Dodaj do ulubionych

Do Pani Radnej Anny Łukaszczyk

28.02.12, 09:47
Szanowna Pani.
Zwracam się do Panie jako eksperta w sprawach środowiska naturalnego.
Stwierdziła Pani, że budowa spalarni śmieci spowoduje zniszczenia infrastruktury drogowej oraz pogorszenie jakości powietrza.

Pytanie
Czy efekt budowy w analogicznym miejscu centrum logistycznego Biedronka spowoduje takie same skutki czy nie ?
Obserwuj wątek
    • kseniania Re: Do Pani Radnej Anny Łukaszczyk 28.02.12, 21:01
      Co prawda Anną Łukaszczyk nie jestem, ale myślę, że kiedy pani Ania już ma stołek to i spalarnia na tym miejscu by nie zaszkodziła :D
      • bytom333 Re: Do Pani Radnej Anny Łukaszczyk 29.02.12, 07:23
        kseniania napisała:

> Co prawda Anną Łukaszczyk nie jestem, ale myślę, że kiedy pani Ania już ma stoł
        > ek to i spalarnia na tym miejscu by nie zaszkodziła :D

Czy sugeruje Pani, że Pani Anna Łukaszczyk manipulowała swoimi wyborcami z Rudy Południowej i zrobiła ich w przysłowiowe „LOLO”
      • waple Re: Do Pani Radnej Anny Łukaszczyk 29.02.12, 07:35
        Już nie patrzę na sesje RM., słucham.Wezcie w końcu tą kamerę, przestawcie, nie mogę już patrzeć, na tą twarz.Dostała się tam do tej rady i co? Spalarni nie, miała się zająć, alternatywą I co i nic.Gdzie jakaś inicjatywa?Przychodzi posiedzieć, może na urodziny zrobi jakieś przyjęcie, w czasie sesji?A głos zabiera, jak jej się , osobiście coś nie podoba i ten ironiczny uśmiech.Dajmy sobie spocznij.To my mieszkańcy i RM, tracimy na wizerunku a może to już norma?.
        • adams_katowice Re: Do Pani Radnej Anny Łukaszczyk 29.02.12, 11:12
          Jak załączam sesję RM i kamera pokazuje właśnie tę radną - to dochodzę do wniosku, że ona robi tam za obraz kontrolny, a minę zawsze ma taką samą "jestem radną, mogę wszystko i mam wyborców w ..."
          • rstraightman Re: Do Pani Radnej Anny Łukaszczyk 29.02.12, 14:35
            www.rudzianierazem.pl/
            tu wszystko jest opisane
            • kseniania Re: Do Pani Radnej Anny Łukaszczyk 29.02.12, 22:51
              Oo, nowość - widzę, że powstała dzielnica "Ruda Południowa". Czy pani radna pochodzi stąd ??
              A "tuż obok osiedla" oznacza ponad kilometr, proszę sobie sprawdzić na mapie.
              Nie chcę odgrzewać starego kotleta, ale moim zdaniem składowanie śmieci na nieprzystosowanych do tego składowiskach jest gorsze niż spalarnia pod kontrolą. Tyle w temacie. A karami za ewentualne złe gospodarowanie śmieciami proponuję obciążyć panią radną i stowarzyszenie z dzielnicy "Ruda Południowa" :D
              • kseniania Re: Do Pani Radnej Anny Łukaszczyk 29.02.12, 22:55
                Nie, jeszcze jedno :D Tamta spalarnia miała być pod stałym nadzorem gminy. Ale z tego, co widać - nie będzie jej. A co jeśli powstanie prywatna spalarnia na prywatnym terenie i w miejscu o wiele bardziej zbliżonym do dzielnicy "Ruda Południowa" ? Pozostanie przykuwanie się do ciężarówek z odpadami, bo miasto nie będzie miało wtedy nad tym żadnej kontroli. Pozdrawiam
          • skalar2011 Re: Do Pani Radnej Anny Łukaszczyk 29.02.12, 16:41
            smarkata zachowuje się dziewczynka z przedszkola , głupie śmichy-chichy- zapomniała tylko że to my ją utrzymujemy i nie będziemy tego tolerować.
            • rudzian2 Re: Do Pani Radnej Anny Łukaszczyk 29.02.12, 16:52
              tam się ładnie i szybko zepsuje , ma dobrych "przewodników"
              na razie to robi za obraz kontrolny ........
              • odnowicielka Re: Do Pani Radnej Anny Łukaszczyk 02.03.12, 14:00
                Pani Ania to miła sympatyczna osoba.
                To wy jesteście nawiedzeni referendalnie.
                • skalar2011 Re: Do Pani Radnej Anny Łukaszczyk 02.03.12, 20:05
                  może i miła i sympatyczna proszę się z nią umówić nawet na 10 kaw z ciachem, ale nie będziemy jej płacić za tu infantylne zachowanko pod kamerę,dzięki Grażce dostała się na stołek i nawet się odpowiednio zachować nie potrafi.
                  radni decydują o ważnych dla miasta i jego mieszkańców sprawach
                  a ta Barbi widać zapomina gdzie się znajduje
              • waple Re: Do Pani Radnej Anny Łukaszczyk 02.03.12, 16:42
                rudzian2 napisał:

> tam się ładnie i szybko zepsuje , ma dobrych "przewodników"
                > na razie to robi za obraz kontrolny ........
                Już niedługo, sprawa w toku.Zdjąć z akisza i to nuebawem nastąpi.
        • g-48 Re: Do Pani Radnej Anny Łukaszczyk 02.03.12, 19:35
          Już nie patrzę na sesje RM., słucham.Wezcie w końcu tą kamerę, przestawcie, nie
          > mogę już patrzeć, na tą twarz.
          A moze tylko znizyc troche kamere bo ma podobno ladne nogi?!
          Spalarni nie,
          > miała się zająć, alternatywą I co i nic.Gdzie jakaś inicjatywa?Przychodzi posi
          > edzieć, może na urodziny zrobi jakieś przyjęcie,
          Przed paroma dniami bylo o spalarniach smieci w RFN.Jak wynikalo to mozna na tym bardzo dobrze zarobic. Jak podawali utylizacja 1tony w spalarni kosztuje w zaleznosci od regionu 40-70 € a pobierane oplaty to 120-270€. Spalarnie sa pol na pol w prywatnych rekach i w rekach samorzadow. A wiec mozna powiedziec ze dobry interes dzieki p. Smieciarki wyplynal z rak samorzadu Rudy Slaskiej. Nie wspominam juz o korzysci z ciepla ze spalarni.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka