Dodaj do ulubionych

Admini GW szukają nowego moderatora

13.04.04, 16:32
I co z tym zrobimy Bronek?
Obserwuj wątek
    • broneknotgeld Re: Admini GW szukają nowego moderatora 13.04.04, 16:42
      Toż starej se chopie - możno forum łapniesz
      I ta rudzko fraszka za gardziołko capniesz.
    • forman5 Re: Admini GW szukają nowego moderatora 13.04.04, 17:22
      Proponuję jak przedmówca, stałego i wiernego forumowicza Hepika !
      • hepik1 Re: Admini GW szukają nowego moderatora 13.04.04, 18:31
        Osobiście wolę jako wolny strzelec Notgeldowi ciśnienie dźwigać.Jako ormowcowi
        ani mi by nie wolno było ani wypadało-he,he.
        • ciupazka Re: Admini GW szukają nowego moderatora 13.04.04, 20:40
          No, nie bądź taki skromny, przecież te zabiegi wcześniejsze z Twojej strony
          muszą zaprocentować, hehe... Tylko kogo abo co tu będziesz wycinał? Fraszkę
          ślonską?. Zobacz, jak w Zakopie do mnie się zwracają i nie ma kto wyciąć,
          hehe... A jakie piękne , niewybredne słownictwo rynsztokowe. I to nikomu
          nie przeszkadza, hehe. Telo.Pozdr.
          • hepik1 Re: Admini GW szukają nowego moderatora 13.04.04, 20:48
            To ja mam do forum.abuse pisać?Tyle przyjaciół kochających masz a ja mam
            interweniować? Ja tam wracać do Twoich epitetów pod moim adresem nie będę ale o
            swoje interesy zadbaj sama albo poproś np Poetę czy Rumcajsa.Choć chodziło mi
            to po głowie ale lenistwo zwyciężyło- fakt.
            • hepik1 Re: Admini GW szukają nowego moderatora 13.04.04, 20:54
              Dobra.Napisałem.Zobaczymy jak admin szybko nożyczkami działa.Bo chamska
              faktycznie ta odzywka była
              • ciupazka Re: Admini GW szukają nowego moderatora 14.04.04, 08:57
                Odnoszę wrażenie, że sami moderatorzy albo cenzorzy to robią, żeby wykazać
                się jakąś pracą, hehe. Przez 3 lata pisania takich hec nie było. Nikt się
                nie wysilał w taki sposób. Druga możliwość, to jakiś zamulony prostak, który
                tylko w ten sposob potrafi wyrażać swoje ego, hehe. Powiedział co
                wiedział, hehe, można mu współczuć.
                Telo.Pozdr.
                • hepik1 Re: Admini GW szukają nowego moderatora 14.04.04, 10:07
                  ciupazka napisała:

> Odnoszę wrażenie, że sami moderatorzy albo cenzorzy to robią, żeby wykazać
                  > się jakąś pracą, hehe.

Chyba trochę przesadziłaś ciupazka.Gdyby na gorąco obserwować inne fora
                  ,zwłaszcza te w tematach politycznych to tego typu pieszczot tam wiele.

Przez 3 lata pisania takich hec nie było. Nikt się
                  >
                  > nie wysilał w taki sposób.

Kiedys musi być pierwszy raz

Druga możliwość, to jakiś zamulony prostak, który
                  > tylko w ten sposob potrafi wyrażać swoje ego, hehe. Powiedział co
                  > wiedział, hehe, można mu współczuć

Ja bym na Twoim miejscu wziął pod uwagę jak i Ty czasami zwracasz się do
                  innych.A agresja budzi agresję.

> Telo.Pozdr.

I vice versa.
                  • broneknotgeld Re: Admini GW szukają nowego moderatora 14.04.04, 15:17
                    No, na inkszych forach tyż szukajom chyntnych do moderowania. Wiym już, że ktoś
                    kto za wiela pisze, to sie do tego niy nadowo, bestoż drugi roz sie niy zgłosza.
                    Swojom drogom, kedyś było pedzane, że z czasym te fora bez opieki majom być
                    likwidowane. Trza mi to przemyśleć, przeca fraszka ślonsko niy może być stratno
                    skiż jakegoś "widzimisie" adminow.
                    • pejsaty Re: Admini GW szukają nowego moderatora 14.04.04, 15:19
                      moge zostac moderatorem tego forum, bo nie chce zeby to forum zostalo
                      zlikwidowane. moze hepik wtedy znienawidzi mnie i odczepi sie od ciebie?
                      • broneknotgeld Re: Admini GW szukają nowego moderatora 14.04.04, 15:36
                        Hehe. Jak chcesz to bier, tela yno szkryfna. To już twoja sprawa i adminow. Jo
                        se byda robioł swoje. Teroz za wiela niy zdziałom, ale łod października, pewnie
                        byda mog zaś łostro rozkulać ta rudzko sztela. Myśla że z czasym inksi tyż
                        pomogom. Może to być forum modelowe, a to że wiyncyj bydzie tu rymu niż prozy,
                        wcale niy jest minusym. Zresztom, czy ktoś komuś broni tu tak naprowdy
                        szkryflać?
                        No, możno trocha mie, ale po prowdzie to mie to wiela niy ruszo. "Robia swoje".
                        Pozdrowiom Bronek
                        • broneknotgeld Re: Admini GW szukają nowego moderatora 14.04.04, 15:39
                          Hepikym niy ma sie co przejmować. Mie sie czasym widzi, że łon jest tu tyż
                          poczebny. Mom z niym przeca kupa uciechy.
                        • hepik1 Re: Admini GW szukają nowego moderatora 14.04.04, 16:10
                          broneknotgeld napisał:
                          Może to być forum modelowe
                          ,
                          Narazie tyś jest model niykiepski,padosz łod października i te forum bydzie
                          modelowe? A tak mi sie fajnie w tyj Rudzie miyszkalo...Na stare lata na
                          poniywierka sie wykludzać trza bydzie?
                      • hepik1 Re: Admini GW szukają nowego moderatora 14.04.04, 16:06
                        pejsaty napisał:

> i odczepi sie od ciebie?

Nie ma takiej możliwości.
                        • ciupazka Re: Admini GW szukają nowego moderatora 14.04.04, 19:49
                          Przyspawali Cię hepiku do Bronka, czy do Rudy? Hehe...paradni jesteście izaś
                          w koło to samo... Jak tu się nie uśmiechnąć? Hej!
                  • ciupazka Re:Do hepika 14.04.04, 20:00
                    Nie zdziwiłabym się, gdybyś Ty był autorem tego postu, hehe...Przyznaj się
                    bez bicia, hehe, mam nosa, czy nie? Mne to se ne vadi... hehe. Ten , który
                    to pisał wydał świadectwo tylko sobie i o sobie, niestety. Hej!

Hepik, masz ogródek? Jak nie masz, to koniecznie sobie spraw, wiosna
                    cudowna, ptaki orgie uprawiają, roślinki też, cudo i wspaniały odpoczynek
                    psychiczny, a ruch na powietrzu przy takim dniu jak dzisiaj dodaje sił
                    witalnych, choć mnie wszystko boli...

Będziesz tym adminem? Czy jesteś nim, a szukasz robotnika, który za Ciebie
                    będzie odwalał robotę, hę?
                    • hepik1 Re:Do hepika 14.04.04, 20:55
                      ciupazka napisała:

> Nie zdziwiłabym się, gdybyś Ty był autorem tego postu, hehe...Przyznaj się
                      > bez bicia, hehe, mam nosa, czy nie? Mne to se ne vadi... hehe. Ten , który
                      >
                      > to pisał wydał świadectwo tylko sobie i o sobie, niestety. Hej!

What?Dlaczego mnie chcesz obrazić ciupazka?To jest na poważnie pytanie.

>
                      > Hepik, masz ogródek? Jak nie masz, to koniecznie sobie spraw, wiosna
                      > cudowna, ptaki orgie uprawiają, roślinki też, cudo i wspaniały odpoczynek
                      > psychiczny, a ruch na powietrzu przy takim dniu jak dzisiaj dodaje sił
                      > witalnych, choć mnie wszystko boli...

Ponad 3000 m kw
                      >
                      > Będziesz tym adminem? Czy jesteś nim, a szukasz robotnika, który za Ciebie
                      > będzie odwalał robotę, hę?

Tą kwestię juz gdzieś wyjaśniłem.
                      • ciupazka Re: Do hepika 15.04.04, 10:07
                        Hej! Wybacz, jeżeli Cię niechcący uraziłam, hale dało mi to do
                        myślenia. "Kto pod ciupazką dołki kopie" - nie pamiętasz, kto był autorem tego
                        wątku, he? Ktoś kopie... Niech kopie , może się dokopie i zobaczy swoje
                        dno. Można nic nie robić i to najłatwiej! Jedni na Forum przychodzą
                        podokuczać, inni się pośmiać, jeszcze inni odpocząć od polityki i tego, co się
                        dzieje wokół nas, potem odchodzą, szukają innych doznań. Zastanawiam
                        się, czy nie dać sobie spokoju z naskim forum. Może Ty mi doradzisz, he?
                        Telo.Pozdr.
    • broneknotgeld Re: Admini GW szukają nowego moderatora 19.07.04, 21:12
      To tyż tu piyknie przeca leciało
      Toż na wspominki mi sie zebrało.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka