30.06.13, 10:30
To były zapewnienia.Już pieniądze są zagwarantowane w budżenie, już powstają.Dzielnica Halemba wybudujemy w tym roku 200 miejsc parkingowych i co? Lipiec na karku, pytałem o ten parking w odpowiednim wydziale i .... ,już ogłosimy przetarg na projekt i już ogłosimy przetarg na wykonawcę i co?.Połowa roku i zastój.Jak nie wiadomo o co chodzi to wszystcy wiedzą o co chodzi.Więcej się wydaje na utrzymanie zlikwidowanej szkoły i to jednej z najnowszych w mieście przy Kłodnickiej, miesięcznie.Dajmy sobie spokój z takim zarządzaniem.Nie ma gdzie zaparkować przy ul. Brodzińskiego, mandaty już przekroczyły wielokrotnie koszt tej budowy, ale co to kogoś obchodzi,że mieszkańcy naszego miast te mandaty płacą.Taki dobrowolny przymus.A opłaty targowe przyniosły zysk miast 1,1 mln. i co to kogoś obchodzi?Czy tu jeszcze robi się coś dla nas? Śmiem wątpić poza piarem.I jak tu żyć,jak żyć?Dla nie zorientowanych przy tej ulicy jest jedno z targowisk w naszym mieście.Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • hepik1 Re: Parkingi. 30.06.13, 11:21
      A wystarczyło by te wszystkie dostawczaki(często trupowate) stały przy budach tylko na czas rozładunku towaru a miejsc parkingowych dla klientów targowiska nie braknie.
      • 22burza Re: Parkingi. 30.06.13, 12:01
        hepik zaś bredzisz waple o wozie ty o kozie czy ty już mmosz poplątanie z pomieszaniem ? Była budowa parkongow zaplanowana czy nie ?była i trąbiono o niej na cało Ruda az inne dzielnice miały pretensje że u nich też nie ma gdzie parkować i nawet p.Prezydent ściągli na osiedle i co ,i nic,bo celowe działanie by ludzi z sobą poróżnić,tematy zastępcze,duperelea istota sprawy czyli pieniądze na potrzeby mieszkańców uciekaja bokiem stare powiedzenie "obiecki,podniecki,a głupiemu radość" ma tu zastosowanie tylko,że Rudzianie już sięnauczyli tej samozwańczej "śląskiej gospodyni" patrzeć na ręce.
        Ty hepik przestań rozmydlać wątki bo premii i tak nie dostaniesz na tej kasie też już radni położyli szlaban
        • hepik1 Re: Parkingi. 30.06.13, 12:16
          I koza i wóz to w tym wypadku to samo:

Nie ma gdzie zaparkować przy ul. Brodzińskiego, mandaty już przekroczyły wielokrotnie koszt tej budowy, (...)Dla nie zorientowanych przy tej ulicy jest jedno z targowisk w naszym mieście.

Stajesz po jednej stronie tej ulicy,dostajesz mandat,po drugiej stronie się nie da bo stoja przez cały dzień handlowy dostawczaki.
          Odrobina rozumu kupców i by te miejsca udostępnili swoim klientom.
          We mnie akurat klienta w ten sposób tracą.Wolę pod Lidla podjechać,kupując drożej i gorszego sortymentu warzywa i owoce niz dymać przez Halemby z siatkami ;)
          • hepik1 Re: Parkingi. 30.06.13, 13:43
            Akurat tamtędy przejeżdżałem.Strona do parkowania dzisiaj pusta w 100%
            • waple Re: Parkingi. 30.06.13, 16:24
              Do hepik1:Nie każdego stać na Mercedesy tak jak Ciebie.Po drugie sam . handlujących stoją przy Aqua i coś tam bo tam jest pusto na parkingach.I tak do Twojej wiadomości sam. w Polsce przechodzą przeglądy a w tym wypadku są sprawne i wygląd tego nie budzi zastrzeżeń.A jeszcze dodatkowo do Ciebie dopowiem,tak się wyniszcza tych co jeszcze płacą podatki i ZUS-y.Bo przy jakim markecie nie ma parkingu? A co oni tu płacą? Płacą na reklamy, wszystkie towary w promocjii, koń by się uśmiał, albo myślisz,że oni tu do nas dopłacają?Te 150 000 na ten parking dawno obiecany to w/g Ciebie się nie należy?, ja się z Tobą zgadzam.Rudzianie pracować i płacić o nic się nie pytać z obiecanek władzy zrezygnować, bo to były tylko puste słowa.To to co popierasz, ja to znam i wiem czym jesteś nie nasiąknięty ale przeżarty i nie tylko ja, nasz drogi opiekunie tego portalu hepiku1.Pozdrawiam.
              • hepik1 Re: Parkingi. 30.06.13, 18:23
                Ale maruda z Ciebie,waple.Masz prosty pomysł,zanim wam Dziedzicowa wybuduje ten parking.Referendum zorganizowałeś,zorganizuj miejsca dla klientów przez prosty zabieg.
                Rozładowujcie towar i jedźcie na ten parking aquaparkowy a na zwolnionych miejscach przez dostawczaki beda parkować klienci,którzy zwiekszą wam obroty.
                • waple Re: Parkingi. 30.06.13, 21:34
                  Ja Cię hepiczku przeprasza,.że zabieram Ci czas, Twój bezcenny czas.Ja jak stwierdzam,że ktoś jest marudą to go ignoruję i Ty zrób tak samo.Ja natomiast przyznaję,że Ty tu na tym forum jesteś nie tylko najmądrzejszy ale i najważniejszy i wszelaka dyskusja z Tobą jest bez celu bo Ty zawsze masz rację nawet wtedy kiedy jej nie masz.Na tym zakończę i pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka