Dodaj do ulubionych

szukam partnerki

22.01.04, 11:51
1 lutego mam zamiar wyjechać do Ustronia lub Wisły ale nie na narty bo ich
nie lubię.Nazwijmy to na zimowisko na tydzień czasu.Pokrywam koszty
pobytu.Warunki do spełnienia: do 1,70 m.wzrostu,blondynka,duzy biust,minimum
średnie wykształcenie,niepaląca,drinkująca,nie zadająca głupich pytań.
Obserwuj wątek
    • ciupazka Re: szukam partnerki 22.01.04, 12:21
      Hehe...zgłosom sie, hehe...Hej!
      • lernest Re: szukam partnerki 22.01.04, 12:37
        No i jeszcze jedno o czym zapomniałem a co jest ważne: wiek 25-45 lat. Na
        upartego do 48 ale ta różnica musi być pokryta odpowiednimi walorami
        zewnętrznymi t.j coś w stylu Lolo Ferarri.
        • hepik1 Re: szukam partnerki 22.01.04, 14:47
          Weź sie Bronka.Wiekowo sie chyba jeszcze mieści,niy?A na tyn biust to przimknij
          łoko.reszta warunków przeca spełnio.
          • hepik1 Re: szukam partnerki 22.01.04, 15:04
            Kiedys żech mioł jedna Bronka.Złego słowa bych na nia niy doł pedzieć.A ta
            Bronka ze "Daleko od szosy" pamiyntosz?I co?Zło była?Godom ci lernest bier
            Bronka.We wieczór ci jaki wierszyk na dobranoc powiy a jak jeszcze jakidrink
            postawisz to i zaśpiywo do rymu..Bier i niy wymyślej.A i my sam dychnymy trocha.
            • hepik1 Re: szukam partnerki 22.01.04, 16:19
              I broń Boże niy bier ciupazki.Niby ty gorol ,łona górolka ale różnica jest.Łonyj
              byle drinkiem niy zaimponujesz,łona śliwowica preferuje.A do tego jak to
              górolka-łeb mo pozbóju.Bydziesz chcioł dotrzymac kroku-nic a nic niy
              użyjesz,nawet niy bydziesz wiedzioł kedy tydziyń przelecioł.Śliwowica
              zdradliwo.Bier Bronka.
              • jojo_1 Re: szukam partnerki 22.01.04, 23:16
                Jakbyś tak sfinansowoł i mie to jo by tyż pojechoł na czeciego.Mogbych być
                np.za kierowce abo za lokaja a nawet i do budki po guminy bych skoczoł a rano
                po piwo na kaca.
                • lernest Re: szukam partnerki 23.01.04, 12:37
                  No nie przesadazajmy.Ja szukam kobiety a nie faceta.Gumy to zawsze przy sobie
                  noszę ,samochód mam i to niezły natomiast jak po drinku to biorę taxi.
                  Widocznie na to Forum kobiety nie zaglądają ale to chyba nie z powodu Bronka?
    • lernest Re: szukam partnerki 17.02.04, 11:36
      No i tak się złożyło że ją znalazłem a mało tego ,przebiła mnie strzała amora!
      Miałem być tam tydzień a byłem dwa,potem wyjazd z nią w jej rodzinne strony a
      to jest bardzo daleko od Rudy Śląskiej.No a przecież jeszcze i interesu
      pilnować trzeba bo pańskie oko konia tuczy.Zawieszam zatem hulaszczy tryb
      życia i biorę się poważnie do sprawy.Na razie Was żegnam i życzę wszystkim
      budującej dyskusji.Bronka nie obrabiajcie bo jest jedyny w swoim rodzaju a ja
      od czasu do czasu tutaj zawitam by zobaczyć co się dzieje.Ale mówią,że podobno
      miłość jest ślepa tak,że nie wiem............?
      Teraz więcej będę gościem w naszym mieście ale damy sobie radę.
      Pozdrawiam jeszcze raz,hej!
      • hepik1 A godali my... 17.02.04, 13:45
        ...że niy wozi sie drzewa do lasu? Niy? ale tak my myśleli.Mom nadzieja ,że to
        niy góralka a tym barzi wspomniano kiedyś ciupazka,co sama sie napraszała na
        poczontku wontku,jo sie z niom skolegowoł i do dzisiej jom na puklu nosza:))Ale
        przinajmi w pukel cieplij mi teraz jest.A łona mi takie wierszyki do ucha
        godo,że aż mi sie ciepło robi na...duszy:)))
      • broneknotgeld Re: szukam partnerki 17.02.04, 17:34
        Jeronie lernest - richtig żeś wpod
        No toż winszuja - boch tyż jest rod
        Jednak se myśla - na sztyry rynce
        Tu poszkryflocie - po nocny "mynce".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka