Dodaj do ulubionych

bitwę czas zacząć:)

27.08.06, 20:08
witam drogie współtowarzyszki:)
Jutro mój START!! boję się, ponieważ już kiedyś zażywałam magiczne torebki i
kiepsko było- tzn. rzeczywiście schudłam ale nie dotrwałam a pożniej raczenie
się wieczornymi przekąskami z moim chłopakiem zrobiły swoje:( Tak czy siak
trzymajcie kciuki.
Ps. może znajdę osóbkę, która także jutro zaczyna wielka bitwę:)
czekam na odp
Obserwuj wątek
    • agnisia2006 Re: Tola23!!! 27.08.06, 21:00
      Bitwę już jutro konczę i czeka mnie jeszcze większe wyzwanie !!! 1000 kal.
      przez miesiąc a później powrót do DC. Głowa do góry my tu stałe dietowiczki
      będziemy Cię wspierać i pomagac na tyle ile umiemy. Napisz ile chcesz zrzucić ?
      Pozdrawiam. Agnieszka.
      • tola.23 Re: Tola23!!! 28.08.06, 10:03
        hej!!
        chcialabym pozbyc sie 6 kilogramów "mnie":) ale nie wiem czy to mozliwe przy
        diecie mieszanej..bo na scisla jestem zbyt cienki bolek:) zreszt wkurza mnie to
        ze po kilku dniach "zażywania" na sama mysl o tych torebkach mdlilo mnie
        blee..tak czy siak uwazam ze jestescie naprawede twardzielki jesli mozecie sie
        tak zmotywowac do scislej:) szacuneczek:)moj slabuutki organizm absolutnie nie
        zezwoli na scisla. Waże 63 kg przy wzroscie 164 cm. Nie jest żle ale moje
        normalna waga to 58 kg wiec teraz czuje sie conajmniej nie komfortowo.
        Napisz jakie efekty u Ciebie!! kończysz..hmmm tylko pozazdrościć:)
        Pozdrawiam Kasia
    • gazelka74 Re: bitwę czas zacząć:) 27.08.06, 22:03
      Wracam z podkulonym ogonem i zaczynam z Tobą od jutra...
      no to do...
      jutra...
      :)))
      • tola.23 Re: bitwę czas zacząć:) 28.08.06, 10:09
        Cześć!!
        to super ze mam wspoltowarzyszke niedoli:) stosowalas juz..?? opowiedz cos
        wiecej:) wiesz trzeba Ci wiedziec ze ze mnie jest taki troche "cienki bolek" bo
        moj slabiutki organizm ani mysli pozwolic na scisla.przy mieszanej bywalo ze
        czulam sie slabo, nie mowieac juz o tym ze po kilku dniach na sama mysl o
        torebkach mdlilo mnie:( tak czy siak zaczynam ostro ale mieszana i ani mysle sie
        poddac:) fajnie ze jestesmy razem:)
        no wiec ju zprzed godzina skonsumowalam moj pyszny wykwintny posilek sniadaniowy
        o smaku kakaowym:) Razem razniej!! juz mi sie podoba!!to forum to swietna rzecz!!
        pozdrawiam kasia
        • gazelka74 Re: bitwę czas zacząć:) 28.08.06, 10:18
          Cześć, kakałko jak dla mnie jest najlepsze. Ja sobie dzielę posiłki, zamiast
          trzech ścisłych, sześć "połówek". W ten sposób mam wrażenie że jem więcej ;) i
          więcej wody w siebie wciskam.
          Zupek raczej nie doprawiam, chyba że żurek robię z rozgniecionym czosnkiem.

Zaczynam od kawy, czarnej bez cukru.
          Pierwszy dzień nie jest dla mnie straszny (zapasy z wczoraj), ale trzeci to
          tragedia...
          Dzięki forum i wsparcia forumkowiczek schudłam już 10 kg.
          :)))))))))
          Mam nadzieję, że teraz tyle samo schudnę :)
          • tola.23 Re: bitwę czas zacząć:) 28.08.06, 16:03
            wow 10 kg to bardzo dobrze!! podziwiam:) z tym doprawianiem to swietny pomysl a
            czosneczek uwielbiam:)a nie wiesz jak to jest z gumami do zucia? np orbit
            owocowe mozna się nimi raczyc??
            • agnisia2006 Re: bitwę czas zacząć:) 28.08.06, 17:28
              Czesć!!!! Gumy tylko miętowe bez cukru!!!! A w związku z odpowiedzią na Twoje
              pytanie to ja przy wzroscie 162 ważyłam 92 kg a teraz 11 mniej po scisłej i
              mieszanej.Więc walka przede mną długa, ale cóż jak tak się zapasło!!!!
              Pozdrawiam .Agnieszka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka