!!!!!!!!!
      I tak trzymać bo nie ma jak wsparcie.
      Maja mnie też ważenie motywuje bardzo, do tego wszystkiego zmierzyłam te
      ważniejsze części ciała ale to wszystko sprawdze za tydzień
      Ja najbardziej to boje się wieczorów bo w dzien to zawsze coś tam do roboty
      jest a jak się już człowiek położy przed telewizorem to masakra
      zobaczymy jak minie ten pierwszy dzionek walki ze wstrętnymi kilogramami
      Trzymajcie się laseczki
    • maja20041 Re: Ja zaczełam dzisiaj! 08.01.06, 14:55
      Dziewczyny jak fajnie ze jest nas trzy.Wy zaczynacie dziś a ja zaczełam wczoraj
      w sobote.Takze jestesmy na tym samym etapie.Własnie burczy mi w brzuchu zaraz
      zjem batona z kawką.Moim zdaniem sa bardziej syte w sumie to mogłabym tylko je
      jesc ale sa drozsze od koktajli i zupek.Na wadze mam 77.4 czyli prawie 1,5 kg
      mniej niz wczoraj.Wiem ,ze to woda ale i tak się cieszę .Piszcie co u was.
      • agawa1977 Re: Ja zaczełam dzisiaj! 09.01.06, 13:01
        no hej
        Ja narazie zapycham się wodą i kawką. kurcze nie wiem czemu ale zawsze przy tej
        diecie wyjątkowo smakuje mi kawa, mogłabym ją pic litrami.
        Z ważeniem czekam do czwartku tak sobie obiecalam
        Oczywiście cały czas chodze głodna z czego zdawałam sobie sprawe ale niecierpie
        jak mi burczy w brzuchu tak że aż w drugim pokoju słychać hehehe.
        Zaraz zjem sobie grzybową, popołudniu idę na aerobik, cieszę się bo jak ćwicze
        to mi się jesc nie chce

A tak wogole wy też jesteście rozdrażnione?
        • emkauk Re: Ja zaczełam dzisiaj! 09.01.06, 14:15
          no hej,
          z tą kawą to chyba tak ma byc, ja też piję takie ilości że szok, teraz jem
          właśnie grzybową :O), a na aerobik nie chodzę bo się wstydzę :O)
          rozdrażniona jestem bardzo, a na dodatek dziecko mi zachorowało :O( koszmarny
          dzień...
          pozdrawiam
        • maja20041 Re: Ja zaczełam dzisiaj! 10.01.06, 01:35
          Agawa ja tez mieszam koktajle z mlekiem albo jogurtem natur.są o niebo lepsze
          niz na samej wodzie.Podminowana tez chodzę ,ale staram sie panować bo mam
          2letniego synka ,który jest niesamowitym łobuziakiem i nie moge o byle co na
          niego krzyczeć,a potrafi zdenerwować.Ja na razie nie ćwiczę choć tez myslałam
          o aerobiku i dziwie ci się ze masz na to siłę bo niby nie zalecaja.Ale jak
          dobrze sie czujesz to czemu nie.Ciekawe ile na wsdze bedziesz miała w czwartek?
          a z jaka waga startujesz i ile masz wzrostu?
          • agawa1977 Re: Ja zaczełam dzisiaj! 11.01.06, 12:13
            no i zaczął sie czwarty dzień.
            Wczoraj nie wyrobiłam normy tzn zjadłam tylko 2 posiłki jakoś nie miałam czasu
            w sumie cały dzień poza domem
            Co do ważenia to jutro jest teń dzień bo obiecałam sobie ze w czwartek.
            Jutro wam napisze jak poszło

Co się ma aerobiku bo ja też sama siebie podziwiam heheheh, bo tak naprawde to
            nawet mi się nie chce ręką ruszyć, ale lubie to robić zresztą jak już jestem na
            zajęciach to jakoś mi sił przybywa no i nie chce się jesc
            Nie daje z siebie wszystkiego bo jednak "głodowanie" daje się odczuć ale jak
            tylko skończe dietke to pójede na całość.

Piszcie jak wam idzie ten trzeci dzień
            Ja narazie jeden napoj i 3 kawy
      • martaa25 Re: Ja zaczełam dzisiaj! 09.01.06, 15:35
        Hey Dziewczyny!

Od soboty dolaczylam do Was. Dzis jest moj trzeci dzien i musze powiedziec, ze
        nawet nie jest zle, nie czuje az tak glodu.Martwie sie tylko tym, ze nie moge
        sie zmusic, aby zjesc 3 posilki dziennie, a w sumie powinnam 4 (mam 178 cm
        wzrostu). Jem dziennie po 2, a nawet 1,5 posilku.Strasznie mi to nie smakuje.
        Mam wszystkie smaki zupek i koktajli. Te co narazie sprobowalam sa okropne.Nie
        wiem co mam zrobic, zeby sie zmusic do jedzenia tego w takiej ilosci jak
        powinnam:( Na sama mysl, ze mam to zjesc robi mi sie niedobrze:( Tez tak
        mialyscie na poczatku?
        • agawa1977 Re: Ja zaczełam dzisiaj! 09.01.06, 16:40
          hej

Ja tez się troche wstydze hihihihi ale muszę się zacząć ruszać bo zwariuje

Marta: moja kumpela miała taki wstręt do zupek, mi osobiście smakuje tylko zupa
          grzybow i napój capucino i kakao innych nie przęłknę, normalnie stają mi w
          gardle
          Tak wogóle to napoje rozpuszczam w mleku 0,5 % albo pół na pół z wodą i ten
          capucino jest nawet dobry
          Mam też 3 batony ale trzymam sobie je na "czarną" godzine
    • beata_penelopa Re: Ja zaczełam dzisiaj! 09.01.06, 23:58
      Życze Ci powodzenia, ja zaczełam w czwartek, ubyło mi jak na razie ok. 2kg nie wiem czy to dużo czy mało ale waga idzie w dół to cieszy i daje motywację
    • maja20041 Re: Ja zaczełam dzisiaj! 10.01.06, 01:16
      Hej dziewczyny fajnie ze tu jestescie i cos zawsze napiszecie.Dziś mój trzeci
      dzień i jestem jakby mniej głodna .Jestem łakomczuchem i takich koktajli
      mogłabym zjesć 5 dziennie tylko że nie ten wzrost bo tylko 1,68.Przy tej diecie
      są zaparcia no i juz je mam zreszta całe zycie je mam.Jestem ciekawa co
      uzywacie jakis błonnik czy herbatki przeczyszczajace?Dziś na wadze było 76,8.Co
      bym nie dała zeby niedługo zobaczyc 6 z przodu.Na razie pa,pa ide spać bo
      ostatnio za dużo siedzę przy necie po nocach .
    • agawa1977 Re: Ja zaczełam dzisiaj! 10.01.06, 13:41
      I juz trzeci dzień , ja też się dziś czuje jakoś mniej głodna.
      Tyle że ja z reguły do południa nie jestem bardzo głodna, wieczory są najgorsze
      Po wczorajszym aerobiku nie chciało mi się jeść
      Jutro ważenie, mam nadzieje ze bedzie przynajmniej 2 kg mniej
      Co do zaparć to ja pije figure1 bo bez tego to byłoby ciężko

Kurcze dziewczyny ale się ciesze że na wadze macie już te pare kilo mniej
      Tak trzymać
      • maja20041 Re: Ja zaczełam dzisiaj! 10.01.06, 19:54
        Właśnie zjadłam zupke jarzynowa -pycha.Czuje sie lekka szkoda tylko ze nie
        mozna zjesć wiecej niz 3 torebki,bo ja bym zjadła ich z 5.Agawa podziwiam cie
        ze chce ci sie chodzić jeszcze na aerobik to dość wyczerpujacy sport sama
        kiedys chodziłam.Ja chyba poćwicze na twisterze w domu.Dzisiaj dowiedziałam
        sie o fajnym srodku na zaparcia który nazywa sie Colon C nie przeczyszcza tylko
        reguluje prace jelit.Byłam w aptece kosztuje 35zł mniejsze opak.21 chyba go
        wypróbuje.Jutro 5 dzień chyba bedzie juz tylko lepiej.Ciekawa jestem ile
        schudłaś agawa?Pozdrawiam i życzę wszystkim duzego spadku wagi.
    • czarnauk 3 dzień... 10.01.06, 14:20
      ... i przyznam się że teraz jest ok, bo wczoraj dopadł mnie potworny głód i ból
      głowy który minął dopiero dziś rano, ja niestety ważę się dopiero w niedzielę,
      nie moge patrzeć na napoje kakaowe i capucino! błe! pomidorowa też myślałam że
      będzie lepsza ale mimo wszystko i tak czuję się tak jakoś lekko :O)
      pozdrawiam
      • agawa1977 Re: 3 dzień... 11.01.06, 20:07
        witam was
        już tu dzisiaj pisałam ale gdzies wcieło moje dzieło

W sumie to był dośc cieżki dzien, głoda jestem buu buu
        Jutro ważenie
        • maja20041 5 dzień . 11.01.06, 23:58
          Mój 5 dzień rano ,w południe jest dobrze ale wieczorkiem przy komputerku chce
          sie jesć.własnie ratuje się dwiema szklankami herbatay i gumami bez cukru .Nie
          ma co, organizmu sie nie oszuka ,przeciez to dieta niemal głodowa,Jutro
          napisze ile już mi spadło sadełka.pa,pa
          • agawa1977 Re: 5 dzień . 12.01.06, 13:16
            5 dzień i tak :
            2,5 kg mniej i wkońcu pokazała się jakaś talia z czego się bardzo ciesze

Gumy do żucia to jest to co mnie trzyma przy życiu
            • maja20041 Ja zaczełam dzisiaj! 13.01.06, 12:12
              Mój 7 dzień i jest super 4 kg mniej .Jestem lzejsza i bardziej płaska ale
              czasami mam ochote cos podjeść.Wczoraj nie mogłam sie oprzec i zjadłam kawałek
              ciepłej bułeczki ,ale wiem ze takie sporadyczne pojadki nie zniwecza skutków
              tej dietki.Nie wiem czy nie stanę teraz nawadze bo dostałam dzis
              niespodziewanie okres i to w srodku cyklu przy braniu antykon.Agawa widze ze
              tobie tez super idzie i tak trzymaj!!!
            • lilla25 Re: 5 dzień . 13.01.06, 13:22
              Hej dziewczyny,dolaczam do Waszego watku,ja dzis jestem piaty dzien na
              diecie.narazie czuje sie ok,najgorzej bylo w srode i wtedy zjadalm zupke
              gerbera jarzynowa,nie doskwieral mi glod co bardziej zawroty glowy.prowadze
              dosc aktywny tryb zycia(codziennie cwicze,do tego male dziecko,praca itp) i
              musialam cos zjesc bo mialam wrazenie ,ze odlece.jak narazie sie nie waze,ost
              sie zwazylam -spadlo mniej i motywacja poszla w sina dal.mam do zrzucenia
              jakies 18-16kg(po ciazy).mam nadzieje,ze pomozecie w trudnych chwilach:)
              pozdrawiam Wszystkie Dietowiczki!
              • agawa1977 Re: 5 dzień . 13.01.06, 20:30
                witajcie

Dziś 6 dzien i naprawde cieżko. Podjadłam nawet troche rogaliki

Lilla witaj.Super że jesteś z nami, zawsze to raźniej.Co to tych zupek to jest
                to pokusa, wiem bo sama mam dwuletnie dziecko które cały czas coś fajnego je i
                zdarza mi się "ukraść" mu łyzeczke kaszki

Jutro ide na łyżwy, a tak wogole to słabsza jestem z dnia na dzień, najchętniej
                bym leżała i spała
                W niedziele ważenie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                • maja20041 Re: 5 dzień . 17.01.06, 07:50
                  Czesć dziewczynki parę dni mnie tu nie bylo, ale juz jestem .U mnie waga
                  stanęła narazie tylko 4kg mniej a to przez miesiaczkę która mnie
                  niespodziewanie dopadła przy braniu antykoncepcji.Nie wiem ale musze isć do
                  lekarza bo jakos tak dziwnie ostatnio mam albo wcale nie mam.Ogólnie
                  samopoczucie nie za bardzo jakas mała chandra sie przykleiła do mnie.Widze ze
                  na forum coraz to ktos dochodzi i jest nas wiecej no i super .w koncu
                  wszystkie na wiosne chcemy byc szczupłe.Pozdrawiam ciepło wszystkie
                  bywalczynie forum.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka