Dodaj do ulubionych

do agnisia_2006

28.08.06, 21:21
Hej Aga, jak tam idzie 1000kcal??? u mnie kolejny dzionek nawet w
porzadeczku, tylko z powodu burzy hormonow dostalam malenkiego dolka
psychicznego, nie zwiazanego z dietka absolutnie. Najchetniej wrzucilabym
teraz batoniczka czekoladowego, no ale coz czekam na sniadanko , wtedy
bedzie kawka z mleczkiem 0,5 + batonik (no moze byc jabluszko z rodzynkami)
Obserwuj wątek
    • agnisia2006 Re: do agnisia_2006 28.08.06, 22:47
      Oj cięzko, ciężko bez torebeczki, cudownej torebeczki!!!! Rano zjadłam 3
      plasterki chudej szynki z 1/3 papryczki. Potem udałam się do szkoły( rady!!!)a
      tam..... stół pełen ciasta, torcik, owocunie, cukierusie.... A ja? Och duza ze
      mnie baba ale twarda jak skała. Poprosiłam o kawusię bez cukru i mleczka.
      Dziewczyny obcięły mnie tępym wzrokiem ( myslały , że odbiło mi po wakacjach) i
      bez zbędnych pytan, postawiły przede mną kawusię. Objadały się a mi nawet
      slinka nie poszła. Wróciłam do domu późno i panika co szybko wszamać. Zjadłam
      więc kurczaka w warzywach i troszkę surówki z białej kapusty. Czułam ,że
      pęknę.... Kolacja bardzo późna bo po 20-tej plasterek szyneczki i 1/3
      papryczki. Teraz siedzę przy kompie, aby za wczesniej nie pójsć spać. Trochę
      jestem głodna, ale przeżyję do rana. Dzisiaj na poprawę humorku poszłam do
      fryzjera i jestem szczęsliwa, bo mam super fryzurkę. Życie idzie do przodu a ja
      nie mam pokus i to mnie cieszy.Chciałam troche poćwiczyć, ale dolegliwosć
      kobieca..... i troche boli mnie brzuch więc sobie odpuszczę, ale od
      poniedziałku będę cwiczyć intensywnie. Dzięki że napisałas, buziaki i trzymam
      kciuki. Agnieszka.
      • martop10 Re: do agnisia_2006 29.08.06, 14:07
        Hej Aga, ale mam nerwice, nie bylo u mnie pradu do tej godziny!!!!! wyobraz
        sobie jaka nuda przy desczowej pogodzie, ani kompa wlaczyc, ani TV nie
        poogladalam a jeszcze moje dziecie marudne okropnie. No ale nie dalam sie
        zwyciezyc jedzonku, a w ramach pocieszenia przegladalam stare numery Super
        Linii, ktore mam w domku - oczywiscie szukajac diet 1000kcal, ktore beda latwe
        i szybkie do realizacji, no jeszcze do tego brakuje mi trzech tygodni, w
        poniedzialek koncze scisla i zaczynam mieszana, ale coz przeszkadza
        przegladaniu, pozdrowionka i odezwij sie!!!!! (widze ze pracujemy w tym samym
        zawodzie:)
        • agnisia2006 Re: Martop10!!!! 29.08.06, 18:15
          Czesć koleżanko po fachu!!!! Myslałam ,ze twarda ze mnie sztuka, ale ja po
          prostu mam doła okropnego doła. Wszystko wydaje mi się bezsensowne i do kitu.
          Dlaczego ludzie robią sobie przykrosci, nie rozumiem. Jestem bardzo wrażliwą
          osobą a jak ktos robi mi wrzutkę na temat mojego wyglądu, wtedy klapa ogromna
          klapa.Myslę sobie po co ja tak się katuję i czasami po prostu nie wiem!!!!
          Pozdrawiam. Aga
          • martop10 Re: Martop10!!!! 29.08.06, 18:48
            NO coz mam dokladnie to samo od ponad 30 lat:( to jak walka alkoholika z
            wodka, ja walcze z zarciem i musze ci powiedziec ze nawet laze w tymdo
            psychologa!!!! TRoszke pomaga,tyle ze tez czesto zastanawiam sie po co. Moja
            kolezanka mowi: Zeby ladnie wygladac, zmiescic sie w kiecke itd. Ale mnie takie
            gadki czasami dobijaja. Ale nic to walczmy dalej!!! Moze razem nam sie uda.
            szkoda ze w moim miescie nie ma Klubu Anonimowych Zarcioholikow:)
            • agnisia2006 Re: Martop10!!!! 29.08.06, 20:50
              Ten klub to dobry pomysł. Może razem załozymy i będziemy prezesurą hahaha.Dobre
              pytanko: po co????? Walka z wiatrakami.... No może dosć tego dołowania. Jak
              wstaniemy jutro może spojrzymy inaczej?
              • agnisia2006 Re: Martop10!!!! 30.08.06, 08:27
                Czesć!!! U mnie humorek dzisiaj tez lipny. Stanęłam na wagę i zobaczyłam "7" z
                przodu ( 79,7). Idzie wszystko w dobrym kierunku. Ale jakos nie moge się
                cieszyć, no trudno po wczorajszym koszmarnym dniu!!!! Już teraz jestem pewna
                że zobaczę tą "6" z przodu, uwierzyłam a jeszcze siedzi we mnie złosć.Wszystkim
                udowodnię, że mi się uda. "Wiara czyni cuda". Wam wszystkim tez się uda, tylko
                trzeba miec dobra motywację. Idę za raz do pracy, więc koleżanko po fachu do
                wieczorka!!!!! Zajrzę tu na pewno!!! Agnieszka.
                PS. Musimy pogadac sobie na gg, masz?
                • martop10 Re: Martop10!!!! 30.08.06, 10:35
                  Witanko! Widze ze jestes dzis pelna optymizmu, ja na te chwilke chyba te, ale
                  pewnie dlatego ze pol godzinki tego zwleklam sie z lozka i wrzucilam batonik z
                  kawka z mleczkie (oczywiscie 0,5) a do pracki dopiero jutro. Na wage wlaze
                  dopiero we wtorek, nie mam szans na 6 z przodu po scislej, ale z pewnoscia tez
                  bede to tego dazyc. Podam CI gg na skrzynke, chetnie postukam o dylematach
                  zarcioholika:)
    • darisa Re: do agnisia_2006 31.08.06, 19:56
      Cześć dziewczyny!
      Dobrze, ze piszecie i mozna poczuc sie lepiej - majac takie wsparcie - nawet z
      bardzo duza nadwaga, a moja niestety do takich należy! :(
      Zaczynam DC od poniedzialku, bo niesty tutaj to trwaaa! Tutaj, czyli w Anglii.
      Rzucilo mnie na Wyspe rok temu. Probowalam w tym czasie roznych diet, ale efekt
      jo-jo zawsze niweczyl cale tygodnie wysilkow.Kilka dni temu trafilam na to
      forum i postanowilam, ze jak najszybciej i jak najdluzej, az zobacze ta
      cudowna "6" z przodu :)Wszyscy konsultanci maja tak zabite terminy, ze
      proponowali mi spotkanie dopiero za 3 tyg. Dzieki Bogo znalazla sie jedna pani,
      ktora pokona dzielace nas 30 mil i w sobote zjawi sie z produktami. W niedziel
      wycieczka do Londynu, wiec wstrzymam sie dzien i od poniedzialku dolaczam do
      Was!
      Ps. Jestem z tej samej branzy ;)))
      • martop10 Re: do agnisia_2006 31.08.06, 20:33
        Witam! A coz Cie wygnalo do Anglii??? Domyslam sie, ekonomia:)Dzialaj dzialaj ,
        to sie oplaca,moze zaproponuje CI zebys zaczela od wtorku:) ale to tylko
        propozycja, zawsze jak cos zaczynalam od poniedzialku to nie wychodzilo:) w
        poniedzialek koncze scisla, i zaczynam mieszana, pozdrowionka i powidzenia
        • darisa Re: do agnisia_2006 01.09.06, 13:22
          Hej! Do Anglii udaliśmy sie oczywiscie za peniazkami, ale najciekawiej tutaj
          nie jest-niestety!No i uczyc nie moge, bo mojemu angielskeimu daleko do
          perfekcji!
          Czekam na jutrzejszy dzien jak na jeakies wielkie swieto!Zapowiedziana wizyta
          konsultantki z rozpisana dieta dla mnie i dla meza (stwierdzilismy, ze razem
          bedzie razniej). Przezywam to bardzo! Po wczorajszej lekturze listow na tej
          stornie snilo mi sie, ze zlapal mnie tak ogromny glod, ze przerwalam diete 3
          dnia!Martopku, podziwaim Twoj zapal, optymizm i juz prawie 3 tygodnie scislej!
          Ach, czyli jednak mozna!!!
          Ktore dni byly dla Ciebie najtrudniejsze? To prawda, ze po 5 dniu juz z gorki?
          Planuje odstawic wage do garazu, ale nie wiem czy mam na tyle silnej woli. Przy
          diecie uwielbiam wazyc sie codziennie, ale jak spadek wagi nie bedzie
          zadawalajacy, to latwo o zalamanie.
          Agnisia, a co u Ciebie? Jak sie trzymasz?
          Ach, ze te rady musza byc zawsze naszpikowane slodkosciami!
          Trzymajcie sie dziewczyny cieplo! Juz niedlugo bedziemy zgrabne, ze hej!!!!
        • darisa Re: do agnisia_2006 01.09.06, 13:31
          To jesze raz ja!
          Dziewczyny mozecie poradzic jakie smaki zupek i koktajlow sa najlepsze(najmniej
          czuc proszkiem). Serdeczne dzieki! Pa!
          • martop10 Re: do agnisia_2006 01.09.06, 16:01
            HEj, sluchaj toindywidualna sprawa, ale dla mnie koktaile w ogole byly nie do
            zniesienia, tak samo jak zupa pomidorowa. zurek jako tako, a reszta calkiem
            dobra:)batony tez w porzadku, ale musisz chyba przetestowac sama pozdrowionka i
            powodzenia:)
            • darisa Re: do agnisia_2006 02.09.06, 11:40
              Czesc!
              Dzieki za pomocne rady, do ktorych sie zastosowalam. Nie czekam na poniezialek
              z rozpoczeciem diety- zaczelam dzis - zaraz po otrzymaniu cudownych torebeczek!
              Konsultantka jest przemila. Tlumaczyla nam kolo 2 godzin jak DC dziala, co
              mozna, a czego nalezy unikac.
              Jestem pelna wiary w sukces!
              POzdrawiam :)
              • agnisia2006 Re: Darisa!!!!! 02.09.06, 20:07
                Czesć Darisa !!!! Witam Cię serdecznie w naszym gronie! Ja od początku diety 3
                tyg. scisłej + 2 tyg mieszanej od tygodnia jestem na 1000 kal. Jakos pomału
                leci, a najwazniejsze ,że kilogramy w dół. Na poczatku wazyłam 92kg, teraz 79,8
                kg. Poleciało mi bardzo dobrze. W centymetrach tez super w biuscie 11,5 cm; pod
                biustem 15cm; w pasie 16 cm; na brzuchu 17 cm; w pupie 11,5cm a udo 9 cm. Więc
                sama widzisz, jakos po malutku dążę do celu aby zobaczyć "6" z przodu i "5" z
                tyłu. Przez wrzesien poćwiczę, popływam a od października powrót na 3 tygodnie
                do scisłej.Teraz wierzę ,że mi się uda i Wam wszystkim dietowiczkom też , tylko
                trzeba byc silnym. Pozdrawiam . Aga.
                • darisa Re: Darisa!!!!! 05.09.06, 18:28
                  Hej Agnieszko!
                  Nadziwic sie nie moge odkad przeczytalam jakie wspaniale rezultay osiagnelas!
                  Widze ze samozaparcie i zapal na DC po prostu sie oplaca, bo przynosi piekne
                  efekty!Ja jestem juz 4 dzien na scisle i czuje sie naprawde dobrze. Glodu nie
                  czuje, zupki nawet smakuja- czego nie moge powiedziec o koktajlach!Czytajac
                  wpowiedzi Twoje i Martopka wierze, ze na pewno sie uda! Tez mi sie marzy
                  szescdziesat pare, ale przede mna jeszcze dluuuga droga!!
                  Racze sie teraz goraco kawka i jest mi dobrze :)
                  POzdrawiam cieplo,
                  Daria
                  • agnisia2006 Re: Darisa!!!!! 05.09.06, 21:05
                    Jak miło poczytać tyle optymistycznych słów!!!! Na pewno ci się uda i sama
                    widzisz ,że nie jet tak ciężko na DC, tylko potem tzreba się pilnować. Zaczął
                    sie rok szkolny i u mnie bylo od razu ogrom jedzenia. Tu cukierek, tam
                    ciasteczko a sklepik kusi , oj kusi. Ale ja o dziwo , nie patrzę w tamtą stronę
                    i nie spojrzę. Teraz patrzę z większą przyjemnoscią w lustro. Jest jeszcze
                    kilka kilo do zrzucenia(ponad 14)ale się tym nie przejmuję, bo wierze w
                    siebie!!!!! Oczywiscie w Was kochane kolezanki też!!!! Pozdrawiam. Aga.
                    • darisa Re: Darisa!!!!! 10.09.06, 22:00
                      Cześć dziewczyny!
                      Co slychać nowego? Ja wlasnie konczę 10 dzień ścisłej i czuję sie świetnie.
                      Jeszce trochę dni przede mną, bo w Anglii jesteśm 4 tygodnie na ścisłej,
                      tydzień na mieszanej i od nowa, az do uzyskania prawidłowej wagi. Potem minimum
                      2 miesiące wychodzenia z diety. Dostałam kupe broszur, siedzę i studiuję.
                      Agieszko, co z Twoim basenem? Dodałaś do diety trochę ruchu? (oj, jak ja nie
                      lubię ćwiczyć - trochę się boje, że po diecie będę musiała, a wiem ile
                      samozaparcie do tego potrzebuję).
                      Martopku, co nowego? Jak sie trzymasz?
                      Piszcie prosze dziewczyny, bo z Wami razniej!
                      I muszę dodać, że orientalna chilli jest po prostu genialan(choc mój mąż
                      twierdzi, że niejadalna).
                      Pozdrawiam ciepło i trzymajmy się razem :), Daria

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka