fifik_rsl
22.05.13, 17:01
Po raz pierwszy kiedy czytałem Prawdę o RSL miałem wrażenie że poziom chamstwa, którego żeście się dopuścili przekroczył wszelkie dotychczas wyznaczone granice.
Chodzi mi oczywiście o artykuł poświęcony sprawie Ronda, a właściwie część zarezerwowana dla grzebania w życiorysie Rafała oraz snucia obrzydliwych insynuacji.
Czy wy zdajecie sobie sprawę czego żeście się dopuścili??
Przecież to tutaj Panie Sławik Pan najbardziej oburzał się wystąpieniem Radnego Rodzocha i słusznie, bo to nie powinno mieć miejsca, natomiast firmuje Pan swoją Osobą ludzi którzy robią rzeczy po 100 kroć bardziej obrzydliwe. Wg Pana takie powinny być metody i sposób obchodzenia się z ludźmi jaki zaprezentował Pan Jan Ostoja w swoim felietonie?
Wy ciągle krzyczycie jak to Prezydent szczuje ludzi itd. Itp., natomiast to, co wyście zrobili to nie jest szczucie???? Czyżby zapowiedź sposobu sprawowania władzy przez koalicję, jeśli uzyskali by władzę??? Brzydzę się wami i zrobię wszystko co w mojej mocy, by nikt z tej obrzydliwej bandy, odpowiedzialnej za ten artykuł, nigdy nie doszedł do władzy, możecie być tego pewni!!!!
Natomiast Panowie Ostoja i Filar za ten test tytuł dziennikarskiej hieny roku macie murowany. Gratulacje
Ciekawi mnie tylko kto był zleceniodawcą tego tekstu PO czy Tobiszowski??
Chciałem też opisać przekłamania z samego tekstu, ale to już nie ma teraz większego sensu.