07.12.13, 19:13
Na gorąco wszystkich wątpiących chcę poinformować, iż DTS na odcinku rudzkim jest przynajmniej jeden pas w kierunku Zabrza i dwa pasy w kieunku Świętochłowic są odśnieżone i posypane solą, czego nie można powiedzieć o Świetochłowicach widać dosłownie granice miasta,tj na godz 19, a wiec Marianie szerokiej drogi
Obserwuj wątek
    • fkae Re: DTS-zima 07.12.13, 20:19
      karlikos666 napisał:

> Na gorąco wszystkich wątpiących chcę poinformować, iż DTS na odcinku rudzkim je
      > st przynajmniej jeden pas w kierunku Zabrza i dwa pasy w kieunku Świętochłowic
      > są odśnieżone i posypane solą, czego nie można powiedzieć o Świetochłowicach wi
      > dać dosłownie granice miasta,tj na godz 19, a wiec Marianie szerokiej drogi

Tak to jest oczywisty sukces - opady nie są ciągłe i jeden z trzech pasów w jednym kierunku, a w drugim dwa, są przejezdne. No i co bardziej cieszy -jest ktoś u kogo jest gorzej. Sukces!
      • jozefosmenda Re: DTS-zima 08.12.13, 10:24
        Mile mnie ta sytuacja rajcuje!
        W TVP3 w dniu 4 listopada br.w programie Forum Regionu mogłem usłyszeć co było powodem wycofania się Rudy Ślaskiej z Porozumienia w sprawie wspólnego utrzymania i eksploatacji DTŚ .
        A tu patrzcie odśnieżyli rudzki odcinek?
        • mietlorz707 Re: DTS-zima 08.12.13, 14:13
          Na ile naród znam, panie radny, to będzie mówić, że:
          1. nasz odcinek jest odśnieżony na złość innym
          2. powodem nieodśnieżania innych jest wycofanie się Rudy Śląskiej z tego geszeftu
          3. nasz odcinek jest odśnieżony źle.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka