Dodaj do ulubionych

Do Radnego Jarosława Kani

13.02.12, 09:44
Zwracam się do Pana Radnego, jako formalnego przywódcy opozycji W Radzie Miejskiej do podjęcia działań w sprawie śmierci Pani Lucyny Mróz. Na Panu i pozostałych radnych spoczywa odpowiedzialność zwołania nadzwyczajnej sesji w powyższej sprawie. Powinna zostać podjęta uchwała potępiająca skandaliczne zachowanie Pani Prezydent, które doprowadziło do śmierci Pani Lucyny. Powinien zostać skierowany apel ze strony radnych do Pani Prezydent by ustapiła ze stanowiska. Wszyscy są wpatrzeni co zrobią nasi przedstawiciele w Radzie Miejskiej. Czy staną na wysokości zadania, czy też będą udawać ze nic się nie stało? Wszystkie oczy są skierowane na Radnych.
Obserwuj wątek
    • inka_matylda Re: Do Radnego Jarosława Kani 14.02.12, 14:10
      Też sądzę, że pan Jarosław Kania rokuje nadzieje na to, żeby wyjaśnić sprawę, tylko czy zdoła się przebić? Myślę, że trzeba oceniać poszczególnych radnych osobno za to co robią i uważnie im się przyglądać. Teraz jest ku temu doskonała okazja.
      Natomiast pan Krzysztof Rodzoch mógł zajmować się dalej harcerstwem, to by może teraz nie musiał się wstydzić za to co wygadywał. To było żenujące!
      • janek23nadaje Re: Do Radnego Jarosława Kani 14.02.12, 14:13
        pytanie tylko czy się wstydzi? A już nie zajmuje się harcerstwem? Ostatnio widziałem go jak coś robił na Bykowinie przy jakimś projekcie
        • inka_matylda Re: Do Radnego Jarosława Kani 14.02.12, 14:22
          Może i coś robi, ale to na pewno powinien się na tym skupić, bo bycie radnym znacząco przerosło jego siłę charaktru.
        • marynik Re: Do Radnego Jarosława Kani 14.02.12, 14:38
          janek23nadaje napisał:

> pytanie tylko czy się wstydzi? A już nie zajmuje się harcerstwem? Ostatnio widz
          > iałem go jak coś robił na Bykowinie przy jakimś projekcie

NO i to za bardzo dobra kasę - więc nie będzie się wychylał przed szerego. Forsa często zasłania "dobre imię, honor, dobra opinie i reputację? No coż "Chwilo trwaj"
          • skalar2011 Re: Do Radnego Jarosława Kani 15.02.12, 11:49
            Mam nadzieję że uczciwi i prawi radni a za takiego uważam Pana Kanię nie pozwolą żeby tej pańci to uszło na sucho.
            • skalar2011 Re: Do Radnego Jarosława Kani 16.02.12, 09:07
              zaklamanie pan radnego K.R jest okropne, zawsze myślałem ze harcerstwo uczy pewnych etycznych zachowań ale widać ten pan przez te cale lata tylko udawał harcerza
      • esio57 Re: Do Radnego Jarosława Kani 16.10.14, 09:59
        Rodzoch to pupilek Pani Dziedzic.....i cwaniak !
    • hepik1 Re: Do Radnego Jarosława Kani 16.10.14, 08:03
      skalar2011 napisał:

> Mam nadzieję że uczciwi i prawi radni a za takiego uważam Pana Kanię nie pozwolą żeby tej pańci to uszło na sucho.

W tej kadencji sie nie udało ale w przyszlej,już z ramienia Referendystów, Jarosław na spokojnie zajmie sie tą sprawą.
      Jedynka na liście zobowiazuje.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka