Dodaj do ulubionych

Do amarian

12.06.12, 14:03
Gdzie można otrzymać Prawdę o Rudzie w wersji papierowej?
Obserwuj wątek
    • hepik1 Re: Do amarian 12.06.12, 14:24
      Jako,że miasto jest steroryzowane przez siepaczy Dziedzicowej,podejrzewam,że jest kolportowane tylko podziemnymi kanałami ;)
      • pipi43 Re: Do amarian 12.06.12, 14:34
        A pytanie zadał... prowokator(?).
      • amarian2 Re: Do amarian 12.06.12, 14:34
        prosze zadzwownić 781576444
        hepik siepacze nam nie straszni, tylko normalny człowiek nie zgadza sie z takimi metodami.
        • hepik1 Re: Do amarian 12.06.12, 14:40
          Z całym szacunkiem ale dzwonic na nr telefonu ,zeby sie dowiedzieć o miejscu kolportażu?
          To jak wy chcecie wygrać to refendum?
          Niby metoda polegająca na stwarzaniu atmosfery zagrożenia,zastraszania,mediach opanowanych przez wladzę ,działan zakulisowych z wykorzystaniem służb specjalnych i prowokatorów , jest stosowane przez Pis od lat tyle,że oni przegrywają wszystkie wybory od 2007.
          Nie idźcie droga wiecznych przegranych ;)
          • amarian2 Re: Do amarian 12.06.12, 14:56
            Drogi Hepiku!
            Kolportaż jest przygotowany.
            Przeczytałem pytanie, i nie wiem której dzielnicy to dotyczy i czy dotyczy to 1 sztuki czy 100. Najlepiej zadzwonić. Żadna tajemnica.
          • g-48 Re: Zesmolony hepiczku 12.06.12, 17:21
            Niby metoda polegająca na stwarzaniu atmosfery zagrożenia,zastraszania,mediach
            > opanowanych przez wladzę ,działan zakulisowych z wykorzystaniem służb specjaln
            > ych i prowokatorów , jest stosowane przez Pis od lat tyle,że oni przegrywają ws
            > zystkie wybory od 2007.
            Tak myslalem ze jadac na loniku "Gazety Wyborczej " Masz poglady Michnika i Niesiolowskiego.
            Ale dobra rada unyj sobie szczeke padta do zebow a nie PiSem bo im nie dorastasz do piet.
    • marynik Re: Do amarian 12.06.12, 16:52
      obiektywny2012 napisał(a):

> Gdzie można otrzymać Prawdę o Rudzie w wersji papierowej?

No a ile egzemplarzy cię interesuje? A może wszystki chcecie zabrać? Tak gdzie jest "Prawdfa" tam docierają codziennie ludzie- mieszkańcy i na pewno dostana po egzemplarzu a potem to juz zasada "podaj dalej'.
      • marynik Re: Do obiektywny 2012 12.06.12, 16:55
        A na co ci papierowa wersje? Mnie wystarczyła wersja interentowa, papierową zostawiam tym, którzy nie mają dostęu do komputera i internetu. Jak tu piszesz na tym forum - to znaczy, że spełniasz powyższe wymogi - to sobie poczytaj, a nawet przedrukuj i podaj sąsiadom.
        • obiektywny2012 Re: Do obiektywny 2012 12.06.12, 17:59
          Chciałem pozyskać kilka egzemplarzy ,aby rozdać w pracy starszym osobom,które nie mają dostępu do netu.Ale widzę,że sami zajmiecie się kolportarzem,więc życzę powodzenia!
          • jankolodziej Re: Do obiektywny 2012 12.06.12, 18:56
            kolportaż piszemy przez "ż"
            • obiektywny2012 Re: Do obiektywny 2012 12.06.12, 19:01
              Sorry,ale nieudolnie odmieniłem z kolporterem,jeszcze raz przepraszam!
              • jankolodziej Re: Do obiektywny 2012 12.06.12, 19:08
                Nie ma tragedii, to częste. Takie słowa jak kolportaż czy kamuflaż źródło owego "ż" na końcu mają w języku ... francuskim.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka