Dodaj do ulubionych

Ruda Śląska -Ruda

12.08.13, 12:49
Józek podjadłeś se wczoraj napiłeś "ciij" posłuchałeś to teraz zapytaj "naszej" prezydent po jaką cholerę na terenie Urzędu pracy, a właściwie na placyku świeci się tyle latarni, czy aby na pewno 16 musi się lampić, w momencie gdy od świateł w kierunku sławetnego parku wszystkie latarnie są wyłączone? A jedyne światło na chodnikach/drodze to :
- pewien śląski bank
- sklep kojarzący się z pewnym użytecznym zwierzątkiem,
- oraz sklepik z pewnej "ukrtej" opcji niemieckiej :)
słowem ciemno jest jak w żici w ciągu od piastowskiej/matejki/orzegowskiej do świateł przy "piance"
Obserwuj wątek
    • jozefosmenda Ruda- Ruda Śląska 13.08.13, 00:02
      Ani nie podjadłem ani się nie napiłem ani nawet jednej "ciji" nie wysłuchałem!
      Jaki zatem masz nick to tak widzisz!
      Kup sobie lepiej "za wczasu" okulary bo inaczej będą cię nazywać "starą ślepą babą SL.
      A "skuli" tego światła to nie ma problemu.
      Kto pyta ten nie błądzi!
      • stara-baba-pl Re: Ruda- Ruda Śląska 04.09.13, 10:39
        No i co Józik posiedziołeś na sesji ale o to co nie wygodne już żeś nie zapytoł, a potem się dziwisz że tak Cię sam wszyscy mają po dziurki w nosie.
        • jozefosmenda Re: Ruda- Ruda Śląska 05.09.13, 13:56
          Chłopie ty to "mosz ruła" (jak się to mówi po śląsku)!
          Po kilkunastu dniach piszesz coś o sesji nie biorąc pod uwagę tego , że radni działają również w okresie między sesyjnym.
          W tym czasie również mogą zagrać sobie na ciji (jak np. w moim przypadku).
          Co też i oczywiście miało miejsce a utworem nr 1 była melodia pt."W miejskim parku gasną już latarnie".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka