23.04.11, 22:52
Święta, pogoda dopisuje. Dotarłem dziś na reprezentacyjny plac miasta (pod UM), mnóstwo ludzi na ławeczkach i sporo dzieciaków trenujących przed Dyngusem ( dziewczyny lały chłopaków-znaczy się (od)nowa tradycja) i nasuwa się jedno pytanie:dlaczego działa tylko jedna fontanna (pseudo zabytkowa)? czy w ramach oszczędności nowa fontanna nie będzię uruchomiona? a może nowy Pan rudzkich wodociągów nam jednak zafunduje tę atrakcję?
Zdrowych i wesołych Świąt... umiarkowanie mokrych ;)
Obserwuj wątek
    • chlopakgornoslaski Re: fontanna 24.04.11, 10:43
      własnie! w kazdym miescie innym fontanny leja na calego a u nas co? wydano 13mln i jeszcze nie dziala.
      • adams_katowice Re: fontanna 24.04.11, 20:47
        jak AS odchodził do działała :)
    • g-48 Re: fontanna 24.04.11, 11:32
      i nasuwa się jedno pytani
      > e:dlaczego działa tylko jedna fontanna (pseudo zabytkowa)? czy w ramach oszczęd
      > ności nowa fontanna nie będzię uruchomiona? a może nowy Pan rudzkich wodociągów
      > nam jednak zafunduje tę atrakcję?

A czy do potopienia tych szczurow z magistratu musisz miec dwie?
      • adams_katowice Re: fontanna 24.04.11, 20:45
        a o jakich szczurów chodzi?
    • hynio59 Re: fontanna 24.04.11, 12:42
      Czy tobie chodzi o fontannę? Czy może o to by dokopać panu od wody?
      • waple Re: fontanna 24.04.11, 17:02
        Niech dopiero zadziała w upały.Bo teraz tej wody nam tyle leją,że mam już dość. Co gazeta, co artykuł, co jakieś wiadomości czy aktualności, po ptostu jest za mokro i wszystko gnije.
      • adams_katowice Re: fontanna 24.04.11, 20:46
        tylko i wyłącznie chodzi mi o fontannę, nie każdy sobie może zasłużyć na kopniaka ode mnie :P
      • luveroz Re: fontanna 29.04.11, 00:32
        Może pan Wodnik Szuwarek coś zaradzi? W końcu dostał fuchę to niech się wykaże należną wymaganą wodną wiedzą. A założę się że fontanna i tak zdechnie śmiercią przedwczesną.
        • robertdebruss Re: fontanna 29.04.11, 21:34
          ROWER WODNY !!!!!!!!! CO Z TOBĄ, SZKODA TYCH PARU KUBIKÓW, GDYBYM ZARABIAŁ TYLE CO TY TO ZAPŁACIŁBYM Z WŁASNEJ KIESZENI. NO ALE JAK KTOŚ MA WĘŻA WODNEGO W KIESZENI ......
    • adams_katowice Re: fontanna 02.05.11, 13:01
      www.rudaslaska.pl/ruda-slaska/aktualnosci/2011/04/30/biegna-1498-km-dla-papieza/
      i dlatego fontanna w sobotę odżyła :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka